Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 12. 16:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Miley és Emily,de aranyosak együtt.
Ez,az Ariana most már mindenkinek kelleti magát. :@
Demi gyógyulj meg!
Rihanna-nak jó a bikinije!
Biztos jól érezték magukat Selenaék.
Gaga tetkója.
Ez,az Ariana most már mindenkinek kelleti magát. :@
Demi gyógyulj meg!
Rihanna-nak jó a bikinije!
Biztos jól érezték magukat Selenaék.
Gaga tetkója.
2013. augusztus 12. 16:49
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
'Selena Gomez családjával lazított' azta, hűűh. Mi is ebben a hír? Ezek szerint írjunk cikket 'Nina Dobbrev délutáni bevásárlást tartott', 'Harry Stylesnak elfogyott otthon a tej'. Csak mert szerintem mostanában nagyon erre felé tartunk...
2013. augusztus 12. 16:52
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Mileynak örülök, és annak is, hogy Ariana és Justin ilyen jóba vannak
Neil pedig nagyon vicces
2013. augusztus 12. 16:52
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
Miley azon a képe ugy néz ki mint egy lezbikus, amugy én örülnék ha ariana és justin együtt lennének:)
2013. augusztus 12. 16:53
Örülök, hogy Mileyék újra egymásba botlottak
Demiről volt egy kép a mászófalon. Mi történt vele?
GaGa tetkója kemény
Neil Patrick Harris: :DDD
Addig jó, amíg Bíbörke csak ennyire közeledik Arihoz (baráti puszi). Nem értem amúgy, hogy néhány Arianator társamnak mi baja van Jai-jel (nem ez alatt a cikk alatt), de ahányszor más pasi keveredik mellé valami okán (Justin, Austin Mahone stb.), azonnal jönnek a "ő sokkal jobban illik hozzá, mint Jai" beszólások...
Demiről volt egy kép a mászófalon. Mi történt vele?
GaGa tetkója kemény
Neil Patrick Harris: :DDD
Addig jó, amíg Bíbörke csak ennyire közeledik Arihoz (baráti puszi). Nem értem amúgy, hogy néhány Arianator társamnak mi baja van Jai-jel (nem ez alatt a cikk alatt), de ahányszor más pasi keveredik mellé valami okán (Justin, Austin Mahone stb.), azonnal jönnek a "ő sokkal jobban illik hozzá, mint Jai" beszólások...
2013. augusztus 12. 16:54
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Drága Demim, a frászt hozod rám, vigyázz magadra jobban.
Rihannának kezd aggasztó lenni a feltűnési viszketegsége, foglalja le magát valami értelmessel, már nem is követem instagramon, mert csak a magamutogatós képeivel találtam állandóan szemben magam.
Selenának biztos jól fog sikerülni a turnéja, Bécsbe is jön, kár, hogy nem lehetek ott. Brühühü
Gagának nagyon "mesteri" ez a tetkója, de tényleg, mint egy firka, rajzlapon jobban mutatna.
Rihannának kezd aggasztó lenni a feltűnési viszketegsége, foglalja le magát valami értelmessel, már nem is követem instagramon, mert csak a magamutogatós képeivel találtam állandóan szemben magam.
Selenának biztos jól fog sikerülni a turnéja, Bécsbe is jön, kár, hogy nem lehetek ott. Brühühü
Gagának nagyon "mesteri" ez a tetkója, de tényleg, mint egy firka, rajzlapon jobban mutatna.
2013. augusztus 12. 16:55
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Deavid mit fog vajon ehhez szólni....?
2013. augusztus 12. 16:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó cikk lett,ezekről még nem halottam.
2013. augusztus 12. 16:57
|
|
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline
|
Jó cikk lett!
2013. augusztus 12. 16:57
Jobbulást Deminek, és mi annyira félreérthető abban, hogy Justin adott egy puszit Ariana ARCÁRA? Szerintem ebbe semmi különös, vagy olyasmi dolog nincs. GaGának a tetkója, szerintem borzalmas, és még feleslegesnek is tartom, de hát ő tudja..
2013. augusztus 12. 16:59
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Gaga tetkoja...
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: