Starity

Justin Bieber szemet vetett Jacko otthonára

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 12. 10:36 #201
s.z.i.l.v.i.a91
s.z.i.l.v.i.a91
visszatérő vendég

StátuszHa utálsz csendben tedd,mert nem vagyok rá kiváncsi ;):))))))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 201
Csatolások: 0
Azonosító: 197232
Idézet (larry staylinson @ 2013.08.12. 10:19)
dorii02
akkor röhögte ki őket miután leköpte nyugodtan nézegess róla képeket.Megváltoztatta az életed?Sajnállak,hogy egy ilyen ember volt képes vátozásra bírni.Értékelem hogy mindenkivel szembeszállsz és megvéded,szép dolog de Justin az utóbbi időben nagyon elvetette a sulykot és szerintem ezzel te is tisztában vagy!És az ,hogy itt egyes rajongói (konkrétan cinti2000)meg SZIDJA!!! Michael-t meg leretkezi?A barátnőmnek!Na neki változtatta meg az életét és nem holmi kis változás.NEM!Képzeld leszokott a cigiről és újra eredeti a hajszíne a hajszínét és odafigyelt a tanulásra.Az egyes tanulóból négyes lett!És tudod hogy kiborult amikor Michael Jackson meghalt?? Ne tudd meg!Justin képes volt valaha ilyen változást véghez vinni egy emberben?Kétlem.

meghajolo.gif
2013. augusztus 12. 10:45 #202
lajla
lajla
új tag

Státuszworld is perfect.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 202314
Be nem költöznék olyan házba ahol már meghaltak..tudom hogy nem ott de akkor is...tongue.gif :/
2013. augusztus 12. 10:57 #203
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 294
Azonosító: 182644
Remélem ott már észhez tér az a kis hülye biggrin.gif
2013. augusztus 12. 10:58 #204
- törölt felhasználó -    
Légyszíves ne Jackózzátok, mert így gúnyolták... :') Köszönöm.
Amúgy meg erre már szavak nincsenek. Egy olyan nyomi költözne be annak a csodálatos embernek a házába, aki köpköd, rugdos, mindenkivel tiszteletlen? :'D Na ne, ez valami vicc.
4 felhasználónak tetszik: s.z.i.l.v.i.a91, Szandiiii, Beyla, Lucky5
2013. augusztus 12. 11:00 #205
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 294
Azonosító: 182644
Hát igen. Szerintem Jacko forog a sírjába. El se tudom képzelni miket fog tenni az a kis hülye az otthonával. Vad bulikat csap vagy mi?
2013. augusztus 12. 11:01 #206
barbie girl33
barbie girl33
új tag
Hozzászólás: 87
Azonosító: 207888
Chhh... méghogy nyugalom ő csinálja ezeket a botrányokat nem más
2013. augusztus 12. 11:13 #207
- törölt felhasználó -    
JB nem érdemli meg MJ házát. Max egy kukát egy elhagyatott sötét sikátorban.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, luluuu
2013. augusztus 12. 11:22 #208
water
water
visszatérő vendég

Státuszfucking wizard
Hozzászólás: 181
Azonosító: 203699
ahol ő van ott nincs nyugalom! sleep.gif
2013. augusztus 12. 11:34 #209
s.z.i.l.v.i.a91
s.z.i.l.v.i.a91
visszatérő vendég

Szerintem ez az egész nem arra megy ki,hogy neki nyugalom kell...egy frászt!! dry.gif
Neki a hírnév kell meg hogy a média tele legyen vele..Mennyibe is kerülhet M.Jackson villája?Gondolom nem valami kevés számjegyű összeg rá a válasz...
Ó Justin mennyire vitte hogy ennyi pénze lett...még ezt is megteheti..Az egész a hírverésre megy semmi másra.. reklamalo.gif
Aztán most jöhetnek a kis rajongók konkrétan lesz*rom... tongue.gif
Ez a véleményem! ok.gif kiss2.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 12. 12:18 #210
dorii02
dorii02
új tag

