A kisebbik Olsen-lány karrierje töretlenül ível felfelé, jelenleg is forgatja legújabb filmjét, az Oldboyt Samuel L. Jackson oldalán, de korábban szerepelt Josh Radnorral is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Olsen a Godzilla új feldolgozásában
2013. augusztus 14. 10:28
ennyi jó színészt hogy tudtak leszerződtetni egy ekkora hülyeséghez?
2013. augusztus 14. 10:37
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Godzilla?!! már a címe is eléggé gáz, már bocsi.
2013. augusztus 14. 10:58
|
|
Mataneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 179340 offline
|
Nem értem mi a probléma. Én láttam az eredeti Godzillát, nem volt olyan rossz, igazából egész jó film volt. A vége is megkívánta magának a folytatást, bár nem tudom, mit akarnak kihozni ebből. Minden esetre pozitívan állok a dologhoz, hátha képesek lesznek a '98-as filmhez hasonlót összehozni
2013. augusztus 14. 11:02
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez hulyeseg szinészt ennyit kááár
2013. augusztus 14. 11:32
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Kicsit fura, hogy ez a cikk most jelenik meg, a Comic-Con sem most volt, és igazából az Oldboy forgatása is hónapok óta befejeződött.
A gyengébbek kedvéért viszont közölném, hogy az 1998-as amerikai film is egy feldolgozás volt önmagában; az eredeti Godzilla egy 1954-es japán mozi, ami komoly mitológiával rendelkezik. Edwards azt ígéri, hogy ebbe fognak jobban belemászni.
Úgyhogy senki se ítéljen elsőre, főképp nulla információval, mert azt - kimondom kereken - rühellem. Nyilván megvolt az oka annak, hogy ezek a színészek miért vállalták el a szerepeiket (bár Elizabeth esetében konkrétan nagy az esély, hogy ő tényleg csak úgy volt vele, hogy 9 indie film után kéne már egy blockbuster közönségépítéshez). Ha a film rossz, akkor rossz, de könyörgöm, várjuk már ki a végét.
A gyengébbek kedvéért viszont közölném, hogy az 1998-as amerikai film is egy feldolgozás volt önmagában; az eredeti Godzilla egy 1954-es japán mozi, ami komoly mitológiával rendelkezik. Edwards azt ígéri, hogy ebbe fognak jobban belemászni.
Úgyhogy senki se ítéljen elsőre, főképp nulla információval, mert azt - kimondom kereken - rühellem. Nyilván megvolt az oka annak, hogy ezek a színészek miért vállalták el a szerepeiket (bár Elizabeth esetében konkrétan nagy az esély, hogy ő tényleg csak úgy volt vele, hogy 9 indie film után kéne már egy blockbuster közönségépítéshez). Ha a film rossz, akkor rossz, de könyörgöm, várjuk már ki a végét.
2013. augusztus 14. 12:33
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A Godzilla nem igazán érdekel, se az eredeti, se a feldolgozás, se semmi. Elizabeth viszont nagyon is tehetséges lány, a Martha Marcy May Marlene-ben bizonyította, hogy egészen más kategória, mint a nővérei. Úgyhogy szívesen látnám más filmekben is.
Az Oldboy-remake szükségességét még mindig nem igazán értem, de azért megnézném, bár a trailer egyáltalán nem volt meggyőző, olyan paródiaszerűnek tűnt nekem.
Az Oldboy-remake szükségességét még mindig nem igazán értem, de azért megnézném, bár a trailer egyáltalán nem volt meggyőző, olyan paródiaszerűnek tűnt nekem.
2013. augusztus 14. 13:05
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Az eredetinél szerintem se lesz jobb.
2013. augusztus 14. 15:06
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: