Justin Bieber szemet vetett Jacko otthonára
2013. augusztus 12. 17:05
Mi??? Ez a hülye fog beköltözni MJ házába???? Olyan , mintha Isten től megvette volna az ördög a menyországot, és most ott tanyázna... remélem, MJ szelleme kiűzi <3 <3 <3
2013. augusztus 12. 17:55
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Nagyon örülök neki hogy Justin visszavonul egy kis időre. tényleg nem ártana rendbe tennie magát... és bízom benne hogy helyre jön és ujra a régi lesz.
2013. augusztus 12. 19:10
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
heyitsdorka írta:
Mi??? Ez a hülye fog beköltözni MJ házába???? Olyan , mintha Isten től megvette volna az ördög a menyországot, és most ott tanyázna... remélem, MJ szelleme kiűzi <3 <3 <3
csak hogy tudd drága:/ szellemek nem léteznek, és látom hogy megint nem tudod mással eltölteni az idődet csak azzal hogy itt irogatod a szaros véleméyedet...
Remélem Justin, hamar elmegy oda és kicsit nyugdta lesz, és kitudja pihenni a fáradalmakat:) remélem ujra a régi lesz és a többi szar utáló nem tud semmibe belekötni!
# FOREVER BELIEBER!! <3
csak hogy tudd drága:/ szellemek nem léteznek, és látom hogy megint nem tudod mással eltölteni az idődet csak azzal hogy itt irogatod a szaros véleméyedet...
Remélem Justin, hamar elmegy oda és kicsit nyugdta lesz, és kitudja pihenni a fáradalmakat:) remélem ujra a régi lesz és a többi szar utáló nem tud semmibe belekötni!
# FOREVER BELIEBER!! <3
2013. augusztus 12. 19:16
Idézet (AnyyBeebs @ 2013.08.12. 19:10)
heyitsdorka írta:
Mi??? Ez a hülye fog beköltözni MJ házába?? Olyan , mintha Isten től megvette volna az ördög a menyországot, és most ott tanyázna... remélem, MJ szelleme kiűzi <3 <3 <3
# FOREVER BELIEBER!! <3
Mi??? Ez a hülye fog beköltözni MJ házába?? Olyan , mintha Isten től megvette volna az ördög a menyországot, és most ott tanyázna... remélem, MJ szelleme kiűzi <3 <3 <3
# FOREVER BELIEBER!! <3
Ugye tudod hogy létezik az a gomb hogy válaszolok? Nem kell bemásolnod az egész szöveget...
Kitudja pihenni a fáradalmait...hát tényleg fárasztó lehet nap mint nap emberekre köpdösni, ok nélkül szétrúgni valaki seggét és mocskos dolgokat csinálni.
2013. augusztus 12. 20:55
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Justin vedd le róla a szemedet! vagy én veszem le és az durvább lesz!!
Maradjon úgy a MJ háza ahogy van a tisztességére! az az ővé! nem veheted meg csak úgy ez olyan mintha elveszed az emberek házát!!!vagy az Istennek az otthonát :/
,,Justin benne van a dologban, de csak Michael otthonába költözne be, hogy újra visszahozza a dicsőséget, ami egykor kialudt.ˇ
mivan!?
a dicsőséget ami egykor kialudt ,de ennek a gyereknek nincs is hangja
Még a szemétledobónak is egymillió esélye és szép hagja van xDDD
És mibe fáradt el ez a ny/omi gyerek?
az emberek megsértésében? hát abban tényleg el lehet fáradni XDD
ki hívom Justint ,hogy jöjjön ide nehéz munkát válalni hogy tényleg-e olyan erős mint amikor mondják ;D
hát én mindennap csinálok sok-sok házimunkát
Maradjon úgy a MJ háza ahogy van a tisztességére! az az ővé! nem veheted meg csak úgy ez olyan mintha elveszed az emberek házát!!!vagy az Istennek az otthonát :/
,,Justin benne van a dologban, de csak Michael otthonába költözne be, hogy újra visszahozza a dicsőséget, ami egykor kialudt.ˇ
mivan!?
Még a szemétledobónak is egymillió esélye és szép hagja van xDDD
És mibe fáradt el ez a ny/omi gyerek?
ki hívom Justint ,hogy jöjjön ide nehéz munkát válalni hogy tényleg-e olyan erős mint amikor mondják ;D
hát én mindennap csinálok sok-sok házimunkát
2013. augusztus 12. 21:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
# FOREVER BELIEBER!! <3
# FOREVER BELIEBER!! <3
Nem léteznek szellemek? És ezt te honnan tudod? Mert baromi kíváncsi lennék. Netán tudod, hogy a halál után a lélek az örökre eltűnik, valamint, hogy nincsen túlvilág, s nincsenek röghöz kötött lelkek? Szóval a logikádat elnézve azt mondod, hogy az emberek lelketlen élőlények a Föld nevezetű bolygón. A szeretetet sem látod, mégis érzed, nem igaz? Fel nem tudom fogni, hogy mit érezhetnek a hozzád hasonló ostoba tinijánykák, amikor ilyen baromságokat írnak le. Gondolkodsz is néha, vagy az túl fárasztó?
2013. augusztus 12. 22:06
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
... látom hogy megint nem tudod mással eltölteni az idődet csak azzal hogy itt irogatod a szaros véleméyedet ... a többi szar utáló nem tud semmibe belekötni!
És még mindig nem tudok rájönni, hogy a Bieberfanocskák miért nem tudják elfogadni a negatív véleményt imádott énekesükről. Mindenkiről lehet rosszat mondani, amit a beliberek(?) előszeretettek hangoztatnak másokról, viszont ha egy rossz szó is elhangzik Justinról máris nekiestek a másiknak. Meglehetősen deformált egy társadalomban élünk. Amúgy itt leírtam, hogy amit ti általában legendás zenészekre mondatok, az szinte mindig a saját kis kedvencetekre igaz. Elég könnyű Justint kifogásolni. Dehát madarat tolláról...
2013. augusztus 13. 08:24
cintia2000: akit te pedofil reteknek nevezel, az egy Istenáldotta képeséggel rendelkező EMBER, aki sajnos elhunyt, és ha élne és tudomást szerezne ilyen szövegektől, mint amilyeneket te irkálsz Róla, akkor nem is tudnád, mennyire megbántanád Őt és most meg is bántottad néhány rajongóját, köztük ENGEM is.
De ne csodálkozz azon, ha neked esnek itt még egy páran, mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!
És az, hogy a gyerekekkel élvezkedett az egy nagy büdös hazugság, mit tudsz te Róla? Amit a média elhazudott egy világnak azért hogy tönkretegye?! Ha én lettem volna Lisa Marie Presley, akkor seggbe rúgtam volna az összes ilyen idiótát!
Nem nyugodhatna Michael békében?
AZ LENNE A LEGNAGYOBB KÍVÁNSÁGOM, HA VÉGRE BÉKÉBEN NYUGODHATNA!!!
istenem, Michael, én imádlak<33
Ezt írtam előzőleg, most hozzáírom, hogy nem lehetne már végre megtanulni, hogy NEM JACKO??????!!!!!!
De ne csodálkozz azon, ha neked esnek itt még egy páran, mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!
És az, hogy a gyerekekkel élvezkedett az egy nagy büdös hazugság, mit tudsz te Róla? Amit a média elhazudott egy világnak azért hogy tönkretegye?! Ha én lettem volna Lisa Marie Presley, akkor seggbe rúgtam volna az összes ilyen idiótát!
Nem nyugodhatna Michael békében?
AZ LENNE A LEGNAGYOBB KÍVÁNSÁGOM, HA VÉGRE BÉKÉBEN NYUGODHATNA!!!
istenem, Michael, én imádlak<33
Ezt írtam előzőleg, most hozzáírom, hogy nem lehetne már végre megtanulni, hogy NEM JACKO??????!!!!!!
2013. augusztus 13. 18:14
|
|
KamikazePocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.30. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 202796 offline
|
Na neeeeeeeeeeeeee... a jó ízlésnek is megvan a határa, de ez már jóval azon kívül van. Én a közelébe sem engedném Justin Biebert egy olyan ember házának, akinek a kisujja is többet ért, mint ez a taknyos teljes egészében. Michael Jackson a popipar legnagyobbja volt életében és még halála után is az maradt. Össze sem lehet hasonlítani Hollywood tucatiparának egyik végtermékével, aki nem is a zenéi miatt van állandóan a címlapon, hanem a botrányai juttatják oda. Michael Jacksont egy legenda, ő még 10-20 év múlva is az lesz, de Justin Bieber... ugyan, a futottak még kategóriában sem lesz. Emberileg pedig egy hatalmas csalódás. Én elhiszem, hogy annak a szegény agydaganatos lánynak szebbé tette az utolsó hónapjait, de azon sem csodálkoznék, ha mindez a média egy újabb fogása lenne, hogy javítson kicsit a már így is a béka hátsója alatt levő renoméján.
2013. augusztus 13. 21:25
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
A pofátlan mindenit. Képes lenne Michael Jackson otthonába beköltözni? Az a hely szent és képes lenne bemocskolni az ő botrányos öt éves viselkedésével?! Nem tudom kinek a tulajdonában van a ház, gondolom Michael Jackson rokonaié, de én biztos nem adnám ennek oda. Bár Jusztinnak úgyis van pénze arra, hogy lekenyerezze a családot... Én amúgy sem költöznék be egy elhunyt ember otthonába.
2013. augusztus 14. 00:18
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Most komolyan? A régi dicsőséget viszi vissza? Gondolom ott is vad bulikat fog rendezni, aztán leamortizálja a helyet, úgy hogy még a fűmag is többet fog érni, amivel bevetették a kertet.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 14. 09:18
Régebben itt ennél a cikknél azt írtam jobban szeretem Michael-t mint Justin-t, de most már (ismét) egy szinten vannak így a lelkiismeretem miatt ezt le akartam írni!
2013. augusztus 14. 16:34
|
|
pikachu2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 209088 offline
|
jól tette!na és?
2013. augusztus 15. 08:45
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Idézet (dorii02 @ 2013.08.12. 15:33)
s.z.i.l.v.i.a91: többes számban beszéltél, pedig nem túl sok ember kommentelt ide ilyen elfogultsággal...
Írtam valahova,hogy kizárólag ennek a cikknek a kommentjeiről beszélek?Neeem!!
2013. augusztus 15. 13:27
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
annyira nem izgat, nem tudja hátrahgyni a botrányokat, majd odavisszi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.