Professor Green majomnak nevezte Miley-t
2013. augusztus 16. 15:16
|
|
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline
|
ez szánalmas -.- lehet hogy miley egy kicsit elk**vult de akk is ez az ő élete és nem lehet mindig egy kis disney lányka a sok közül mert fel kell nőnie és ha ő ezzel fejezi ki akkor ezzel egyszer rájön ha most még lázad is hisz hannah montanaként nem volt rá lehetősége -.- de m1 az a lényeg hogy mindenki induljon ki magából!!!!!!!!!!!
2013. augusztus 17. 18:21
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
EZ MEG KI A RÁK???? Soha a büdös életbe nem hallottam még a nevét se xD Kövezzetek meg de én nem a "drogos k*rvát" látom Mileyban /ahogy egyes öhm emberek kifejezik magukat/ hanem az ÉNEKESNŐT aki szereti a rajongóit és magasról lesz@rja azokat akik ilyeneket mondanak rá....úgy mint én...és én nem az életmódja alapját ítélem meg hanem az alapján amit eddig letett az asztalra...
2013. augusztus 18. 01:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (miley98 @ 2013.08.17. 18:21)
EZ MEG KI A RÁK?? Soha a büdös életbe nem hallottam még a nevét se xD Kövezzetek meg de én nem a "drogos k*rvát" látom Mileyban /ahogy egyes öhm emberek kifejezik magukat/ hanem az ÉNEKESNŐT aki szereti a rajongóit és magasról lesz@rja azokat akik ilyeneket mondanak rá..úgy mint én...és én nem az életmódja alapját ítélem meg hanem az alapján amit eddig letett az asztalra...
Csak az a baj, hogy a jó nagy büdös semmi az, amit letett az asztalra...
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. augusztus 18. 19:28
Még soha nem hallottam erről az emberről. Nem,mintha jogomban állna sértegetni Miley-t, de úgy gondolom, hogy a rapper nem tévedett sokat. A fiatal énekesnő mostanában tényleg túlvetette a sulykot.
2013. augusztus 21. 16:33
|
|
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline
|
Egyetértek ezzel a Professzor Valakivel..
Am ki is ez?
Am ki is ez?
2013. augusztus 22. 23:10
|
Adrienn97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 189301 offline
|
Nem tudom, hogy ki ez a Professzor. Mindenkinek meg van a saját véleménye, amit szabadon kimondhat. De szerintem nincs így...
Miley igen is tett le arra a bizonyos asztalra. És szerintem ez a professzor szebben is kifejezhette volna magát, hiszen nem volt oka így beszélni Miley-ról. A tisztelet mindenkinek kijár... Miley rajongói meg persze, hogy megvédik.
Miley igen is tett le arra a bizonyos asztalra. És szerintem ez a professzor szebben is kifejezhette volna magát, hiszen nem volt oka így beszélni Miley-ról. A tisztelet mindenkinek kijár... Miley rajongói meg persze, hogy megvédik.
2013. augusztus 24. 11:03
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Professor Green??? na az meg kicsoda???
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.