Szerintem tegnap jó meccs volt nagyon ügyesen játszott Götze ahhoz képest,hogy most lépet először Bayern München mezben a pályára. Hát ha értékelni kéne a tegnapi meccset olyan : 10/8
Linkelt szöveg
Te nézted a meccset ?
Neked milyen benyomást keltett Götze ?
Győri ETO FC - FC Bayern München ( 1-4 )
2013. augusztus 12. 16:15
Idézet (Nikikke @ 2013.08.12. 08:19)
Szerintem tegnap jó meccs volt nagyon ügyesen játszott Götze ahhoz képest,hogy most lépet először Bayern München mezben a pályára. Hát ha értékelni kéne a tegnapi meccset olyan : 10/8
Linkelt szöveg
Te nézted a meccset ?
Linkelt szöveg
Te nézted a meccset ?
Gondoltam megnyitom ugyanezt a topikot,de aztán már láttam, hogy van ilyen!Am jól duplázott Götze!Csak így tovább,az ETO-ról szólva Pintér Attila edző mindenkit pályára engedett és ez is okozta azt, hogy szétszóródott a játék.Amúgy ha maradt volna az ETO első kezdője nem kapott volna ki ennyire!
De az ETO így vette ezt a mérkőzést:"Engedjünk mindenkit játszani, mert ilyen mérkőzésünk nem lesz egyhamar!"
Ha azzal a gondolattal játszottak volna, hogy:"Nyerünk!" nem ez lett volna az eredmény!
2013. augusztus 14. 16:45
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Idézet (RealMadrid1Fan @ 2013.08.12. 16:15)
Gondoltam megnyitom ugyanezt a topikot,de aztán már láttam, hogy van ilyen!Am jól duplázott Götze!Csak így tovább,az ETO-ról szólva Pintér Attila edző mindenkit pályára engedett és ez is okozta azt, hogy szétszóródott a játék.Amúgy ha maradt volna az ETO első kezdője nem kapott volna ki ennyire!
De az ETO így vette ezt a mérkőzést:"Engedjünk mindenkit játszani, mert ilyen mérkőzésünk nem lesz egyhamar!"
Ha azzal a gondolattal játszottak volna, hogy:"Nyerünk!" nem ez lett volna az eredmény!
De mondta Gardiola,hogy ugyan úgy játszanának mit egy normál meccsen. De azért az ETO jó játszott ahhoz képest, hogy egy Bayern München ellen játszott
2014. január 03. 17:35
|
|
F1-Foci1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 2 Azonosító: 182406 offline
|
En is neztem es szerintem nagyon jo volt a meccs es nem volt kerdes,hogy ki fog nyerni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: