wattacukor2 írta:
Úgy látszik a twitter lassan már tényleg csak azért fog kelleni az embereknek hogy ott osszák a másikat... sleep.gif
Teljesen egyet értek!!
Professor Green majomnak nevezte Miley-t
2013. augusztus 15. 09:04
2013. augusztus 15. 09:06
alizka001 Írta:
"elöször nézen magára! aztán mondja h ki is a majom??
furesz.gif furesz.gif grrr.gif lolhit.gif"
Egyet értek !
"elöször nézen magára! aztán mondja h ki is a majom??
furesz.gif furesz.gif grrr.gif lolhit.gif"
Egyet értek !
2013. augusztus 15. 09:10
Fogalmam sincs ki ez a Professor Green, de a helyett, hogy Miley-t szidja építhetné a saját karrierjét!!! Nem is hallottam róla, csak most. Ezzel akart szerintem híresebb lenni, hogy fikázza Mileyt.
2013. augusztus 15. 09:22
Életemben nem hallottam még erről a pasasról, szóval inkább foglalkozhatna saját magával és a karrierjével, ahelyett, hogy osztja az észt.
2013. augusztus 15. 09:22
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
ki ez az ember egyáltalán? Mert én se hallottam róla még soha életemben, nem hiszem hogy olyan híres lenne de Miley-t fikázza, hát gratula.
2013. augusztus 15. 09:23
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
foglalkozzon saját magával és tartsa magában a véleményét mert senkit se érdekel.
2013. augusztus 15. 09:27
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
már bocsi fanny25 de attól h te nem ismered nem biztos h egy senki.hallgatom a zenéét és jó is.szerintem teljesen igaza van Professor Greennek mert Miley nem normális!és bármennyire is szeretitek ti is tudjátok! Am meg "fanny25" ép elég híres ahoz h ne úgy szerezen magának rajongókat h azt a libát fikázza!ennyi!
2013. augusztus 15. 09:43
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
minek bajlodik mással magával kéne
2013. augusztus 15. 09:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem ismerem, de szeretem Miley annyiban egyet értek vele, hogy nagyon megváltozott!
2013. augusztus 15. 09:48
|
|
Bella4444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 192549 offline
|
A "pasas" egy vizsonylag jó rapper... De tény ami tény hogy Miley egy csöppet hogy fogalmazzzak...Hát szavakat
nem találok mert nem ismerem a pontos előzményeit a dolgoknak és úgy nem ítélem el... De lássuk be hogy az már egy kicsit sok hogy drogozik (igaz ma márki nem drogozik) ( ezzel nem a fórum tagjaira célzok
hanem csupán tény megállapítás)! De azért Professor Green-nek valamilyen szinten igaza van... de nem teljesen mert nekem is jobban tetszett a Miley...
Ezzel a kommentel nem az volta a szándékom hogy Miley-t elítéljem!!!
nem találok mert nem ismerem a pontos előzményeit a dolgoknak és úgy nem ítélem el... De lássuk be hogy az már egy kicsit sok hogy drogozik (igaz ma márki nem drogozik) ( ezzel nem a fórum tagjaira célzok
hanem csupán tény megállapítás)! De azért Professor Green-nek valamilyen szinten igaza van... de nem teljesen mert nekem is jobban tetszett a Miley...
Ezzel a kommentel nem az volta a szándékom hogy Miley-t elítéljem!!!
2013. augusztus 15. 09:56
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Engem nem érdekel! Tartsa meg magának a véleményét! Biztos, hogy annyira 'híres', hogy tudja Miley-t fikázni!
:reklamolo:
2013. augusztus 15. 10:07
Ezt nem azért mondom, mert Miley imádó vagyok, de ez baromság! Miért kell Miley-t fikáznia, nem hinném hogy ő tökéletes...
2013. augusztus 15. 10:16
Idézet (miley900 @ 2013.08.14. 20:40)
" Az egyszer biztos, hogy a rappernek szembe kell néznie azzal, hogy az énekesnő megszállott rajongói nemsokára megszállják őt és fenyegető tweeteket fognak neki küldeni." - Nos igen, már most írjuk neki.
Igen, nyomhatjátok azt a dumát, hogy senki sem tökéletes és hogy ezért most miért kell piszkálni Miley-t or what de édeseim, ennek az embernek teljes mértékben igaza van. Őszintén szólva már nagyon elegem van májlikából, ideje lenne egy kicsit visszavennie, mert egyszerűen undorító és gusztustalan amit csinál. Egy vérbeli k#rva lett belőle, ennyi. + ha ezt nem tudjátok elfogadni, akkor menjetek panaszkodni a Twitterre, hátha ott meghallgatnak titeket.
2013. augusztus 15. 10:20
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
hát én is jobban szerttem mileyt de elkell fogadni ha megakar változni
2013. augusztus 15. 10:28
Teljesen igaza van mert felháborító ennek az utcaszéli "énekesnek" a viselkedése, és kiábrándító hogy egy kis tehetségtelen Disney csitriből egy még tehetségtelenebb luxusprosti lett.
Akik meg írják az anyázó leveleket Professor Green-nek azok elgondolkozhatnának azon hogy tényleg egy olyan embert védenek aki inkább füvezik mintsem piál? Vagy olyan undorító klipeket csinál hogy az ember retinája megperzselődik tőle? Vagy csak egyet gondol és bugyiban megy az utcára? Tényleg ezt szeretitek? Akkor sajnálom a világot és a leendő gyerekeiteket.
Akik meg írják az anyázó leveleket Professor Green-nek azok elgondolkozhatnának azon hogy tényleg egy olyan embert védenek aki inkább füvezik mintsem piál? Vagy olyan undorító klipeket csinál hogy az ember retinája megperzselődik tőle? Vagy csak egyet gondol és bugyiban megy az utcára? Tényleg ezt szeretitek? Akkor sajnálom a világot és a leendő gyerekeiteket.
2013. augusztus 15. 10:48
|
|
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline
|
Nem csoda,hogy nem bírják... már ő sem a régi..
2013. augusztus 15. 11:14
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
egyetértek vele! nagyon megváltozott és ez senkinek sem tetszik.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: