Justin Bieber egy kislány kezét kérte meg
2013. augusztus 13. 23:13
Nem vagyok oda Justinért, de ez tényleg so cute volt. ^w^
2013. augusztus 13. 23:17
|
|
Hinkypunk555új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 3 Azonosító: 205733 offline
|
Én alapjáraton nem szeretem JB-t de ez tényleg nagyon kedves volt tőle.
2013. augusztus 13. 23:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A sok állatság után, mondták neki a menedzseek, hogy gyorsan csináljon valami pozítivat, mielőtt az összes rajongóját elveszti, de ami késik, nem múlik.
2013. augusztus 13. 23:19
|
|
kagome1220új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 146875 offline
|
hm...szóval köpködés és rugdosás után ilyet is tud? sehogy nem tudnám elmondani mennyire rühellem,és akármennyire is irritál ez nagyon cuki volt tőle...-.-"
2013. augusztus 13. 23:20
|
|
Szandra16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 207852 offline
|
Na végre nemcsak rosszat lehet róla hallani,hanem jót is. Nem szeretem túlzottan Justint,sőt...de ez nagyon aranyos volt tőle! A kislány nagyon édes
Justinnak pirospont
2013. augusztus 13. 23:22
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Lehet szeretni, lehet nem szeretni, akármilyen inbecil is a szememben, ez szép volt tőle
kedves
2013. augusztus 13. 23:28
Emberek...Tudni hogy elég sok butaságot csinál.De hogy még ilyenkor is lehordjátok azért az már sok.Sok pletyka és hírekből nem ismeritek meg őt.De ti úgy ítélkeztek mintha mióta ismernétek.Persze ha az utcán elmenne mellettetek biztos nem álltátok volna meg,hogy odamenjen és köszönj neki vagy aláírást vagy fotó.Annyira szánalmasok vagytok(tisztelet a kivétel)Ha ti ennyit elértetek volna mint ő,akkor mondanám azt,hogy "na jó,neki tényleg igaza lehet" de nem.NEM!!Ha valaki csinál valami rosszat,mindig az után mentek.Régebben nem volt ilyen,és meg fog változni de ahogy titeket ismerlek,biztos a botrányos korszakát hoznátok fel mindig.
Ui: Nagyon kedves volt tőle
Ui: Nagyon kedves volt tőle
2013. augusztus 13. 23:29
|
|
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline
|
dorii02.....
igen, én is végig mosolyogtam. a kislány arca...látszott rajta, hogy mennyire boldog.
gratulálok neki!
igen, én is végig mosolyogtam. a kislány arca...látszott rajta, hogy mennyire boldog.
gratulálok neki!
2013. augusztus 13. 23:29
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
A rengeteg botrány,és egoista megnyilvánulás után Justintól ez igazán kellemes csalódás volt.Csak remélni tudom,hogy azok a dolgok,amiktől mostanában hangos a sajtó,Justin nem igazi énjét takarja,hanem a managerekét.
2013. augusztus 13. 23:32
Ez egy hatalmas kellemes csalódás volt, és hogy ilyennel rekordot dönteni az
Remélem továbbá ilyen tetteiről lesz minden hangos nem a botrányairól, hisz Justin ha akar akkor nagy aranyos tud lenni
Remélem továbbá ilyen tetteiről lesz minden hangos nem a botrányairól, hisz Justin ha akar akkor nagy aranyos tud lenni
2013. augusztus 13. 23:32
|
|
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline
|
Nem vgyok Belieber, nem utálom, kedvelem, ez tényleg nagyon kedves volt tőle.
2013. augusztus 13. 23:36
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Igen a hülye köcsög Justin Biebernek sikerült megvalósítania 200 ember álmát! Fúj!! Jaj ugyanmár emberek Justin mindig is jó srác volt csak a média szivesebben veszi elő az évekkel ezelőtt készült kèpeket amiket poénból csinált, mit hogy az ilyen cikkeket tenné közzé. Ha tényleg annyira tar bunkó, és gonosz szemét lenne akkor hogy lehet hogy már 12éves kora óta a pályán van elég szép sikerrel és bevétellel! És különben is ő is ember, ahoz képest hogy ő mit csinál sok ismerősömhöz képest mi egy semmi de tényleg elfelejthető csekélység! Az hogy mostanában milyen számai vannak betudható annak is hogy talán érettebb fejjel más célközönségek szúrt ki magának és talán szivesebben rappelne, és itt csak egy picit gondoljon bele mindenki az ő helyzetébe hogy Justin Bieber a világ legnagyobb buzijának kikiáltott embere ( mellesleg tök alaptalanul) milyen életet élhet. Mert kaphat száz dícsérő levelet ha van közte egy utálkozó akkor csak azzal az eggyel fog foglalkozni nem azzal a száz másikkal. De ő soha nem mondta, hogy na jó ennyi, abbahagyom vége, nem akarom elviselni ahogy minden kis senki lebuzizik. Pedig elég szat
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: