Botrányos ruhában ment randizni Lady Gaga
2013. augusztus 14. 12:15
|
|
ketrin1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 206137 offline
|
dehiszen ez nem is ruha..xd
2013. augusztus 14. 12:32
|
|
nikoleeeettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 179050 offline
|
neki már ez a normális
2013. augusztus 14. 14:11
Idézet (Beyla @ 2013.08.13. 20:45)
A hozzászólásokat elnézegetve, akkor csak én gondolom úgy, hogy maximum egy sz*jha öltözködik így, hogyha utcára akar kilépni. Ez a nőnek nevezett humanoid kreálmány sem tud már magával mit kezdeni, persze a promó az kell az új albumot illetően. Amíg csöndben volt, dolgozott, addig azt is elfelejtettem, hogy egyáltalán létezik. Talán még kedvelném is, ha nem viselkedne ennyire közönségesen, s nem éreztetné azt az emberekkel, hogy egy ordas nagy r*banc. Csak jelzem, hogy nekem ez jön le, akárcsak májli szájrúzs magatartását nézve. Jöhettek itt azzal, hogy milyen jó s*gge van (bár én hányingert kapok, ha ránézek, de biztos nagyon izgató
), vagy hogy mindig is szokott meztelenkedni. Ízléstelen és k*rvás. Saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, valamint ezekkel a primitív húzásaival bizonyítja azt be, hogy a kutyának sem kéne, ha nem mutogatná a tőgyeit, a valagát, vagy a nemiszervét. Na, nesze neked tehetség! Ha tehetséges lenne, akkor kéne ilyeneket csinálnia? Gondolom nem. 
Részben igazad van, de most nézd meg, az Applause 43 országban első az iTunes-on, az ARTPOP előrendelés pedig 48 országban.. 2 nap alatt szinte- még annyi sem. Gagának nem lenne szüksége ilyenekre, de hozzátartozik a személyiségéhez, enélkül is eladná magát, csak így megsokszorozódik minden
2013. augusztus 14. 14:25
Idézet (holembo @ 2013.08.14. 14:11)
Na ez tehetség.
Inkább csak hype. Ha felmész a YouTube-ra, ott is képedbe van nyomva az a Jokerre emlékeztető karikatúra képe. A többség pedig nyílván kíváncsi, hogy mitől olyan nagy szám ez a nő. A Little Monsterek pedig anyuci + apuci pénzét az iTunes-on elköltik. 128 forintnyi összegért meg lehet venni és letölteni. Az új dala ritka sz*r lett. A Gaga fanok valóban képesek a kakiból is várat építeni. Egyébként Katy dala sokkal több országban áll #1 helyen, mint Gaga Floplause, vagyis Applausa.
2013. augusztus 14. 14:57
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Egyáltalán nem lepődtem meg rajta.
2013. augusztus 14. 17:33
Idézet (Norah @ 2013.08.14. 14:25)
Inkább csak hype. Ha felmész a YouTube-ra, ott is képedbe van nyomva az a Jokerre emlékeztető karikatúra képe. A többség pedig nyílván kíváncsi, hogy mitől olyan nagy szám ez a nő. A Little Monsterek pedig anyuci + apuci pénzét az iTunes-on elköltik. 128 forintnyi összegért meg lehet venni és letölteni. Az új dala ritka sz*r lett. A Gaga fanok valóban képesek a kakiból is várat építeni. Egyébként Katy dala sokkal több országban áll #1 helyen, mint Gaga Floplause, vagyis Applausa.
Miért lenne FLoplause? 50 országban első jelenleg, perry-t mindenhonnan kivágta, kivéve az USA-ban egyenlőre. fél nap alatt többet adtak el belőle mint az egész MDNA-ból majdnem :DDD A rajongóinak nem kell semmiből várat építeniük, kaptunk 1 jó dalt, megvettük. ennyi.
2013. augusztus 14. 17:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.08.14. 17:33)
Miért lenne FLoplause? 50 országban első jelenleg, perry-t mindenhonnan kivágta, kivéve az USA-ban egyenlőre. fél nap alatt többet adtak el belőle mint az egész MDNA-ból majdnem :DDD A rajongóinak nem kell semmiből várat építeniük, kaptunk 1 jó dalt, megvettük. ennyi.
Az eladás mértéke napjainkban baromira nem tükrözi a minőséget amúgy.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 14. 19:51
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Elképzelem magam a pasas helyébe, biztos kínos volt neki.Gagától viszont ezt megszoktuk.
2013. augusztus 14. 19:59
Idézet (Beyla @ 2013.08.14. 17:44)
Az eladás mértéke napjainkban baromira nem tükrözi a minőséget amúgy.
Attól, hogy eladtak belőle x mennyiséget még közel sem biztos, hogy a munka igényes is. Gaguskát régen nagyon szerettem, így ismerem a pályakezdő munkásságát, és bár a legújabb dala jobb lett egy fokkal, mint amit a BTW korongján mívelt, de még mindig egyenlő a harmatos libakakival. Még mindig nem egyedi, még mindig nem az, amit anno kaptunk a The Fame és a The Fame Monster albumokon. Egyszerűen megmosolyogtatja az embert az, ahogyan az egekig van magasztalva egy előadó - eskü, én nem istenítettem ennyire a Skillet legújabb lemezét, pedig az tényleg zsírkirály tizenöt gyönyörű balladát tartalmaz.XD Lényeg a lényegben, hogy szerintem baromira nem akkora szám a dal, mint amilyennek előadod. Katy Roarját pedig nem nehéz "kivágni", mert szerintem übermega trágya lett. Szó szerint hallgathatatlan, szóval...
Nem azt mondtam, hogy ez gaga legjobb dala, de tény és való, hogy sokkal jobb mint a Btw-s számok nagy része. Az egy másik dolog, hogy én arra írtam, akik jönnek a nyamvadt hülye dumával,hogy 'flop'. Ez nem volt 'flop' felesleges írni ilyent, mert sikeres a dal már most, esetleg azt lehet írni akinek baja van ismételten gaga sikereivel, hogy nem tetszik a szám. Katy perry-vel kapcs. totál igazad van
2013. augusztus 15. 15:12
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hát figyelemfelkeltő az biztos
2013. augusztus 15. 19:22
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
Ha nekem ilyen testem volna, én is mutogatnám
2013. augusztus 16. 11:51
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szerintem szégyen mikor valaki így lép ki az utcára.A pasi helyében elsüllyednék vagy minimum letagadnám,hogy velem van...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 18. 12:38
Idézet (Norah @ 2013.08.14. 14:25)
még ilyen 'embert' mint te.. hát hányok :'D Floplause? "CSAK" 53 orszgban lett első a dal, huppsz, szopacs kiscsaj, még se olyan Flop :') ahelyett hogy azzal töltenéd az időt hogy a legutáltabb sztárokat fikázod és próbálod lejáratni, inkább csinálj valami értelmeset... mondjuk takaríts vagy dolgozz. vagy mégjobb: ásd el magad élve. ha kell, segítek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.