Dalpremier: Lady Gaga — Applause
2013. augusztus 12. 20:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem nagyon jön be. :S
2013. augusztus 12. 21:00
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Azért Gaga-tól jobbhoz vagyok szokva...
Remélem az albumon azért jobb dalok lesznek, mert ez így elsőre nem fogott meg
De mi az, hogy j-pop...? Ennek elgurult a gyógyszere x""D
2013. augusztus 12. 21:01
Idézet (lA-dONNA @ 2013.08.12. 21:00)
Azért Gaga-tól jobbhoz vagyok szokva...
Remélem az albumon azért jobb dalok lesznek, mert ez így elsőre nem fogott meg
De mi az, hogy j-pop...? Ennek elgurult a gyógyszere x""D
nem én találtam ki a j-pop-os dolgot
2013. augusztus 12. 21:10
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nekem egyelőre kicsit szokatlan, de hiszen új dal, tehát szerintem ez normális. Bár így elsőre, meg másodjára én is azt mondom, hogy a The Edge Of Glory vagy a Bad Romance jobban tetszik. Sőt még a Marry The Night is. Ettől függetlenül nem rossz, megszokom majd. Remélem, meg is fogom szeretni.
Egyébként abszolút nem lenne szüksége ezekre a "hangszerkesztgetésekre" a lánynak.
2013. augusztus 12. 21:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
holembo:
Én első hallgatásra imádtam. Konkrétan ugráltam és sikítoztam a laptoppal az kezemben és majdnem szívrohamot kaptam, mikor az első refrén jött. XDD
Nekem amúgy a stílusa még a Bad Romance-nél is jobban bejön. A legjobb száma a Pokerface, azt még mindig nem érte utól, de ez már nagyon közel van. =D Az ARTPOP alázni fog!
Én első hallgatásra imádtam. Konkrétan ugráltam és sikítoztam a laptoppal az kezemben és majdnem szívrohamot kaptam, mikor az első refrén jött. XDD
Nekem amúgy a stílusa még a Bad Romance-nél is jobban bejön. A legjobb száma a Pokerface, azt még mindig nem érte utól, de ez már nagyon közel van. =D Az ARTPOP alázni fog!
2013. augusztus 12. 21:14
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
MadHatter:
Ez a poén még a BTW-nél elment, de ennek aztán semmi köze nincs Madonnához, ezt már csak ti mesélitek be magatoknak.
Ez a poén még a BTW-nél elment, de ennek aztán semmi köze nincs Madonnához, ezt már csak ti mesélitek be magatoknak.
2013. augusztus 12. 21:14
MadHatter:
erre egyszerű a válasz. kevesebb idegesség és kisebb lelki/társadalmi elnyomása lenne.
erre egyszerű a válasz. kevesebb idegesség és kisebb lelki/társadalmi elnyomása lenne.
2013. augusztus 12. 21:16
Többszöri hallgatásra szorul, hogy megszeressem. Gaga meglepett most. Álmomba se gondoltam, hogy electro-discoval fog visszatérni. Én kicsivel lassabb számra vártam. A refrénje tetszik, de úgy összességében szokatlan a hangzás. Kicsit szivás, hogy 1 héttel előtte kiszivárgott, de a kedves hekkerek már csak ilyen "jóindulatúak".
2013. augusztus 12. 21:19
Ó , pedig annyira vártam a megjelenést , kíváncsi voltam milyen lesz a dal , ugyanis ritka , ha egy Lady Gaga dal ne tetszene . Magát Gagát nem szeretem túlzottan , de dalai közül sokat kedvelek. Ez kifejezetten nem nyerte el a tetszésemet , de ha nyomatják a rádióba lehet megbarátkozok vele
2013. augusztus 12. 21:22
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Imádom, ha a hangját mélyebbé teszi.
Elsőre hallgatva nem éreztem semmit, most másodjára kezdek ráérezni. Nekem túl discós, remélem más dalok is szerepelnek majd a korongon. A Born this way se tetszett elsőre, sőt talán ötödjére hallgatva gondoltam azt, hogy érdemes volt az albumot megvásárolnom.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. augusztus 12. 21:26
egyébként szerintem teljesen érthető, hogy sokkal jobban különbözik a dal stílusa az előző dalok stílusához. végülis ez azt tükrözi, h Gaga meg tud újulni albumról-albumra... a Just Dance tipikus pop volt, a Bad Romance szinti-pop egy kis művészi vérrel, a Born This Way pedig elektro-dance. ez az új dal pedig Japán-pop és disco keverék, na ezt nevezem én megújulásnak
és a szemmel láthatú megújulás is látható lesz:
~~~~ https://pbs.twimg.com/media/BRbRS0lCMAEFw80.jpg ~~~~
~~~~ https://pbs.twimg.com/media/BRbRS0lCMAEFw80.jpg ~~~~
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.