Starity

Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 13. 11:28 #141
klaudia0320
klaudia0320
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 435
Csatolások: 0
Azonosító: 191197
Teljesen igaza van.
2013. augusztus 13. 13:56 #142
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (MileyCyrusLover @ 2013.08.12. 16:20)
Egyszer már kommenteltem. De most hogy olvasgatok a többi kommentet, látom sokak szerint egy r.ibanc, k,urva csaj... 
Ahogy Floraah írta, nem ku,rva mert már vagy 3 éve egy fiúval van... Ez nektek ku.rva? R.ibanc miért lenne? Csak mert váltott stílust, ezért? Majd megnézem, hogy ti 12évesen hogy öltözködtetek, és 20 évesen hogy fogtok? Ugyanúgy? Szerintem csak irigyek vagytok, hogy ő így is milyen gyönyörű és tehetséges.

Höhh, attól még lehet valaki r*banc, mert három éve állítólagosan ugyanazzal a partnerrel van kapcsolatban, de itt az a kérdés, hogy vajon hányszor csalta meg Liamet. Hány emberrel feküdt össze az alatt a három év alatt? Gondolom nővel és férfival is egyaránt megcsalta a vőlegényét, hisz mindenhol csak azt tolja a p*fámba, hogy neki tök mindegy, hogy nunci vagy kuki, mert ki akarja magát élni. A legújabb klipjében elég erősen utal arra, hogy leszbikus hajlama van, míg mostanában a fellépésein a valagát más hímnemű egyedek ölében rázza. Sztriptízbárokba jár és szexuálisan aberrált fétis előadókkal akar ismerkedni. Nos, nekem személy szerint ezek után csak annyi jön le a csajból, hogy egy olcsó sz*jha, aki mindenkivel összefekszik, mindenki elé letérdel és mindenkinek szétteszi a lábát. Netán eme viselkedési morál annyira természetes, annyira átlagos? unsure.gif Én húsz évesen sem raktam kirakatba a cicimet és a fenekemet. Normálisan öltözködtem, ízlésesen, nőiesen, mégis visszafogottan, s nem úgy, mint egy k*rva a sarokról. Tudod lehet úgy is felnőttesen öltözködni, hogy nem rakod ki a bájaidat, sőt szerintem sokkal vonzóbb a férfiak számára egy olyan nő, aki nem mutogatja magát. Rejtélyesebb és sejtelmesebb. Irigyek vagyunk? Mégis mire? rohog.gif Arra, hogy egy világ tartja r*bancnak? Arra, hogy nulla tehetséggel rázza magát a színpadon Madonna-Marylin Monroe keverékét játszva? Valamint arra, hogy sok pénze van vagy arra, hogy van egy három éves kapcsolata, ami csak úgy van? Kössz, valahogy nem vágyok a bőrébe, mert nekem is van már több mint három éve párom, csak az a különbség, hogy az én vőlegényem nem vág ilyen depressziós, "Hátam közepére sem kívánlak!" fejet, mint amilyet nemrég a fiatalabbik Hemsworth. Maximum akkor lennék egy kicsikét irigy, ha beállna női mentősnek, de szerintem az ilyesfajta proli melókat ignorálni fogja.XD Lényegében egy baromi hosszú hozzászólást tudtam neked írni, szóval mielőtt felteszitek eme értelmes kérdéseket, mi lenne, ha az agyatokkal gondolkodnátok is? happy.gif
3 felhasználónak tetszik: itsChanel, MadHatter, Elody
2013. augusztus 13. 14:28 #143
petrucii23
petrucii23
visszatérő vendég
Hozzászólás: 145
Azonosító: 206382
nulla tehetséggel rendelkezik..XDD hát mindenkinek más a véleménye Miley-ról ,de az biztos,hogy nem nulla tehetséggel rendelkezik..mert ,ha annyira nem érne semmit akkor miért van több millió rajongója? biggrin.gif
2013. augusztus 13. 14:42 #144
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
igaza van, sok lehetőséget kapott a Disneytől kétségtelen, de nem lehet örökre 14
2013. augusztus 13. 15:01 #145
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Csatolások: 1
Azonosító: 196679
Mileynak igaza van, a disney tényleg ráerölteti az emberekre a szerepet a valóságban is. Am nem sajnálom a Hannah Montanat, régen (8-9 évesen) szerettem de ma kár elég marhaságnak tartom.
2013. augusztus 13. 17:13 #146
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Idézet (Beyla @ 2013.08.13. 13:56)
Höhh, attól még lehet valaki r*banc, mert három éve állítólagosan ugyanazzal a partnerrel van kapcsolatban, de itt az a kérdés, hogy vajon hányszor csalta meg Liamet. Hány emberrel feküdt össze az alatt a három év alatt? Gondolom nővel és férfival is egyaránt megcsalta a vőlegényét, hisz mindenhol csak azt tolja a p*fámba, hogy neki tök mindegy, hogy nunci vagy kuki, mert ki akarja magát élni. A legújabb klipjében elég erősen utal arra, hogy leszbikus hajlama van, míg mostanában a fellépésein a valagát más hímnemű egyedek ölében rázza. Sztriptízbárokba jár és szexuálisan aberrált fétis előadókkal akar ismerkedni. Nos, nekem személy szerint ezek után csak annyi jön le a csajból, hogy egy olcsó sz*jha, aki mindenkivel összefekszik, mindenki elé letérdel és mindenkinek szétteszi a lábát. Netán eme viselkedési morál annyira természetes, annyira átlagos? unsure.gif Én húsz évesen sem raktam kirakatba a cicimet és a fenekemet. Normálisan öltözködtem, ízlésesen, nőiesen, mégis visszafogottan, s nem úgy, mint egy k*rva a sarokról. Tudod lehet úgy is felnőttesen öltözködni, hogy nem rakod ki a bájaidat, sőt szerintem sokkal vonzóbb a férfiak számára egy olyan nő, aki nem mutogatja magát. Rejtélyesebb és sejtelmesebb. Irigyek vagyunk? Mégis mire? rohog.gif Arra, hogy egy világ tartja r*bancnak? Arra, hogy nulla tehetséggel rázza magát a színpadon Madonna-Marylin Monroe keverékét játszva? Valamint arra, hogy sok pénze van vagy arra, hogy van egy három éves kapcsolata, ami csak úgy van? Kössz, valahogy nem vágyok a bőrébe, mert nekem is van már több mint három éve párom, csak az a különbség, hogy az én vőlegényem nem vág ilyen depressziós, "Hátam közepére sem kívánlak!" fejet, mint amilyet nemrég a fiatalabbik Hemsworth. Maximum akkor lennék egy kicsikét irigy, ha beállna női mentősnek, de szerintem az ilyesfajta proli melókat ignorálni fogja.XD Lényegében egy baromi hosszú hozzászólást tudtam neked írni, szóval mielőtt felteszitek eme értelmes kérdéseket, mi lenne, ha az agyatokkal gondolkodnátok is? happy.gif

Ámen! meghajolo.gif Szívemből szóltál, pontosan én érzek így is Mileyval kapcsolatban. De hiába magyarázod a rajongóinak, úgy sem fognak rájönni. Az a durva, hogy Miley 10-12 rajongói ezt a példát látják: k*rválkodjunk éjjel-nappal, füvezzünk, mutogassuk magunkat. Undorító és szánalmas. Milyen felnőttek lesznek ezekből, ha ennyi idősen az állítólagos példaképüktől ilyeneket látnak?
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Nikaaa, MadHatter, Elody
2013. augusztus 13. 19:14 #147
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
"én teljesen más vagyok a való életben” és akkor ő pampog, hogy mekkora jó színésznő, meg bármit el tud játszani, TE JÓ ÉG hogy a fenébe lehet valaki ennyire buta?!
2013. augusztus 13. 19:49 #148
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Ha nem mondja is látjuk, hogy már nem Hannah Montana többé... Ismét egy értelmes interjú tőle. Kicsit már kezdem unni, hogy mindenhol ő vagy Bíboros Jusztin botrányairól van szó, vagy Selena jó tündérkeresztanyaságáról. Miért nem tudnak normális sztárokról írni mondjuk több cikket? Ja, mert az a kutyát se érdekli, hogy valaki tisztességesen dolgozik Hollywood-ban és nem játssza az eszét. Sajnálom, hogy ilyen világban élünk, ahol a botrányhősök nagyobb figyelmet kapnak, mint egy normális sztár. Miley-ra visszatérve, remélem Liam hamarosan otthagyja, mert én még mindig nem értem, hogy miért van ezzel együtt. Én a helyében menekülnék és keresnék egy normálisabb nőt, aki nem azért kel fel mindennap, hogy kiélje magát és menjen a YOLO fajta ökörségek után. Ha esetleg Miley-nak lesznek majd unokái, akkor ezt a korszakát is büszkeséggel mondja el? Benne van a pakliban szerintem, de én biztos nem lennék büszke magamra az ő helyében.
2013. augusztus 13. 22:19 #149
- törölt felhasználó -    
hát azt észrevettem. de jó lenne, ha nem beszélne erről állandóan, mert erről csak az jut eszembe, hogy mennyire erőlködik.
2013. augusztus 14. 09:20 #150
- törölt felhasználó -    
Hát én már nem is tudnám elképzelni a szőke parókában HOSSZÚ hajjal. xD Mondjuk most is szőke, de ez nem lényeg. Szerintem Miley már kinőtt Hannah Montana szerepéből. De az tény, hogy ez tette őt híressé. smileeee.gif
2013. augusztus 15. 06:05 #151
Bogecco
Bogecco
Bonbon Baby

StátuszBogecco most valamiért nem fogja beállítani a státuszát
Hozzászólás: 1596
Csatolások: 1604
Azonosító: 132038
Legalább őszinte!
2013. augusztus 16. 08:55 #152
oranje31
oranje31
visszatérő vendég

Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
Hozzászólás: 444
Azonosító: 49968
nekem rovid hajjal nagyon nem tetszik.....
2013. augusztus 16. 15:52 #153
cissssss
cissssss
visszatérő vendég

StátuszStay Strong Becaus You're Unbroken!! :D
Hozzászólás: 202
Azonosító: 208845
Szerintem neki ez egy idöszaka ami nekünk nem nagyon tetszik, de remélem összeszedi magát ugy ahogy Britney is anno.
2013. augusztus 17. 12:26 #154
miley98
miley98
visszatérő vendég

Státusz'Hogyha senki sem utál, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!'
Hozzászólás: 375
Azonosító: 165455
igazigazigaz! Alig vártam már hogy vége legyen a Hannah korszaknak(nagyon utáltam)...Ha nekem kéne mások elvárásai alapján élni már megőrültem volna...
2013. augusztus 20. 10:48 #155
- törölt felhasználó -    
attól még Miley nem lesz nagykislány hogy botrányai vannak...persze ez jó dolog tőle,hogy nem ragad le,de nem csak a két szélsőség létezik.
2013. augusztus 20. 14:32 #156
Nutella11
Nutella11
új tag

StátuszCsak azt az embert ismered meg igazán, akivel egyszer már egy jót veszekedtél. C
Hozzászólás: 17
Azonosító: 209678
igen. nem lesz attól nagylány hogy botrányi vannak!.. :*
2013. augusztus 22. 12:54 #157
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Egy ideje vége lett Hannah-nak szerintem.
2013. augusztus 24. 10:05 #158
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
Nutella11 egyetértek!!! wink.gif
2013. augusztus 24. 15:52 #159
- törölt felhasználó -    
Hannah nincs többé, se kicsi Miley. Ha nem fogjátok fel, akkor így jártatok pardon.gif Nutella11: Nem csak botrányai vannak. Arra emlékeztek, hogy ő cigizett smokin.gif stb. De arra nem, hogy halálos beteg rajongóknak segített, hogy mennyi jót tett... És ha neki ez a stílusa, és magának így tetszik, fogjátok be a kacsacsőrötöket, és foglalkozzatok a saját életetekről, hogy az tökéletes? coffee.gif
2013. augusztus 25. 13:17 #160
MissAriana és Demi66
MissAriana és Demi66
új tag

StátuszSmile, because you can! :3
Hozzászólás: 88
Azonosító: 210066
Pedig jó volt a Hannah Montana.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!