Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”
2013. augusztus 12. 11:19
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
A disney nem hagyja őket felnőni, de így sem igazán felnőtt.. Valamikor azt mondja, hogy felnőtt, másikban hogy fiatal, és bulizni akar.. Akkor melyik?
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Elég sz*r lehet úgy leélni az életed,hogy folyton összehasonlítanak a Disneys karaktereddel. Egyetértek Miley-val
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ezt már hallottuk egy párszor..
2013. augusztus 12. 11:20
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ennek örömére akkor most már ideje lenne felnőni, nem?
2013. augusztus 12. 11:21
Őszintén,nekem kicsit hiányozni fog(hiányzik) a sorozat,de teljesen meg tudom érteni Miley-t.Felnőtt,és szeretné,ha az emberek nem egy kis Diney-szereplőként,aki ugrál jobbra-balra,hanem igazi előadó és színésznőként kezelnék.
2013. augusztus 12. 11:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azért az feltűnő, hogy a Disney sztárok 80%-a miután elhagyta a Disney-t nekiáll ócsárolni azt. Szerintem senki nem kényszerítette őket anno, hogy belépjenek oda, szóval ez eléggé nagy képmutatás.
Nem tudom Miley mit gondol, de igen is létezik olyan Disney sztár aki normálisan és ember módjára képes volt felnőni. Amit Miley művel az nem felnőtt lét. Én a helyében megint befognám a pici számat
Nem tudom Miley mit gondol, de igen is létezik olyan Disney sztár aki normálisan és ember módjára képes volt felnőni. Amit Miley művel az nem felnőtt lét. Én a helyében megint befognám a pici számat
9 felhasználónak tetszik:
Glimmer,
SmileyZ,
chelseagirl18,
ilus1996,
Vampiregirl1,
Nikaaa,
Beyla,
MadHatter,
Elody
2013. augusztus 12. 11:32
|
|
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline
|
Hat mart en reg azt hittem h mincs naind egy jo ezt is tudni!
2013. augusztus 12. 11:35
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Pont arra a TV csatornára dühös, ami meghozta neki a sikert. Az ilyet úgy bírom, ha nem bújt volna a minden lébe Hannah Montana szerepbe, akkor most senki se ismerné legfeljebb Billy Ray Cyrus lányként, erre mérget veszek. Mondjuk, ha más szerepelt volna a főszerepben azt nem is bántam volna, mert akkor nem kell folyton Miley arcát és egyre süllyedőbb menő karrierjét bámulnom a starityn.
2013. augusztus 12. 11:38
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
azert sajnalom,en imadtam a sorozatot.. a HMnek koszonhetoen ismertem meg, es azota is peldakepem.. igaz,mar nem valo neki a szerep, de azert siman megneznem,amint Hannah dalokat enekel:D
2013. augusztus 12. 11:40
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Szerintem ez a csaj nagyon távol van attól, hogy felnőljön. Az, hogy mikor válik valaki felnőtté, nem atól függ, hogy milyen undorítóan vonaglik.
Azt hiszem nincs tisztában azzal, a Disney mit adott neki. Ideje lenne megköszönni ezt az egészet. Hiszen ha nincsen ez a sorozat (sorozat volt ugye??) akkor ő se lenne sehol. Nincsen videoklip ahol rázhatná a seggét, valószínű, hogy nem Liam lenne vőlegénye stb.
Akkor is lehet valaki felnőtt, ha mesét néz, ha jó és nem olyan mint Miley.
Azt hiszem nincs tisztában azzal, a Disney mit adott neki. Ideje lenne megköszönni ezt az egészet. Hiszen ha nincsen ez a sorozat (sorozat volt ugye??) akkor ő se lenne sehol. Nincsen videoklip ahol rázhatná a seggét, valószínű, hogy nem Liam lenne vőlegénye stb.
Akkor is lehet valaki felnőtt, ha mesét néz, ha jó és nem olyan mint Miley.
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.