Michael Jackson a propofol rabja volt?
2013. augusztus 15. 10:36
mostmár úgyse fog kiderülni, hogy mi az igazság, mert mindenki azt mondja, hogy neki van igaza.....
2013. augusztus 15. 10:50
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
szerintem igazán békénhagyhatnák már!
2013. augusztus 15. 10:55
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Komolyan, ha igaz, miért nem mondta meg akkor, amikor még élt? Egészen véletlenül minden a halála után derül ki......
Hagyják végre szegény Májk-ot békében nyugodni, és őrizzék meg a SZÉP emlékét. Igazán megérdemelné már.
Hagyják végre szegény Májk-ot békében nyugodni, és őrizzék meg a SZÉP emlékét. Igazán megérdemelné már.
2013. augusztus 15. 10:56
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Miért nem képesek az emberek végre békén hagyni?Mit kell még rajta csámcsogni? Michael egyáltalán nem ezt érdemli, hogy a halála után ilyen szépen kibeszélje mindenki.
2013. augusztus 15. 11:32
Nem tudom, mit higgyek. Az biztos, hogy Debbie, akárcsak Joe Jackson, pénzeszsákot látott Michaelben, nem többet. Lehet akár igaz is a dolog, de neki nem hiszem el. Semmit nem hiszek el neki.
2013. augusztus 15. 11:40
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Életében is rengeteget szenvedett és most sem nyugodhat békében. Nem ezt érdemelte. Azt elhiszem, hogy gyógyszeres kezelésekre szorult, de nézzük meg az okokat is. Csoda, hogy "aránylag" egészséges felnőtt vált belőle. Lelkileg beteg volt, segítségre, szeretetre szorult volna. Ehelyett undorító pletykák, vádaskodás, bíróság vette őt körül. Annyira sajnálom.
2013. augusztus 15. 11:51
xD.. Még így is írnak róla rosszindulatú cikkeket miközben meghalt
2013. augusztus 15. 12:07
Emberek , tartsuk már tiszteletben a halottakat ! Undorító dolog , hogy halála után is egyes emberek minden hülyeséget kitalálnak , csak hogy szerepeljenek a médiában. Mi értelme ezeknek az alaptalan (vagy nem alaptalan , de úgy gondolom ez már édes mindegy) pletykáknak? Tiszteljük annyira , hogy mellőzzük ezeket. Ne gondoljunk a múltjára , csak a zenéjére. Engem nem is érdekel milyen betegsége volt , csodás tehetség , a pop királya. Nekem ez a fontos. Az ilyen idiótaságokon én már csak nevetek.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: