Az amerikai színésznő legújabb filmje, a Maleficent 2014. július 2-án kerül a mozikba, szombaton azonban a szerencsések, akik az anaheimi Disney D23 Expón jártak, bepillantást nyerhettek az alkotásba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie minden gyereket megijesztett
2013. augusztus 12. 14:27
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Nagyon jó a jelmez
2013. augusztus 12. 14:30
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Milyen szuper Jelmez.
2013. augusztus 12. 14:39
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem csodálom, szegény gyerekek. Nekem is örökre beleégett a retinámba Demóna arca, és a borzalmasan ijesztő zene, ami mindig elindult amikor megjelent. Hiába vagyok 18 éves, a mai napig képtelen vagyok megnézni ezt a mesét, annyira félek. De a filmre nagyon kíváncsi vagyok, az Angie féle Demóna annyira nem riaszt, a Disney féle Demónát senki sem überelheti.
2013. augusztus 12. 14:48
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
juuuuj már nagyon várom!!!!!!
2013. augusztus 12. 14:55
„Benne [Demona] megvan az elegancia és a kecsesség, és ugyanakkor olyan kegyetlen — csodálatosan és finoman kegyetlen.” - Milyen igaz. Kiváncsian várom a filmet
2013. augusztus 12. 15:00
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Angelina még így is gyönyörű. =) Szeretem a badass szerepeit (Tomb Raider, Mr és Mrs Smith, stb).
2013. augusztus 12. 15:13
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
Tök jó! Örülünk. Átlagos cikkhez, átlagos válasz.... sztem ez most nem olyan nagy durranás...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

2 felhasználónak tetszik: