Hoppá! Kiszivárgott a One Direction dala
2013. augusztus 11. 18:56
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
szerintem nagyon jó
) <3
2013. augusztus 11. 19:04
Hoppá, a One Direction tagjait élve kéne eltemetni!
2013. augusztus 11. 19:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ugyanolyan sz*r és értékelhetetlen, mint a többi szerzeményük. Amikor elkezdtem hallgatni, akkor nagyjából a röhögőgörcs tört rám, egyszerűen annyira sz*r az, ahogyan ez az öt nyámnyila nyomi megpróbál valamit torzan nyekeregni a mikrofonba.XD Amúgy az valóban igaz, hogy ez az egész kiszivárogtatás nem véletlen. Valószínűleg kell az újabb promó az újabb korongot követően, ezért feltesznek néhány "dalt" az internetre "kiszivárogtatás" címen. A dalszöveg valami förmedvény - újabb sablonos, elcsepelt, gagyi és felületes szöveget próbálnak énekelgetni. Ezek ennyire nem ismerik a líraiságot?
Legalább egy komoly, egy szívbemarkoló dalt írnának, de nem. Inkább arról vernyákolnak tojáshéjjal a valagunkon, hogy nem hagyják elmenni a kiszemelt lányt. Csak nekem tűnik brutálisan hiteltelennek ennek az öt elkényeztetett kölyök szájából?
Erre mást nem lehet mondani, csak annyit, hogy sz*r. Ha a kiszivárogtatott dal ilyen, akkor vajon mennyire lesz f*stalicska az új albumuk?
Remélhetőleg eléggé, mert akkor az azt jelenti, hogy a csillaguk kezd leáldozóban lenni... Sz*rból nem lehet várat építeni...
2013. augusztus 11. 19:07
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
sztem jó szám
remélem az album is ilyen lesz
2013. augusztus 11. 19:10
Nekem is nagzon tettszik,viszont nem a rajongók szivárogtatták ki!Mst az egyszer nema rajongók a hibások!
2013. augusztus 11. 19:15
|
|
Niki177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 199473 offline
|
Nagyon jó a zene.Nekem nagyon tetcik.De mondjuk ki kelett volna várnom a Decembert mert akkor jelent meg.A BSE -t is akkor halgattam meg először mikor feltették (az eredeti verziót amit a fiúk csináltak)De nagyon jó.És nem tudom melyik 'rajongó' terjesztette el vagy mit csinált vele de nagyon utálom az ilyeneket ://
2013. augusztus 11. 19:15
Szerintem jó lesz.
Igaz, nem vagyok Directioner, de akkor is tetszik.
Igaz, nem vagyok Directioner, de akkor is tetszik.
2013. augusztus 11. 19:19
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 19:05)
Ezek ennyire nem ismerik a líraiságot?
Legalább egy komoly, egy szívbemarkoló dalt írnának, de nem.
Írnának? Na na, én azt ki nem nézem belőlük.
2013. augusztus 11. 19:27
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
Sszerintem yooooooooooooooooooooooooooo
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: