A 2010-es évek talán két legnagyobb popsztárja mindössze pár hét különbséggel jelenteti meg visszatérő nagylemezét, ami kisebb-nagyobb feszültségeket váltott ki a rajongótáborok között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga megvédte Katy Perryt
2013. augusztus 11. 19:44
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2013. augusztus 11. 19:46
Nem kedvelem Lady Gagat, de ez most elég szimpatikus megnyilvánulás volt tőle. És igaza van. Nem tudom, mire jó ezeknek az oldalaknak, h összeugrasszák a rajongókat egy-egy ilyen szavazással. Bár a rajongóknak se kéne támadnia senkit, szavazás ide vagy oda.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. augusztus 11. 19:51
Örülök, hogy nem kezdtek agyatlan média-háborút, mint az mostanában divat...
2013. augusztus 11. 19:59
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Gagának teljesen igaza van
Minél több zene (jó előadóktól), annál több élvezet
2013. augusztus 11. 20:03
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Amikor megláttam, hogy a két leányzó kommunikált egymással, nem hittem a szememnek...
Nagyon örülnék neki, ha jó kapcsolatot ápolnának, és esetleg barátság lenne a dologból. Sosem értettem a rajongók "csatáit", hiszen tök értelmetlen az egész! Van olyan, aki az egyiket, van olyan, aki meg a másikat szereti. Ezt tiszteletben kell tartani, nem pedig pocskondiázni a másik, nem kedvelt előadót. Olyanok is előfordulnak nem kis számban, akik viszont mindkettejüket szeretik. Nekik meg pláne nem jó látni, ha az egyik tábor oltja a másik tábor előadóját vagy fordítva... Én kifejezetten utálom, amikor egy ilyen vitát meglátok, bár a legtöbbször inkább elkerülöm ezek olvasását. Részt venni meg nyilván sosem fogok bennük, hiszen mindkét lányt nagyon szeretem. Tudom, sokaknak mi a véleménye róluk, de nálam ez a helyzet. Viszont semelyik fanatikus csapatba nem tartozom, nem is tartoztam soha, és nem is fogok. Az fix.
2013. augusztus 11. 20:05
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Igaza van Lady Gagának!
2013. augusztus 11. 20:09
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Mint mindig igaza van Lady Gagának!Szeretünk!
2013. augusztus 11. 20:14
"Tényleg szeretném megváltoztatni a popzenét 2013 második felére."
Már sikerült eltucatosítani. Még mindig egy Bob Dylannek hiszi magát. Csak nehogy úgy járjon majd, mint a BTW bukfenccel, amit az évtized albumaként harangozott be (pöppet' se nagyképű), majd alaposan besült vele. Adele jól odapörkölt neki. Megmutatta neki, hogy mi is az a "zene".
Már sikerült eltucatosítani. Még mindig egy Bob Dylannek hiszi magát. Csak nehogy úgy járjon majd, mint a BTW bukfenccel, amit az évtized albumaként harangozott be (pöppet' se nagyképű), majd alaposan besült vele. Adele jól odapörkölt neki. Megmutatta neki, hogy mi is az a "zene".
2013. augusztus 11. 20:16
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
mindkettőjüket nagyon szeretem.♥
2013. augusztus 11. 20:22
Katyt nem szeretem, de a rajongóival sosem párbajoztam. Már láttam a face-en, és jó, hogy túlléptek a múltbéli sérelmeken.
2013. augusztus 11. 20:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Norah:
A BTW az év második legtöbbet eladott lemeze lett 2011-ben. Igen, Adele - 21 lett az első, de a második hely miért is bukás, áruld már el nekem. =)
A BTW az év második legtöbbet eladott lemeze lett 2011-ben. Igen, Adele - 21 lett az első, de a második hely miért is bukás, áruld már el nekem. =)
2013. augusztus 11. 20:24
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Norah
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.