Egyedül az Imagine Dragons érdemelte meg a díjat. Egyébként kész röhej a lista. Nem unják még hogy minden évben ugyanaz az idióta bagázs a nyertes? Olyan szinten nem tud meglepni ez a díjátadó hogy azt már tanítani kéne.
Demikének meg nem hogy végre megmondaná valaki hogy ilyen borzalmas mentort még nem hordott hátán a föld, á nem, még meg is jutalmazzák érte. Na gratulálok.
Teen Choice Awards 2013: a nyertesek
2013. augusztus 12. 12:01
Gratulálok mindenkinek.Bizony felkeltem hajnali 2órakkor,hogy láthassam őket(leginkább az One Directiont) Csak hogy jó sokat kellett várni a kezdésig,mivel csak vörösszőnyeg volt.De lényegtelen mert láttam az egészet,és gratulálok mégegyszer mindenkinek.Justin,1D és a vámpírnaplók a legjobb
:3
2013. augusztus 12. 12:02
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Mindenkinek Gratulálok!!!
A legjobban Robert Downey Jr.a Vasember 3, Sandra Bullock, Macklemore, és Ashton Kutcher sikerének örültem.
A legjobban Robert Downey Jr.a Vasember 3, Sandra Bullock, Macklemore, és Ashton Kutcher sikerének örültem.
2013. augusztus 12. 12:03
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Miley a divatikon?! Harry Styles a legszexibb férfi ?! KOMOLYAN?!
i dont want to live on this f*cking planet anymore
Már nekem fáj ez a súlyos ízlésficam,amivel a mai tinik meg vannak áldva.
Már nekem fáj ez a súlyos ízlésficam,amivel a mai tinik meg vannak áldva.
2013. augusztus 12. 12:04
A PLL-nek, és a szereplőinek örülök, de a többi kész katasztrófa élen a Twilight-tal és Harry Styles szexi mosolyával, meg azzal, hogy Miley egy divatikon.
2013. augusztus 12. 12:04
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Robert Downey Jr.-nek, Nicholas Houltnak, Ashton Kutchernek, Kevin Jonasnak, Bruno Marsnak, Ed Sheerannak, Jim Parsonnak, David Beckhamnek és Ian Somerhaldernek gratulálok!
2013. augusztus 12. 12:06
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
wáááááá! Selenának nagyon örülök!
:haert:
2013. augusztus 12. 12:09
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A film és tv résszel nagyjából egyetértek, Lea-nak külön örülök<3
2013. augusztus 12. 12:10
A PLL megérdemelte azt a 7 díjat.
so did Taylor, Glee, and Lea.
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Sokan meg sem érdemelték volna, hogy díjjal távozzanak ...Aki meg megérdemelte annak gartulálok
|
|
Lovely-Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 197016 offline
|
Hát . . . nekem nem igazán tetszik díjazottak névsora, a többi nem is igazán érdekel csak azt sajnálom, hogy a BTR nem vitt el egy díjat sem. Kérlek ne hagyjuk őket elveszni. Hiszen vége a sorozatnak, a turnénak 15-én vége, az albumot befejezték
TARTSUNK ÖSSZE RUSHEREK ! ! !
2013. augusztus 12. 12:11
|
Lalus98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 207582 offline
|
Én videón is megnéztem Lea Michele beszédét, és nagyon meghatott... Cory nagyon hiányzik mindenkinek. Rajongóknak és nem azoknak egyaránt...
Deminek és Mileynek nagyon de nagyon örülök!!!
Deminek és Mileynek nagyon de nagyon örülök!!!
2013. augusztus 12. 12:12
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Egész jó a lista!!!
2013. augusztus 12. 12:12
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
Gratula a nyerteseknek! :-) Viszont az 1D nyertes díjakkal egyáltalán nem értek egyet és sajnálom is hogy ők nyerték meg azokat a díjakat! :-(
2013. augusztus 12. 12:14
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Legjobban a filmek kategóriában Robert Downey Jr.-nak, és a Vasember 3-nak örülök, no meg A tökéletes hangnak, és Skylar Astinnak. Mellesleg az Alkonyatot igazán elfelejthetnék már...
Televízió kategória számomra nagy csalódás, egyedül a Simpson családnak, az X Factornak, Simon Cowellnek, és Demi Lovatonak örülök.
A zene kategória többségével egyet értek, kivéve párral... Legjobb férfi előadó
Demi Lovato, Bruno Mars, Macklemore és Ryan Lewis, Heart Attack, Live While We're Young, Can’t Hold Us, Miley Cyrus, Ed Sheeran
Divat
Egyedül a mosollyal értek egyet, Harry-nek tényleg szép mosolya van.
Egyéb Stílusikon: Demi Lovato, na igen, ez már tényleg valami. Mekkora különbség is van a stílus, és a divatikon között.
Televízió kategória számomra nagy csalódás, egyedül a Simpson családnak, az X Factornak, Simon Cowellnek, és Demi Lovatonak örülök.
A zene kategória többségével egyet értek, kivéve párral... Legjobb férfi előadó
Demi Lovato, Bruno Mars, Macklemore és Ryan Lewis, Heart Attack, Live While We're Young, Can’t Hold Us, Miley Cyrus, Ed Sheeran
Divat
Egyedül a mosollyal értek egyet, Harry-nek tényleg szép mosolya van.
Egyéb Stílusikon: Demi Lovato, na igen, ez már tényleg valami. Mekkora különbség is van a stílus, és a divatikon között.
2013. augusztus 12. 12:17
Bruno Mars, Paramore, 1D
Legszexibb férfi Harry Styles? Ez eléggé vicces
Legszexibb férfi Harry Styles? Ez eléggé vicces
2013. augusztus 12. 12:17
Gratula nekik! de igazából véve nagyon kevéssel értek egyet...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: