PTSD-ben szenved Amanda Bynes
2013. augusztus 13. 12:04
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
szegeny sajnalom jobbulást
2013. augusztus 13. 12:09
Sokat hallottam/tudok erről a traumáról, és őszintén sajnálom őt. Remélem, jobban lesz
2013. augusztus 13. 13:00
|
|
Meryemforever22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 206495 offline
|
Szegény.
Jobbulást.
2013. augusztus 13. 13:00
uhh...szegény, remélem meggyógyul!! de már az is jó hír, hogy javul az állapota
sok sikert neki!! Amanda <3
2013. augusztus 13. 13:09
|
|
Nikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 194838 offline
|
Tudom, hogy most bunkó leszek
, de ez úgy hangzik ez a betegség mint amik a Disney Channel-en szoktak lenni!!!Jobbulást Neki!!
Nagyon tehetséges színésznő!! <3
És tudom, hogy az elején bunkó voltam!!!!
És tudom, hogy az elején bunkó voltam!!!!
2013. augusztus 13. 13:10
Remélem meggyógyul és visszaszerzi a régi formáját.
2013. augusztus 13. 13:17
Hát kívánom, hogy gyógyuljon meg és forduljon a jó irányba
kitartás,Amanda!
2013. augusztus 13. 13:27
|
seppdownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 179870 offline
|
Lerondázza a fél világot utána visszavonja, magában beszél stb a poszttraumatikus stressz jellemzői? Oké... Nem hiszem hogy érdemes hinni ilyen olyan forrásoknak, orvosok ezt nem hoznák nyilvánosságra, kitudja mi baja van igazából. .Remélem felépül, sajnálom a mentális betegeket.
2013. augusztus 13. 14:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gyógyulj meg,Amanda!
2013. augusztus 13. 14:04
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Valaki elmegy Afganisztánba, minden nap veszélyes környezeteben ébred, lőhetnek rá, aknára léphet, a bajtársait és barátait szétszakíthatja egy robbanás. Megkínzott, nélkülöző kisgyerekeket láthat, megalázott nőket, kilátástalan sorsú családokat, olyan falvakat amelyek pusztulásra vannak ítélve.
Na ettől szenvedhet valaki poszttraumatikus stressztől.
És itt van Amanda Bynes egykor körülrajongott, milliomos üdvöske, akinek mint sok hányatottabb életkörülményű fiatal felnőttnek a szüleivel nem túl baráti a viszonya, merthogy elcseszték, amit csak lehetett vele kapcsolatban - ez az ismerőseim körében is népbetegség manapság elárulom.
Szóval, a csaj PTSD áldozatává válik ettől
Minden jóindulatom mellett megb@szhatja ez az elkényeztetett picsa, már ne haragudjatok, egyébként meg jobbulást!
Na ettől szenvedhet valaki poszttraumatikus stressztől.
És itt van Amanda Bynes egykor körülrajongott, milliomos üdvöske, akinek mint sok hányatottabb életkörülményű fiatal felnőttnek a szüleivel nem túl baráti a viszonya, merthogy elcseszték, amit csak lehetett vele kapcsolatban - ez az ismerőseim körében is népbetegség manapság elárulom.
Szóval, a csaj PTSD áldozatává válik ettől
Minden jóindulatom mellett megb@szhatja ez az elkényeztetett picsa, már ne haragudjatok, egyébként meg jobbulást!
2013. augusztus 13. 14:31
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nos...ki van nyalva a királyi segge. Ilyen apró problémák miatt nem hiszem, hogy helyes diagnózist állítottak fel, de hát ők fogják elszúrni.
Amúgy jobbulást...
Amúgy jobbulást...
2013. augusztus 13. 14:35
Talán szemétség tőlem, de nem tudom eldönteni,hogy sajnáljam-e? A botrányait illetően a legkevésbé sem ráz meg ez az incidens.. Viszont, még én sem vagyok annyira aljas,hogy egy embertásrsamnak ilyen kínokat kívánjak, tehát, remélem sikerül rendbe hozniuk még mielőbb.
2013. augusztus 13. 15:06
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon sajnálatos ami vele történt, és tudom is hogy nagyon nehéz kigyógyulni ebből, de segítséggel biztos vagyok benne, hogy neki is menni fog
2013. augusztus 13. 15:06
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Nem értem miért van ennyi rosszindulatú ember. Igaz, hogy Amanda tett egy-két csúnya dolgot, de hát a mai világban... Talán végre rájöttek, hogy Amanda nem ok nélkül csinál hülyeségeket, hanem egy betegség miatt. Hírességnek lenni amúgy is nehéz, főleg, ha a szüleiddel nincs épp jó viszonyod. Ha valaki híresebb, mint a többi, akkor nem tudhatod, hogy a barátaid tényleg azért vannak veled, mert szeretnek, vagy mert híres vagy, és ezáltal ők is kapnak egy kis hírnevet.
És én őszintén örülök annak, hogy (bár nem szeretem Amandát, alig láttam pár filmben) kap kezeléseket, és, hogy jobban lesz tőle. Mert inkább szenvedjen ebben a zavarban, minthogy skizofrén legyen...
És én őszintén örülök annak, hogy (bár nem szeretem Amandát, alig láttam pár filmben) kap kezeléseket, és, hogy jobban lesz tőle. Mert inkább szenvedjen ebben a zavarban, minthogy skizofrén legyen...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: