Gaga ismét pucér fotókkal sokkol
2013. augusztus 14. 21:15
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
A címlapfotón baromi jól áll neki ez a hajfazon, a hossza, illetve a színe is telitalálat. Viszont a meztelen képeitől mindig is kinyílt a bicska a zsebemben, és sosem tudtam felfogni, mi a franc szükség van rájuk, na, mindegy...
Mellesleg még az arca sem lenne csúnya, ha nem rondítanák el 10-ből 8-szor. Egyébként a testalkata meg nyilván nem ennyire gebe, csak nem enyhén lefaragtak belőle...
2013. augusztus 14. 21:44
|
|
lollypop001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 209100 offline
|
Ez olyan Gagás..
2013. augusztus 14. 21:49
Írták sokan, hogy miért mutogatja magát, miért ezzel adja el a zenéjét, miért nem a dalra koncentrál? És ti miért azzal vagytok elfoglalva, hogy hogyan néz ki. Amikor meghízott is, mindenki írta, hogy "micsinyááász gaga". Ti se arra figyeltek, hogy 50 országban már #1 a dala, hanem azzal foglalkoztok, hogy hogy néz ki
2013. augusztus 14. 22:10
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Hát azé ezt nem kéne
inkább énekeljen
2013. augusztus 14. 22:18
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem egyáltalán nem csúnya, inkább érdekes az arca. A pusztán szép emberek nem maradnak meg az ember emlékezetében. Gaga játszik az arcával, a testével. A második nagy kép tetszik igazán és a végén a hasbehúzós .
A Bad romance jut róla eszembe, ott is hasonló pózban tekergeti magát.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. augusztus 14. 22:47
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
ZsocchanD ezen jót nevettem
Azért megnézném, hogy mennyit sírhat szegényke a sarokban összekuporodva, amiért "nem figyel fel rá a sajtó"... pont azok után, amiket elért x) Mert lehet szeretni, lehet utálni, azt el kell ismerni, hogy nem a két szép szeme miatt az egyik legkeresettebb sztár
Azért megnézném, hogy mennyit sírhat szegényke a sarokban összekuporodva, amiért "nem figyel fel rá a sajtó"... pont azok után, amiket elért x) Mert lehet szeretni, lehet utálni, azt el kell ismerni, hogy nem a két szép szeme miatt az egyik legkeresettebb sztár
2013. augusztus 14. 23:19
biztos van vagy 40 kiló, de több nem
de ez durva, inkább énekeljen, szerintem, am ez csak figyelemfelkeltés, nagy rá a bőr
2013. augusztus 15. 08:12
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
A barna trikós meg a szőke nagyobb kép csodálatos, nekem nagyon tetszenek. Mostanság sokkal jobban megmutatja valódi emberi külsejét... Igaz nekem a dal nem nagyon jön be, de alapból csalódott vagyok, hogy a popzenében ma már semmi eredeti hangszer sincs, csak gépzene az egész, szóval nem ő tehet róla.
2013. augusztus 15. 08:19
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Találtam még egy gyönyörűséget, szerintem nagyon szép!!
Idézet (Cinzina @ 2013.08.15. 08:12)
A barna trikós meg a szőke nagyobb kép csodálatos, nekem nagyon tetszenek. Mostanság sokkal jobban megmutatja valódi emberi külsejét... Igaz nekem a dal nem nagyon jön be, de alapból csalódott vagyok, hogy a popzenében ma már semmi eredeti hangszer sincs, csak gépzene az egész, szóval nem ő tehet róla.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. augusztus 15. 08:53
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Az utolsó képen nagyon vékony!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.