Ruhamustra: Teen Choice Awards 2013
2013. augusztus 12. 16:07
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
miley mint vmi ribanc...amúgy nem értem ezt a sztárok körében divatos színkeverést
szerintem tök szarul mutat pl h selena zöldes ruhájához azt a kék fülbevalót vette fel..meg amikor vkinek tök más színű a cipője mint a ruháhja (mert egy fekete ruha piros cipővel még elmegy de amikor rózsaszín ruhához húznak piros cipőt az már gáz :S..)
2013. augusztus 12. 16:08
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Chole ruhája nekem tetszik!! számomra ez egy tipikusan olyan ruha amijól néz ki de nem venném fel...
a többiek ruhája is egész jó!
2013. augusztus 12. 16:09
Basszus... Lily Collins szörnyen ronda. És nem a ruhájáról beszélek, hanem alapjában a csaj ronda! -.-" Nina esetében viszont a ruha nem tetszik, de mivel ő amúgy is szép, még ebben az ocsmány ruhában is szép.
2013. augusztus 12. 16:12
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Lucy gyönyörű volt, mint mindig!
<3
2013. augusztus 12. 16:13
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Vannak nagyon csinosak, ami tetszenek: Lucy Hale, Nina Dobrev, Demi Lovato, Erin Andrews.
Selena meg úgy néz ki, mint az anyukám.
D Öregíti ez a szett.
Selena meg úgy néz ki, mint az anyukám.
2013. augusztus 12. 16:25
Bárhogy is nézzük Lucy volt a legszebb.
Gyönyörű ruha én is szívesen hordanám.Shay is nagyon szépséges volt,de Ashley ruhája már kevésbé lett olyan jó .Crystal nem tudom,hogy vehette fel azt a borzadályt.Rebel meg szerintem a standról jött.
Hayleyt nagyon szeretem ,de az a ruha borzalmas.Selenának a ruhája nem rossz ,de szerintem öregít.Bella ruhája nekem egyáltalán nem tetszik,olyan öreglányos .Lily ruhája nagyon merész,de bejön.Miley ruhája meg egyenes röhejes volt.Tuti,hogy nem nézett tükörbe.Troian ruháját nagyon hiányolom.
2013. augusztus 12. 16:34
A jó ruhák tényleg nagyon jók, nálam Bella és Demi viszi a pálmát
A rosszak meg tényleg rosszak. Miley hozta a mostanság jellemző formáját (ribi sytle), csak a korbács hiányzik.
A Paramore esetében viszont nem a ruhákon akadt meg a szemem, hanem Hayley haján!
A rosszak meg tényleg rosszak. Miley hozta a mostanság jellemző formáját (ribi sytle), csak a korbács hiányzik.
A Paramore esetében viszont nem a ruhákon akadt meg a szemem, hanem Hayley haján!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: