Selena Gomez megajándékozta rajongóját
2013. augusztus 14. 17:44
Kedves gesztus volt tőle, de kíváncsi lettem volna hogyha egyedül van senki nem látja és Twitteren sem tudta volna közölni akkor is megtette volna hogy ad belépőjegyet a koncertjére. És ezt nem azért mondom mert egy Selena Gomez utáló vagyok csak sajnos eléggé ismerem már ezeket a tinisztárokat hogy tudjam mit miért tesznek. Vagyis állandóan a reflektorfényben való szereplés...
2013. augusztus 14. 18:57
Nem szeretem Selenát, de ez tényleg nagyon kedves volt tőle.
2013. augusztus 14. 19:52
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Nagyon rendes dolog tőle!
2013. augusztus 14. 20:15
|
|
KawaiiGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207780 offline
|
Imádlak Sel!Szívesen lettem volna a kislány helyében
2013. augusztus 14. 20:26
|
|
Vanessza2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204932 offline
|
kedves volt tőle:)<3
2013. augusztus 15. 08:52
"Lucyan :
Ez kedves volt tőle smileeee.gif
És a cikk írójának meg a szerkesztőségnek mondom: Nincs olyan, hogy örömet okozni. Vagy örömet szerezni, vagy bánatot okozni. Kissebb nyelvtani hiba, de atól még hiba."
Lucyan nem vagy egy helyesírásbajnok az biztos : attól kisebb. De igazad van kedves volt tőle.
Ez kedves volt tőle smileeee.gif
És a cikk írójának meg a szerkesztőségnek mondom: Nincs olyan, hogy örömet okozni. Vagy örömet szerezni, vagy bánatot okozni. Kissebb nyelvtani hiba, de atól még hiba."
Lucyan nem vagy egy helyesírásbajnok az biztos : attól kisebb. De igazad van kedves volt tőle.
2013. augusztus 15. 10:53
|
|
evacica197új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197138 offline
|
Nagyon kedves volt Selenától hogy meg lepte a rajongóját egy VIP belépővel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: