Justin Bieber egy kislány kezét kérte meg
2013. augusztus 13. 22:32
|
|
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline
|
ANNYIRA IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM*0*♥ ahogy üzent anyukájának kis aranyom:)*0* szerelmem *0*♥♥ imádlak ÉS ÖRÖKKÉ IMÁDNI FOGLAK:)♥
2013. augusztus 13. 22:32
Idézet (Timcsike @ 2013.08.13. 22:30)
milyen aranos egyem meg ANNYIRA IMÁÁÁDOM:)♥ MILYEN TÖKÉLETESEN BESZÉL A HANGJA AZ AERCA AZ ARCKIFEJEZÉSE AZ AHOGY ÁLL MAGA A TÖKÉLETESSÉG*0*♥
Relax! :"DD
2013. augusztus 13. 22:33
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ettől még ugyanolyan ..
2013. augusztus 13. 22:33
Akármilyen bunkó is ez a gyerek, de ez nagyon aranyos volt tőle! Életemben először mondok jót Bieber-ről. Remélem nem utoljára!
2013. augusztus 13. 22:34
Ez így nagyon cuki, még az én szívem is meglágyult - pedig az utóbbi időben szúrós tüskéket növesztett Justin irányába - de olyan illúzióromboló belegondolni, hogy talán nem is a gyerek ötlete volt, hanem a menedzsment tolja a srácot mert valamivel kompenzálni kell a sok botrányt...
2013. augusztus 13. 22:35
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Okééé és most boruljatok ki hogy valami jó is tett
Bárki bármit mond nem számít Justin mit csinál ő mindig jó ember lesz
2013. augusztus 13. 22:35
|
|
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline
|
NEMBÍROK LEÁÁLNI:)♥ annyira IMÁDOM:)♥ és annyira édes hogy a beteg rajongóinak az álmát és még sok más rajongóinak az álmát valóra váltja:)♥ ÉLETEM ÉRTELME*0*♥♥♥♥
2013. augusztus 13. 22:36
Nem bírtam megállni hogy ne mosolyogjak miközben néztem a videót. Jó volt látni egy ilyen felvételt a sok botránya után.
2013. augusztus 13. 22:37
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Szerintem életemben először most mosolyogtam igazán Justin-on. Ez a videó hihetetlenül édes lett, és itt Justin is szimpatikus.
Ha továbbra i tenne ilyen dolgokat, vagyis inkább nem csinálna olyan sok hülyeséget, akkor szerintem páran megkedvelnék őt.
Ha továbbra i tenne ilyen dolgokat, vagyis inkább nem csinálna olyan sok hülyeséget, akkor szerintem páran megkedvelnék őt.
2013. augusztus 13. 22:38
|
lucasara13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 189946 offline
|
Én egyébként utálom Justint de ez tényleg nagyon szép, tiszteletre méltó és példa mutató viselkedés volt!
2013. augusztus 13. 22:38
|
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline
|
szerintem ez az a Justin akiért annyian rajongani kezdtek...
nagyon kedvesen és aranyosan viselkedett a kislánnyal
sajnálom hogy mostanában többet hallani a botrányairól mint ilyenekről csak mert rossz társaságba keveredett :/
sajnálom hogy mostanában többet hallani a botrányairól mint ilyenekről csak mert rossz társaságba keveredett :/
2013. augusztus 13. 22:42
Megmondom őszintén, én egyik hétvégén, vagy nem tudom mikor elcsíptem az MTV-n valami Justin-os műsort, ahol egy koncertet adott éppen. Igazából nem ez a lényeg, hanem, hogy ott is egy majdnem ugyanilyen kis lányka ült a széken, és Justin annyira kedves volt vele, beszélgetett a csajszival, és! -ezt úgy mondom, hogy nem kedvelem őt- semmi megjátszás nem volt benne. Tök őszinte volt, vagyis nekem ez jött le. Na most, ennél a videónál is ezt éreztem. Tök aranyos kis dolog ez amúgy, nem olyan rossz ember ő egyébként szerintem, csak eléggé egoista és beképzelt, és olykor azt hiszi, hogy körülötte forog a Világ.
2013. augusztus 13. 22:46
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Hát ez szép tőle!(ha igaz..)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: