Cara Delevingne a Szürke ötven árnyalatában?
2013. augusztus 13. 16:30
|
|
DorothyKayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 207198 offline
|
Hát én meg nagyon ajánlom,hogy Matt Bomer és Alexis Bledel legyen!!
2013. augusztus 13. 16:30
Lehet hogy szinésznőnek tehetséges, egyébként nem a főszerepre pályázik, igy nem hiszem hogy le fog vetkőzni.
2013. augusztus 13. 16:32
Én egyáltalán nem örülnék , ha ez a nő szerepelne a filmben. A modellkedéshez ért , maradjon annál. A többi jelölttel meg vagyok békélve , mindenkiről eltudnám képzelni a szerepet.
Cara , akár mellékszereplőként vagy akárhogyan lesz benn a filmben , biztos nem nézem meg
Cara , akár mellékszereplőként vagy akárhogyan lesz benn a filmben , biztos nem nézem meg
2013. augusztus 13. 16:36
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Cara mint színésznő??? ezt biztos meg fogom nézni
2013. augusztus 13. 17:01
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Cara nagyon szimpatikus, és bolond lány, viszont a körülötte lévő sok felhajtásból kezd elegem lenni. Csak én érzem úgy, hogy mindenhol az arcunkba 'dobálják', karöltve Palvin Barbival? Én nem szívesen látnám filmben, tényleg maradjon csak a modellkedésnél. Azért sok sikert neki!
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2013. augusztus 13. 18:33
|
|
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline
|
Ez hülyeség. Mellékszerepre? Hahó, szöszi mellékszereplőre? Max. Andrea. Azt viszont kétlem, hogy ezt Ő kapná. Mila Kunis, Emma Watson, és.. ROBERT PATTINSON?! Ez most akkor film, vagy komédia? Félreértés ne essék, szeretem ezeket a színészeket, és Cara-val sincs bajom, de... ugyan már kérem, Alexis Bledel, és Matt Bomer. Kész, ennyi. A főszereplőkből szerintem senki sem enged, aki szereti ezt a könyvsorozatot. És, khm, ez a trilógia nem csak a szexről szól. Fogjátok fel modern tündérmeseként, egy kis mocskossággal megfűszerezve. Látjátok, máris jobb
2013. augusztus 13. 19:04
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
hát, szerintem modellnek is csak elmegy, de hogy színészkedni??
o oké, ebbe a fimbe talán beleillik:D
2013. augusztus 13. 19:26
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Modellnek tökéletes, de ki tudja..? Ha nem kap lehetőséget nem is fog kiderülni, hogy színésznek milyen.
2013. augusztus 13. 19:28
|
|
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline
|
Szerintem nagyon illik hozzá a főszereplő barátnője, nevét sajnos nem tudom...:/
2013. augusztus 13. 21:52
nem nagyon tudom elképzelni ebben a filmben, de lehet, hogy jó lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.