Teen Choice Awards 2013: a nyertesek
2013. augusztus 12. 14:23
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
De amúgy gratula még Justin Biebernek, a One Directionnek, PLL-csapatnak, TVD-csapatnak, Macklemore-nak, és természetesen Taylor Swiftnek.
ez feldobta a napomat
2013. augusztus 12. 14:34
Miley, mint divatikon? Ez most komoly? Akkor lehet, velem van baj, de az apró ruháit fel nem venném.
A legszebb mosoly Harryé, és ő a legszexisebb férfi? Nekem nem tetszik Harry mosolya, szörnyen idegesít. Harryben semmi szexiset sem látok. Kapásból 20 olyan énekest tudok mondani, akik szexisebbek nála, de hát kinek mi.
És a végére hagytam a pozitív hozzászólást: hatalmas nagy gratuláció Bruno Marsnak és Ed Sheerannek, megérdemelték. ^^
A legszebb mosoly Harryé, és ő a legszexisebb férfi? Nekem nem tetszik Harry mosolya, szörnyen idegesít. Harryben semmi szexiset sem látok. Kapásból 20 olyan énekest tudok mondani, akik szexisebbek nála, de hát kinek mi.
És a végére hagytam a pozitív hozzászólást: hatalmas nagy gratuláció Bruno Marsnak és Ed Sheerannek, megérdemelték. ^^
2013. augusztus 12. 14:43
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
"Kedvenc zene – rock: Radioactive, Imagine Dragons" Ó, yes!
Ennek örülök ^^ Meg talán egy kicsit Taylornak.
2013. augusztus 12. 14:47
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Úristen, látszik, hogy tinik választják (méghozzá a rosszabb fajtából). El se kezdem sorolni, hogy melyik film egy hulladék, és melyik színész és színésznő (kissé túlzás ez a szó) tűnne már el inkább a süllyesztőben, mert estig nem érnék a végére. Röhejes ez a lista.
2013. augusztus 12. 15:03
Gratula a 1D-nek! És persze Taylor Swiftnek és Selena Gomeznek, és a PLL-nek ami kiváló sorozat és Harry Stylesnak!! És még a többieknek akik nyertek legalább egy díjat!
Uristen.. most annyira boldog vagyok!
2013. augusztus 12. 15:06
gratulálok justin biebernek és mindenkinem aki nyert!!!
2013. augusztus 12. 15:14
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nagyjából megvagyok elégedve
Igaz egy-két kategóriába voltak olyan nyertesek, amitől kicsit felháborodtam..de ez van
Mileynak, a TVD-nak, PLL-nak, 1D-nek és a többi kedvencemnak grat
nagyon örülök nekik
Mondjuk Miley többet is nyerhetett volna, igazán megérdemelte volna és még azt is bánom, hogy a Revenge és a Teen Wolf nem vitt haza díjat..:/
Mileynak, a TVD-nak, PLL-nak, 1D-nek és a többi kedvencemnak grat
Mondjuk Miley többet is nyerhetett volna, igazán megérdemelte volna és még azt is bánom, hogy a Revenge és a Teen Wolf nem vitt haza díjat..:/
2013. augusztus 12. 15:24
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
gratulálok mindegyiknek, de különösebben Anne Hathaway - nek, A tökéletes hang - nak, Sandra Bullock -nak, Melissa McCarthy- nak(Női szervek), X Factor - nak, Demi Lovato nak, Miley Cyrus -nak, Macklemore és Ryan Lewis - nak, David Guetta - nak, Taylor Swift - nek, a Twitter - nek (<3) , Ed Sheeran - nak, David Beckham - nek, Selena Gomez - nek (<3), De legfőképpen az ONE DIRECTION - nak és HARRY STYLES-nak! <3 <3
2013. augusztus 12. 15:36
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Gratulálok mindenkinek, de legjobban a One Direction-nek örültem!
<3
2013. augusztus 12. 15:49
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
Robert Downey Jr., Paramore, Macklemore, Ryan Lewis és Imagine Dragons grat:DDDD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: