Teen Choice Awards 2013: a nyertesek
2013. augusztus 12. 11:52
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
mindenkinek gratulálok, különösképpen a One directionnek, Anne Hathaway-nek, A tökéletes hang
színészeinek és a rendezőknek, a PLL és a Vámpírnaplók szereplőinek és a rendezőknek, A simpson család készítőinek, Deminek, David Guettának, Taylor Swiftnek, a Lady Antebellumnak, az Imagine Dragonsnak, Selena Gomeznek és a Cimorellinek♥♥♥♥♥♥♥♥
színészeinek és a rendezőknek, a PLL és a Vámpírnaplók szereplőinek és a rendezőknek, A simpson család készítőinek, Deminek, David Guettának, Taylor Swiftnek, a Lady Antebellumnak, az Imagine Dragonsnak, Selena Gomeznek és a Cimorellinek♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. augusztus 12. 11:53
|
|
Szoszke8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164629 offline
|
Nagyon örülök Ian -nak és Nina-nak, meg a TVD nyerésének. De én hiányoltam még pár kedvencemet a színészek közül is. A Glee-nek és a Pretty Little Liars-nak is örültem, de a Gossip Girl-t még így utoljára nagyon sajnáltam:(És Bruno Mars -nak is gratulaa!:)Lea beszéde Cory-ról pedig nagyon megható volt:(
2013. augusztus 12. 11:55
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Legjobb színész,legjobb színésznő? Döntsék már el, hogy sci-fi vagy romantikus film az a fertelem, mert négy díjat adni összesen három személynek egy filmért több, mint gáz
Meg mi az, hogy végső díj?
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Awwww de örülök!!!!
)) Gratulálok mindenkinek <33
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Húú, nagyon sok van amivel egyetértek. A PLL teljesen megérdemelte az összes dijat! Annyira jó sorozat, imádom. A filmenél kicsit megrökönyödtem. Twilight? Qu'est-ce? Kicsit letaglózott. Na mindegy azon kívül talán az összes rendben volt (Egy különc srác feljegyzési különösen!) A zeneit csak átfutottam, Justin Bieber-re nagyon nem voltam kíváncsi. A többinek örülök. A mardék kategóriákkat már nem nagyon néztem át, persze Miley divatinkonnak elég érdekes lehet, ha egy lányt meglátnék úgy az utcán... na mindegy
A sportólóknál bőszen helyeseltem David-nek, szerintem anno, egyedül ő miatta néztem futballt. Mindig elkeseredtem mikor rájöttem, most épp nem ők játszanak.
A sportólóknál bőszen helyeseltem David-nek, szerintem anno, egyedül ő miatta néztem futballt. Mindig elkeseredtem mikor rájöttem, most épp nem ők játszanak.
2013. augusztus 12. 11:56
Minenkinek gratulálok, nagyon nagyon örülök Justinnak, és Selenának is különösen.
2013. augusztus 12. 11:57
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj, nevetnem kell ezen az eredményen! De inkább sírok. De az Imgine Dragonsnak gratulálok a Radioactiveért, az egy király dal! A sorozatokban még filmekkel úg ahogy egyetértek, bár ott sem az nyert 90%ban, akinek szurkoltam! De, legjobb előadó Justin Biber?!?! LegSZEXIBB FÉRFI?!?!?!? FÉRFI?!?!? HARRY STYLES?! Ő? Ott van két isten, CHanning és Liam, még ott van Taylor Lautner is, aki még mindig férfiasabb mint ő!
Ráadásul a We are never ever getting back together mióta coutry?! Taylor mióta countryban nyomul?! Carrie Underwood, Miranda Lambert, Faith Hill és Tim McGraw, na ők country dalokat énekelnek. Ez a generáció el van...%#*65-va.
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. augusztus 12. 11:57
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.08.12. 11:49)
Szóval a tinik szerint Harry Styles szexibb, mint Liam Hemsworth vagy Channing Tatum. Elcseszett egy világban élünk.
Na igen...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.