Ennek ellenére én is így vagyok vele, mint Noémi16. Ez nem változtat semmin, ugyan olyan marad a szememben, mint eddig. Bocs fanok!
Justin Bieber egy kislány kezét kérte meg
2013. augusztus 14. 10:09
Nem szeretem ezt a Justin gyereket, de le a kalappal előtte, hogy kétszáz kívánságot teljesített. Kedves dolog ez a megkérős dolog
Ennek ellenére én is így vagyok vele, mint Noémi16. Ez nem változtat semmin, ugyan olyan marad a szememben, mint eddig. Bocs fanok!
2013. augusztus 14. 10:09
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
Nagyon lettem volna a kislány helébe csak azt sajnálom hogy májbeteg és amugy nagyon kedves volt tőle !
<3
2013. augusztus 14. 10:14
Ez de aranyos, most így minden rossz lepergett róla
2013. augusztus 14. 10:15
Nem szeretem Justin-t de ez nagyon szép dolog volt tőle
2013. augusztus 14. 10:15
Teljesítsen még vagy ezer kívánságot, ajánlom is neki! Ha máshoz nem is ért, így legalább mosolyt csalhat kicsit mások arcára.. Folytassa is! Nagyon aranyos volt a videó! Tényleg
2013. augusztus 14. 10:18
Nem nagyon szeretem Justint de ez nagyon kedves volt tőle.
2013. augusztus 14. 10:21
Nem kedvelem ezt a kölyköt sőt ellene is vagyok, de ez a cselekedet azért egy jó pont volt a számára. Nagyon remélem hogy több ilyen hírt lehet majd róla hallani hogy mosolyt csalt egy kisgyermek arcára és az egyik legnagyobb álmát váltotta valóra.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 14. 10:22
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
Nem nagyon szeretem, de ez olyan rendes dolog volt tőle
2013. augusztus 14. 10:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah Justin is tud normálisan viselkedni.
Aranyos volt tőle.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.