Justin Bieber 200 kívánságot teljesített – eddig egyetlen előadó sem érte el ezt. Ezúttal egy halálos beteg kislány álmát váltotta valóra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber egy kislány kezét kérte meg
2013. augusztus 13. 22:10
Marhára Justin ellen vagyok, ki nem állhatom a kölyköt, de megnéztem a videót, és ez nagyon aranyos! Szinte végigmosolyogtam. Végre valami normális cselekedet. Kedvelhető figura lenne amúgy, ha nap mint nap így viselkedne.
2013. augusztus 13. 22:12
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Jajj ez olyan aranyos video :') annyira aranyos a kislány haha <333
1 felhasználónak tetszik:
cselbia
2013. augusztus 13. 22:14
|
|
Fazakas Palmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 190424 offline
|
ezt a Justint szeretem en annyira kicsi dragak
2013. augusztus 13. 22:15
Ez viszont aranyos volt
Térjen inkább erre az útra
2013. augusztus 13. 22:18
Eh, egy normális cselekedet a sok száz nemnormális közül :'D De ez legalább nagyon szép, és rendes volt tőle.
2013. augusztus 13. 22:19
Ez nagyon aranyos volt tőle
, valami pozitív cikk is van róla! FINALLY !!
2013. augusztus 13. 22:20
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem szeretem Justint, de ez most tényleg nagyon rendes volt tőle.
2013. augusztus 13. 22:20
|
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline
|
Ahhhw ez édes volt. ♥
Ahhjj Justin... Vele mostanában nagyon ketté vagyok szakadva :/ Tudom, hogy van neki ez a kedves oldala, ez az amit szeretek <3
Bár néha nagyon úgy érzem, hogy vissza vehetne magából és nem, itt most nem az 'otthon meztelenül járkálok' vagy 'beledugom a rajongóm telefonját a gatyámba' dologra gondolok.
Ahhjj Justin... Vele mostanában nagyon ketté vagyok szakadva :/ Tudom, hogy van neki ez a kedves oldala, ez az amit szeretek <3
Bár néha nagyon úgy érzem, hogy vissza vehetne magából és nem, itt most nem az 'otthon meztelenül járkálok' vagy 'beledugom a rajongóm telefonját a gatyámba' dologra gondolok.
2013. augusztus 13. 22:21
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Nahááát mégis van szíve
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.