Jennifer Lawrence részegen adott interjút
2013. augusztus 12. 21:05
|
|
Brileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163767 offline
|
Nem volt ő részeg
Hihetetlen, de minden egyes interjújában bebizonyítja, hogy intelligens, okos és nagyon jófej színésznő akinek ott a helye a legjobbak között.
Hihetetlen, de minden egyes interjújában bebizonyítja, hogy intelligens, okos és nagyon jófej színésznő akinek ott a helye a legjobbak között.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. augusztus 12. 22:00
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (sMokEe.cLouD @ 2013.08.12. 20:29)
Fantasztikus képek lettek. Azért kíváncsi lennék a teljes interjúra.
Ha tudsz angolul, akkor klikk ide.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. augusztus 12. 22:51
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nem szimpi ez a csaj, olyan beképzeltnek tűnik, legalábbis nekem :S
2013. augusztus 13. 10:34
Briley én is egyetértek veled.
És ezek a képke gyönyörűek!
És ezek a képke gyönyörűek!
2013. augusztus 13. 10:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Tudtam, hogy megint megtéveszt a cím! Amikor Zámbó Krisztián részegen énekelt a gyerekeknek, vagy amikor Rihanna részegen járkált a Kings of Leon koncerten, vagy amikor Selena a szülinapi bulijáról összeesett részegen, az részegség. Szerintem ettől ő még távol állt, de mindegy is, a lényeg, hogy nagyon kulturált véleményt mondott. Vicces, hogy sokan tartjátok beképzeltnek, szerintem ő pont nem az a típusú lány, hanem tényleg látszik rajta, honnan érkezett, és milyen egyszerű. Egyszerű, de nagyszerű. Ha valaki beképzelt az Rihanna, vagy a Beckham család.
Fantasztikus képek lettek egyébként, és szerintem nem a világ legjobb színésznője, de azzá válhat idővel.
Fantasztikus képek lettek egyébként, és szerintem nem a világ legjobb színésznője, de azzá válhat idővel.
2013. augusztus 13. 11:23
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Nagyon jó képek!!=)
2013. augusztus 13. 12:11
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
A képek nagypn jók lettek
2013. augusztus 13. 19:30
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Kicsit megtévesztő a cikk cime, mert nem lehetett érezni az interjúból, hogy részeg volt. Jenn tényleg baromira tehetséges, mint színész és a megfelelő karizmája is meg van hozzá. Nem hiába nyert Oscart ilyen fiatalon, még akkor is ha nem igazán neki járt volna. Egyébként nem áll neki olyan rosszul ez a rövid haj.
2013. augusztus 13. 22:11
én annyira nem szeretem őt, de abban igaza van, hogy neki is járna a magánélet.
2013. augusztus 15. 17:36
|
|
MissForeverYoungúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 209207 offline
|
kicsit félrevezető a cikk címe. Amúgy rohadtul igaza van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.