Justin Bieber szemet vetett Jacko otthonára
2013. augusztus 11. 21:55
|
|
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline
|
2013. augusztus 11. 22:04
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.11. 21:47)
Ha neked bizonyíték kell, akkor komoly agyi problémáid lehetnek.
Ne fáraszd magad, Jolie! Hiába magyarázod nekik, úgy sem fogják fől, hogy mi a helyzet, majd, ha felnőnek és egy kis értelem szorul beléjük, mint mondtam, HA, akkor vissza gondolnak ezekre az időkre, és a falhoz vagdossák majd a fejüket, és ezt ismételgetik majd megállás nélkül: "Hogy lehettem ennyire hülye?"
2013. augusztus 11. 22:15
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
A hozzászólások zöme körülbelül ilyen reakciót váltott ki nálam, még ezekben a késői órákban is. Egyesek elgondolkodhatnának mielőtt begépelik a monológjukat. Már ha szoktak egyáltalán. Az összefüggéstelen, tiszteletlen, ordenáré stílus mellett az sem utolsó, hogy nem tudtok helyesen írni. Azért 11-13 évesen illik. Tisztelet a kivételnek.
Jacko? Miért ez szerepel a címben? Utálta!
Bieber azt a dicsőséget, amit Michael hátra hagyott soha a büdös életben nem pótolja. Hiába gondolja magáról, hogy ő az 'Atyaúristen'. Remélem lesznek olyan reálisak és nem adják el egy kölyöknek, aki nem méltó rá.
2013. augusztus 11. 22:18
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ez a kölyök azt képzeli magáról, hogy ő a nekszt Michael Jackson? Hát nagyon téved. Szegény MJ forog a sírjában.
2013. augusztus 11. 22:19
|
|
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline
|
TheDanush: pont azt csinálod, amit leírtál adatlapodon. miszerint 1D-t ócsárolják meg blabla
D nem tudom ki kéne felnőjjön.
2013. augusztus 11. 22:52
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (nagy_kinga9 @ 2013.08.11. 22:19)
TheDanush: pont azt csinálod, amit leírtál adatlapodon. miszerint 1D-t ócsárolják meg blabla
D nem tudom ki kéne felnőjjön.
Azért a One Direction meg Justin Bieber közt van különbség, kezdhetnénk azzal a felsoroltakat, hogy a 1D tagjai tisztelik és szeretik a rajongóikat, ellentétben Justinnal. Justint megértem, hogy miért utálják és piszkálják annyian, hiszen mindennyian tudjuk, hogy rengeteg rossz dolgot csinált/csinál, de, hogy a One Directiont miért, azt nem, ezért vagyok kiakadva, mikor őket szidják orrba- szájba. Azért köszönöm a nyomozgatást!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 11. 23:01
|
|
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline
|
TheDanush: szívesen
amúgy kissé félre vagy informálva.
2013. augusztus 11. 23:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.08.11. 22:52)
Azért a One Direction meg Justin Bieber közt van különbség, kezdhetnénk azzal a felsoroltakat, hogy a 1D tagjai tisztelik és szeretik a rajongóikat, ellentétben Justinnal. Justint megértem, hogy miért utálják és piszkálják annyian, hiszen mindennyian tudjuk, hogy rengeteg rossz dolgot csinált/csinál, de, hogy a One Directiont miért, azt nem, ezért vagyok kiakadva, mikor őket szidják orrba- szájba. Azért köszönöm a nyomozgatást!
Csak én szerintem áll fent az egyik kutya, másik eb szindróma? Bíbőr is és az egydé is szvsz ugyanolyan igénytelen pocsék "zenét" játszik, szóval egyik sem jobb a másiknál. Mindkettőtől az ember a falat képes kaparni és Gitmóban is inkább vallanának a terroristák ezek helyett.
Röhejes azt olvasgatni, amikor nagyjából két azonos szintű (nagyjából huszadrangú) sztárocskákért rajongó kislánykák egymás torkának esnek, holott mindkettő úgymond ugyanakkora trágya.XD Vicces olvasni, komolyan.XD
2013. augusztus 11. 23:03
|
|
dorii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 162106 offline
|
TheDanush: vicces vagy!
feldobtad az estém... tisztelik és szeretik? Justin miért nem?
azt mondd meg már nekem... mert hamisan azt terjesztik, hogy leköpte őket? a Belieberjeit, akiket minden interjúban megemlít, hogy mennyire csodálatosak? ne röhögtess. pizzát rendelt nekik, mikor a hotele előtt várakoztak.. arról miért nincs cikk? talán azrt mert az utálók csak a rosszat látják, és nem képesek elfogadni, hogy igenis törődik a rajongóival..
amúgy meg, ha nem akarod, hogy a 1D-t ócsárolják, akkor te miért csinálod Justinnal? ez az egy kérdésem lenne...
amúgy meg, ha nem akarod, hogy a 1D-t ócsárolják, akkor te miért csinálod Justinnal? ez az egy kérdésem lenne...
2013. augusztus 11. 23:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet (dorii02 @ 2013.08.11. 23:03)
TheDanush: vicces vagy!
feldobtad az estém... tisztelik és szeretik? Justin miért nem?
azt mondd meg már nekem... mert hamisan azt terjesztik, hogy leköpte őket? a Belieberjeit, akiket minden interjúban megemlít, hogy mennyire csodálatosak? ne röhögtess. pizzát rendelt nekik, mikor a hotele előtt várakoztak.. arról miért nincs cikk? talán azrt mert az utálók csak a rosszat látják, és nem képesek elfogadni, hogy igenis törődik a rajongóival..
Akkor az is csak pletyka, hogy egy DJ-t le köpött, igaz? Azért ez már kicsit gyanús. Persze, hogy a médiának azt mondja, hogy a rajongói csodálatosak, hiszen tőlük kapja a sok, sok manit, meg kell a hírverés. Nem tudom, mikor fogjátok már észre venni, hogy JB csak lehúzkod titeket.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 11. 23:18
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Uram Isten....remélem Jacko szelleme azért kisérteni fogja hogyha oda költözik ez a kis fa**pörgettyű...
2013. augusztus 11. 23:19
|
|
nagy_kinga9új tag |
|
Beyla: téged is vicces olvasni, hidd el
2013. augusztus 11. 23:25
|
|
dorii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 162106 offline
|
TheDanush: kérlek szépen, mondd meg, mitől jobb a 1D a fanokhoz, mert ezt nem magyaráztad meg...:| amúgy igen, valószínüleg pletyka... Ha van videód róla, és nem csak szaritys cikked, elhiszem neked.
és még mindig nem válaszoltál, hogy miért szólod le JBt, ha nem akarod, hogy a te kedvencedet is leszólják...
2013. augusztus 11. 23:25
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Minek vesz 4 telket,Jacko otthona nem elég nagy a hatalmas arcának????
2013. augusztus 11. 23:28
Szeretem jb-t de Michael-t jobban, és fáj, hogy vicceltek vele Bazz...
2013. augusztus 11. 23:36
Jolie_77:
Én bármikor elolvasok egy olyan cikket amiben benne van Justin Bieber akkor 100% arra hogy te kommentálsz a tiniknek (mert gondolom hogy te nem vagy tini) és elkezdesz velük veszekedni hogy miért szeretik Justin Biebert... Oké én értem megvan a saját véleményed róla de ezt komolyan minden egyes cikknél el kell játszanod? Miért akarod mindenféleképpen megváltoztatni a véleményét?
Neked ennél nincsen jobb dolgod amúgy hogy itt oszd az észt mindenkinek?
Ui: Remélem hogy eljut hozzád az üzenet....És ne fáradj azzal hogy vissza írsz csak azért csináltam a fiókot hogy ezt le írjam és le leszek törölve...
Én bármikor elolvasok egy olyan cikket amiben benne van Justin Bieber akkor 100% arra hogy te kommentálsz a tiniknek (mert gondolom hogy te nem vagy tini) és elkezdesz velük veszekedni hogy miért szeretik Justin Biebert... Oké én értem megvan a saját véleményed róla de ezt komolyan minden egyes cikknél el kell játszanod? Miért akarod mindenféleképpen megváltoztatni a véleményét?
Neked ennél nincsen jobb dolgod amúgy hogy itt oszd az észt mindenkinek?
Ui: Remélem hogy eljut hozzád az üzenet....És ne fáradj azzal hogy vissza írsz csak azért csináltam a fiókot hogy ezt le írjam és le leszek törölve...
2013. augusztus 11. 23:39
Idézet (i love Nature @ 2013.08.11. 21:06)
Jajj de szánalmasak cagytokk páran
Drágám hozzád egy értelmezési kéziszótár kéne mert nem értem hogy mit akartál írni vagy annyira az agyadra ment Dzsásztín hogy elfelejtettél beszélni?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.