Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”
2013. augusztus 13. 11:28
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Teljesen igaza van.
2013. augusztus 13. 13:56
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (MileyCyrusLover @ 2013.08.12. 16:20)
Egyszer már kommenteltem. De most hogy olvasgatok a többi kommentet, látom sokak szerint egy r.ibanc, k,urva csaj...
Ahogy Floraah írta, nem ku,rva mert már vagy 3 éve egy fiúval van... Ez nektek ku.rva? R.ibanc miért lenne? Csak mert váltott stílust, ezért? Majd megnézem, hogy ti 12évesen hogy öltözködtetek, és 20 évesen hogy fogtok? Ugyanúgy? Szerintem csak irigyek vagytok, hogy ő így is milyen gyönyörű és tehetséges.
Ahogy Floraah írta, nem ku,rva mert már vagy 3 éve egy fiúval van... Ez nektek ku.rva? R.ibanc miért lenne? Csak mert váltott stílust, ezért? Majd megnézem, hogy ti 12évesen hogy öltözködtetek, és 20 évesen hogy fogtok? Ugyanúgy? Szerintem csak irigyek vagytok, hogy ő így is milyen gyönyörű és tehetséges.
Höhh, attól még lehet valaki r*banc, mert három éve állítólagosan ugyanazzal a partnerrel van kapcsolatban, de itt az a kérdés, hogy vajon hányszor csalta meg Liamet. Hány emberrel feküdt össze az alatt a három év alatt? Gondolom nővel és férfival is egyaránt megcsalta a vőlegényét, hisz mindenhol csak azt tolja a p*fámba, hogy neki tök mindegy, hogy nunci vagy kuki, mert ki akarja magát élni. A legújabb klipjében elég erősen utal arra, hogy leszbikus hajlama van, míg mostanában a fellépésein a valagát más hímnemű egyedek ölében rázza. Sztriptízbárokba jár és szexuálisan aberrált fétis előadókkal akar ismerkedni. Nos, nekem személy szerint ezek után csak annyi jön le a csajból, hogy egy olcsó sz*jha, aki mindenkivel összefekszik, mindenki elé letérdel és mindenkinek szétteszi a lábát. Netán eme viselkedési morál annyira természetes, annyira átlagos?
2013. augusztus 13. 14:28
|
|
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline
|
nulla tehetséggel rendelkezik..XDD hát mindenkinek más a véleménye Miley-ról ,de az biztos,hogy nem nulla tehetséggel rendelkezik..mert ,ha annyira nem érne semmit akkor miért van több millió rajongója?
2013. augusztus 13. 15:01
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Mileynak igaza van, a disney tényleg ráerölteti az emberekre a szerepet a valóságban is. Am nem sajnálom a Hannah Montanat, régen (8-9 évesen) szerettem de ma kár elég marhaságnak tartom.
2013. augusztus 13. 17:13
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.08.13. 13:56)
Höhh, attól még lehet valaki r*banc, mert három éve állítólagosan ugyanazzal a partnerrel van kapcsolatban, de itt az a kérdés, hogy vajon hányszor csalta meg Liamet. Hány emberrel feküdt össze az alatt a három év alatt? Gondolom nővel és férfival is egyaránt megcsalta a vőlegényét, hisz mindenhol csak azt tolja a p*fámba, hogy neki tök mindegy, hogy nunci vagy kuki, mert ki akarja magát élni. A legújabb klipjében elég erősen utal arra, hogy leszbikus hajlama van, míg mostanában a fellépésein a valagát más hímnemű egyedek ölében rázza. Sztriptízbárokba jár és szexuálisan aberrált fétis előadókkal akar ismerkedni. Nos, nekem személy szerint ezek után csak annyi jön le a csajból, hogy egy olcsó sz*jha, aki mindenkivel összefekszik, mindenki elé letérdel és mindenkinek szétteszi a lábát. Netán eme viselkedési morál annyira természetes, annyira átlagos?
Én húsz évesen sem raktam kirakatba a cicimet és a fenekemet. Normálisan öltözködtem, ízlésesen, nőiesen, mégis visszafogottan, s nem úgy, mint egy k*rva a sarokról. Tudod lehet úgy is felnőttesen öltözködni, hogy nem rakod ki a bájaidat, sőt szerintem sokkal vonzóbb a férfiak számára egy olyan nő, aki nem mutogatja magát. Rejtélyesebb és sejtelmesebb. Irigyek vagyunk? Mégis mire?
Arra, hogy egy világ tartja r*bancnak? Arra, hogy nulla tehetséggel rázza magát a színpadon Madonna-Marylin Monroe keverékét játszva? Valamint arra, hogy sok pénze van vagy arra, hogy van egy három éves kapcsolata, ami csak úgy van? Kössz, valahogy nem vágyok a bőrébe, mert nekem is van már több mint három éve párom, csak az a különbség, hogy az én vőlegényem nem vág ilyen depressziós, "Hátam közepére sem kívánlak!" fejet, mint amilyet nemrég a fiatalabbik Hemsworth. Maximum akkor lennék egy kicsikét irigy, ha beállna női mentősnek, de szerintem az ilyesfajta proli melókat ignorálni fogja.XD Lényegében egy baromi hosszú hozzászólást tudtam neked írni, szóval mielőtt felteszitek eme értelmes kérdéseket, mi lenne, ha az agyatokkal gondolkodnátok is? 
Ámen!
2013. augusztus 13. 19:14
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"én teljesen más vagyok a való életben” és akkor ő pampog, hogy mekkora jó színésznő, meg bármit el tud játszani, TE JÓ ÉG hogy a fenébe lehet valaki ennyire buta?!
2013. augusztus 13. 19:49
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ha nem mondja is látjuk, hogy már nem Hannah Montana többé... Ismét egy értelmes interjú tőle. Kicsit már kezdem unni, hogy mindenhol ő vagy Bíboros Jusztin botrányairól van szó, vagy Selena jó tündérkeresztanyaságáról. Miért nem tudnak normális sztárokról írni mondjuk több cikket? Ja, mert az a kutyát se érdekli, hogy valaki tisztességesen dolgozik Hollywood-ban és nem játssza az eszét. Sajnálom, hogy ilyen világban élünk, ahol a botrányhősök nagyobb figyelmet kapnak, mint egy normális sztár. Miley-ra visszatérve, remélem Liam hamarosan otthagyja, mert én még mindig nem értem, hogy miért van ezzel együtt. Én a helyében menekülnék és keresnék egy normálisabb nőt, aki nem azért kel fel mindennap, hogy kiélje magát és menjen a YOLO fajta ökörségek után. Ha esetleg Miley-nak lesznek majd unokái, akkor ezt a korszakát is büszkeséggel mondja el? Benne van a pakliban szerintem, de én biztos nem lennék büszke magamra az ő helyében.
2013. augusztus 13. 22:19
hát azt észrevettem. de jó lenne, ha nem beszélne erről állandóan, mert erről csak az jut eszembe, hogy mennyire erőlködik.
2013. augusztus 14. 09:20
Hát én már nem is tudnám elképzelni a szőke parókában HOSSZÚ hajjal. xD Mondjuk most is szőke, de ez nem lényeg. Szerintem Miley már kinőtt Hannah Montana szerepéből. De az tény, hogy ez tette őt híressé.
2013. augusztus 17. 12:26
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
igazigazigaz! Alig vártam már hogy vége legyen a Hannah korszaknak(nagyon utáltam)...Ha nekem kéne mások elvárásai alapján élni már megőrültem volna...
2013. augusztus 20. 10:48
attól még Miley nem lesz nagykislány hogy botrányai vannak...persze ez jó dolog tőle,hogy nem ragad le,de nem csak a két szélsőség létezik.
2013. augusztus 22. 12:54
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Egy ideje vége lett Hannah-nak szerintem.
2013. augusztus 24. 10:05
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Nutella11 egyetértek!!!
2013. augusztus 24. 15:52
Hannah nincs többé, se kicsi Miley. Ha nem fogjátok fel, akkor így jártatok
Nutella11: Nem csak botrányai vannak. Arra emlékeztek, hogy ő cigizett
stb. De arra nem, hogy halálos beteg rajongóknak segített, hogy mennyi jót tett... És ha neki ez a stílusa, és magának így tetszik, fogjátok be a kacsacsőrötöket, és foglalkozzatok a saját életetekről, hogy az tökéletes?
2013. augusztus 25. 13:17
|
|
MissAriana és Demi66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 210066 offline
|
Pedig jó volt a Hannah Montana.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: