Teen Choice Awards 2013: a nyertesek
2013. augusztus 12. 15:51
|
|
GossipGirl-lover-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200819 offline
|
mindenkinek gratulálok, de leginkább Ninának, Iannak és a vámpírnaplóknak örülök...igazán megérdemlik.. a legjobbak 4ever <3
2013. augusztus 12. 16:03
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Szívből gratulálok: Selenának, Macklemoréknak, a Jonasnak, a Tökéletes hang szereplőinek, Taylor Swiftnek
2013. augusztus 12. 16:10
|
|
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline
|
Grat Mindenkinek!
2013. augusztus 12. 16:15
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Gratulálnék Deminek, Louisnak Niallnek Harrynek Liamnek és Zaynnek, Taylor énekesnőnknek, a Tökéletes Hang és a Pretty Little Liars szereplőinek, Ednek, a Cimorellinek, David Beckhamnek, Macklemorenak és Ryan Lewisnek, David Guettának, és a Paramorenak is. Meg persze a Twitter győzelmének is örülök! :"D <3
2013. augusztus 12. 16:16
Sajnálom hogy a Teen Wolf nem nyert, a többieknek viszont gratula
2013. augusztus 12. 16:24
PLL szépen tarolt
"Kedvenc televíziós személyiség – férfi: Simon Cowell, X Factor
Kedvenc televíziós személyiség – női: Demi Lovato, X Factor"
:DDD
Legjobb férfi előadón és legjobb együttesen meglepődött valaki? Viszont Deminek nagyon örülök a legjobb női előadó és a kedvenc női dal kategóriában
"Legjobb rockegyüttes: Paramore"
Ennyi
"Legszexibb nő: Selena Gomez"
Én ezt a díjat megosztottam volna, csak szegény szörfdeszkából fogpiszkálók maradtak volna, ahány felé kellett volna osztani
"Kedvenc internetes sztár: Cimorelli"
Még a kisebb kategóriákban is van örömöm
Amik viszont nagyon a "Ó, ne már!" kategóriába tartoznak:
"Kedvenc dal – férfi előadó: Beauty And A Beat, Justin Bieber ft. Nicki Minaj"
"Kedvenc nyári dal: We Can't Stop, Miley Cyrus" Ez ugye valami nagyon rossz vicc?
"Divatikon: Miley Cyrus"
Na ez viszont tényleg több a soknál! Miután láttam, mit viselt a vörös - pardon, kék - szőnyegen, kényszergyógykezelésre utaltatnám, aki kieszelte, hogy ő legyen a fő divatikon.
"Kedvenc televíziós személyiség – férfi: Simon Cowell, X Factor
Kedvenc televíziós személyiség – női: Demi Lovato, X Factor"
:DDD
Legjobb férfi előadón és legjobb együttesen meglepődött valaki? Viszont Deminek nagyon örülök a legjobb női előadó és a kedvenc női dal kategóriában
"Legjobb rockegyüttes: Paramore"
Ennyi
"Legszexibb nő: Selena Gomez"
Én ezt a díjat megosztottam volna, csak szegény szörfdeszkából fogpiszkálók maradtak volna, ahány felé kellett volna osztani
"Kedvenc internetes sztár: Cimorelli"
Még a kisebb kategóriákban is van örömöm
Amik viszont nagyon a "Ó, ne már!" kategóriába tartoznak:
"Kedvenc dal – férfi előadó: Beauty And A Beat, Justin Bieber ft. Nicki Minaj"
"Kedvenc nyári dal: We Can't Stop, Miley Cyrus" Ez ugye valami nagyon rossz vicc?
"Divatikon: Miley Cyrus"
Na ez viszont tényleg több a soknál! Miután láttam, mit viselt a vörös - pardon, kék - szőnyegen, kényszergyógykezelésre utaltatnám, aki kieszelte, hogy ő legyen a fő divatikon.
2013. augusztus 12. 16:27
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Gratulálok mindenkinek,mert szerintem mindegyikük megérdemelte a dijakat.
Selenanának,megkülönösen gratulálok,3 díj ez azért nem semmi!
2013. augusztus 12. 16:29
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Vámpírnaplók,Nina Dobrev,Ian Somerhalder GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!
2013. augusztus 12. 16:34
|
|
Simon Szimiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 149535 offline
|
nagyon örülök hogy a One Direction ennyi mindent nyert
nagyon szeretem őket
a többi előadónak is csak gratulálni tudok!
2013. augusztus 12. 16:38
Jajj nagyon örülök neki a drága Bruno két díjat is nyert,gratulálok neki és persze Sandra Bullock-nak is.
2013. augusztus 12. 16:40
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Teljesen várható volt. Gratulálok nekik!
2013. augusztus 12. 16:41
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
a Paramore tényleg megérdemelte
A 1D többszörös nyeréseit nem értem :/
2013. augusztus 12. 16:46
Gratula mindenkinek de legfőbbképpen Deminek <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: