Jennifer Aniston nem terhes
2013. augusztus 13. 15:11
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát nagyon sajnálom:)
2013. augusztus 13. 15:44
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
szegény
2013. augusztus 13. 15:54
Szerintem neki már nem is lesz saját gyereke. Talán már benne is van a változó korban. Brad Pittel is azért váltak el útjaik. Brad szeretett volna gyerekeket, de Aniston inkább az üres és semmitmondó filmjeire ööö izé... karrierjére koncentrált.
Rachel szerepével milyen sokáig elvegetált.. Cameron Diaz a másik, aki már kifutott az időből.
2013. augusztus 13. 19:19
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Pedig valljuk be eléggé megpocakosodott, de úgy látszik akkor nem a várandósság miatt. Pedig én örültem volna, ha lesz egy pici Jen és akkor Jennifer még boldogabb lehetne. Mondjuk szerintem is már megy ki abból a korból, hogy gyereke lehessen. Én a helyében biztos megbánnám, hogy nem adtam gyermekáldásra előbb a fejem. De hát mások vagyunk, lehet, hogy őt nem vonzza annyira az anyaság.
2013. augusztus 13. 22:00
nem lehet mindig csúcsformában, néha rá is felszaladhatnak a kilók.
2013. augusztus 14. 21:31
Jó oké, a találgatások idegesítették fel - de akkor miért vett fel egy ilyen testhezálló ruhát?
Ha felszedett pár kilót(ami megjegyzem, egyáltalán nem baj), miért nem valami olyan göncöt választott ami takarja a hasát? Kicsit most azt érzem, hogy a találgatások jogosan indultak el, sőt, egyértelműen Jen bakizott a ruhaválasztással.
Amúgy szerintem sem lesz már soha babája, amit azért egy picit sajnálok, mert jó anya válhatna belőle, annyi szent.
Amúgy szerintem sem lesz már soha babája, amit azért egy picit sajnálok, mert jó anya válhatna belőle, annyi szent.
2013. augusztus 22. 12:50
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Mi, akkor csak dagadt? Nem hiszem...
2013. augusztus 24. 10:17
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
pedig azt hittem hogy az
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: