Botrányos ruhában ment randizni Lady Gaga
2013. augusztus 13. 20:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A hozzászólásokat elnézegetve, akkor csak én gondolom úgy, hogy maximum egy sz*jha öltözködik így, hogyha utcára akar kilépni. Ez a nőnek nevezett humanoid kreálmány sem tud már magával mit kezdeni, persze a promó az kell az új albumot illetően. Amíg csöndben volt, dolgozott, addig azt is elfelejtettem, hogy egyáltalán létezik. Talán még kedvelném is, ha nem viselkedne ennyire közönségesen, s nem éreztetné azt az emberekkel, hogy egy ordas nagy r*banc. Csak jelzem, hogy nekem ez jön le, akárcsak májli szájrúzs magatartását nézve. Jöhettek itt azzal, hogy milyen jó s*gge van (bár én hányingert kapok, ha ránézek, de biztos nagyon izgató
), vagy hogy mindig is szokott meztelenkedni. Ízléstelen és k*rvás. Saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, valamint ezekkel a primitív húzásaival bizonyítja azt be, hogy a kutyának sem kéne, ha nem mutogatná a tőgyeit, a valagát, vagy a nemiszervét. Na, nesze neked tehetség! Ha tehetséges lenne, akkor kéne ilyeneket csinálnia? Gondolom nem.
2013. augusztus 13. 20:47
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Azért arra kiváncsi lennék hogyha nem lenne sztár akkor is igy mutogatná e magát.. főleg egy randin..
2013. augusztus 13. 21:05
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Hát igen ez lady gaga.
2013. augusztus 13. 21:15
nála ez nem számít botrányosnak, elég sokszor még ennyi ruha sincs rajta.
2013. augusztus 13. 21:17
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nem szoktátok még meg?XD
2013. augusztus 13. 21:22
Idézet (Beyla @ 2013.08.13. 20:45)
A hozzászólásokat elnézegetve, akkor csak én gondolom úgy, hogy maximum egy sz*jha öltözködik így, hogyha utcára akar kilépni. Ez a nőnek nevezett humanoid kreálmány sem tud már magával mit kezdeni, persze a promó az kell az új albumot illetően. Amíg csöndben volt, dolgozott, addig azt is elfelejtettem, hogy egyáltalán létezik. Talán még kedvelném is, ha nem viselkedne ennyire közönségesen, s nem éreztetné azt az emberekkel, hogy egy ordas nagy r*banc. Csak jelzem, hogy nekem ez jön le, akárcsak májli szájrúzs magatartását nézve. Jöhettek itt azzal, hogy milyen jó s*gge van (bár én hányingert kapok, ha ránézek, de biztos nagyon izgató
), vagy hogy mindig is szokott meztelenkedni. Ízléstelen és k*rvás. Saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, valamint ezekkel a primitív húzásaival bizonyítja azt be, hogy a kutyának sem kéne, ha nem mutogatná a tőgyeit, a valagát, vagy a nemiszervét. Na, nesze neked tehetség! Ha tehetséges lenne, akkor kéne ilyeneket csinálnia? Gondolom nem. 
Teljes mértékben egyetértek!!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 13. 21:27
vártam már, hogy vissza térjen az igazi Gaga de ez még jól is áll neki.
2013. augusztus 13. 21:27
|
|
lollypop001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 209100 offline
|
Gaga sosem volt teljesen normális
de tőle ezt már megszoktuk XD egyébként pedig az ő dolga
2013. augusztus 13. 21:41
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.08.13. 20:45)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 13. 21:48
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Manapság már inkább az a botrányos, ha fel van öltözve
2013. augusztus 13. 22:04
Nem azért, de ha egy férfi agyával gondolkodok, nem szexinek, sokkal inkább olcsónak és közönségesnek tartom, és biztos nem mutatkoznék vele. Az ilyesmi otthonra való, hiába Gaga extremitása és gátlástalansága, ez akkor is sok.
Talán megszokhattuk tőle, talán ő ilyen, talán csak önmagát adja, de akkor valószínűleg nem normális. Basszus, még a nudisták is tisztelik annyira a környezetüket, hogy az utcára azért felöltöznek. Nevetséges és unalmas. Őszintén, ha ennyire lejárt lemez és ekkora reklám kell neki és az albumnak egyaránt, akkor menjen ételt osztani pár fotó erejéig (nem helyeslem, de sokan csinálják), vagy vesszen össze valakivel a Twitteren.
Pedig nem tartom én rossz vagy tehetségtelen embernek, igenis jó a zenéje és biztos hatalmas szíve is van, csak éppen mellette ribanckodik, ami nem túl szimpatikus.
Talán megszokhattuk tőle, talán ő ilyen, talán csak önmagát adja, de akkor valószínűleg nem normális. Basszus, még a nudisták is tisztelik annyira a környezetüket, hogy az utcára azért felöltöznek. Nevetséges és unalmas. Őszintén, ha ennyire lejárt lemez és ekkora reklám kell neki és az albumnak egyaránt, akkor menjen ételt osztani pár fotó erejéig (nem helyeslem, de sokan csinálják), vagy vesszen össze valakivel a Twitteren.
Pedig nem tartom én rossz vagy tehetségtelen embernek, igenis jó a zenéje és biztos hatalmas szíve is van, csak éppen mellette ribanckodik, ami nem túl szimpatikus.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.