Státusznever say never
Hozzászólás: 27
Azonosító: 162106
larry staylinson:
Nem voltál ott, hogy tudd, miért mosolygott. Az elképzelhetetlen, hogy a képek nem időrendben vannak?
Én azt sajnálom, hogy nem vagy képes elhinni, hogy Justin is tehet valami jót. Remélem, hallottál Avalanna Routh-ról, akinek Justin tette boldoggá az élete utolsó pár hónapját. És beszélhetnék a sok tinilányról, akiket Justin zenéje segít át a nehézségeken, és miatta hagyják abba a vagdosást. Olyan dologba szóltál most bele, amiről valószínűleg nem tudsz, mert nem jártál utána. Te a Michael Jackson rajongói oldalról nézed ezeket a dolgokat, és nem nézel át a Belieberökhöz.
Az, hogy valaki leretkezi Michael Jacksont nem normális. Mindenki tudja, hogy nagy ember volt a pop szakmában. Én nem szerettem a zenéjét, de nem szóltam le, csak mert nekem nem tetszett. Valamiért milliók rajongtak/rajonganak érte, pont úgy, mint Justinért most. Az, hogy nem lehet belőle is legenda... Honnan tudjátok? Kitudja mit fog tenni 10-20-30 év múlva?
Pár staritys/neonos cikkből megítélni egy embert szánalmas. Ha már annyira érdekel az élete, miért nem nézel interjúkat? Sokkal többet elmondanak róla. Látod, hogy változik az arckifejezése, mikor megemlítik a Belieberjeit, vagy mikor Avalannáról beszél, kórházakban van. Ezt nem lehet megjátszani.
Szóval, akinek van ideje Justin lejárató cikkeket és utálkozó kommenteket írnia, annak van arra is, hogy kicsit jobban megismerje Őt, és ne csak a rosszat vegye észre.
2013. augusztus 12. 12:49 #211
Zorkaaa
Zorkaaa
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 188731
Mért utáljátok ennyire Justint? mert ezt eddig sose értetem mert csak annyit mondtak hogy "buzi" ,"Nincs jó hangja"(...). DE hisz nem is ismeritek nincs semmi okotok hogy le buzizátok vagy bármi olyasmi ..elsőnek próbáljátok csak egy KICSIT meg ismerni őt... nektek se esne jól amiket neki mondanak azért gondoljatok bele..és most tudom hogy arra gondoltok hogy egy "fan" a sok közöl már megint itt védi Justin Biebert ...vagy arra hogy miket csinált Justin, de tőle nem fogják el venni e gyerekkorát
2013. augusztus 12. 12:51 #212
Zorkaaa
Zorkaaa
új tag
Azonosító: 188731
amúgy meg ha annyira utáljátok JB-t akkor menjetek a youtubra és egy Justin Bieber videó kliphez írjátok alá hogy "Utállak JB" mert ezért Justin pénzt kap wink.gif
2013. augusztus 12. 13:41 #213
s.z.i.l.v.i.a91
s.z.i.l.v.i.a91
visszatérő vendég

Justin arról rappel, botrányok ide-oda, de most fiatal, és nem akar megváltozni, nem akar leállni ezzel az életstílussal, bár jól tudja, sokat kockáztat a viselkedésével, hiszen rengeteg fiatalabb rajongója elfordult mellőle, de elmondása szerint megéri neki, hogy inkább más lányokkal bulizzon, mintsem volt barátnőjével. Végszóként pedig annyit tett hozzá, hogy ő a világ egyik leggazdagabb tinije és nem érdekli, ki mit gondol róla.

Forrás: http://starity.hu/magazin/39538-justin-bieber-a-botranyokert-el/#ixzz2bkn9js81

Nos...az ilyen dolgok miatt IS!!
1.Nem ismerem??Ezek után nemis szeretném megismerni..égne a pofám ha bármi közöm lenne hozzá!Régen bírtam nem tagadom...de elvágta magát egy jó ideje..aki nem képes belátni.hogy ez a GYEREK nem fejlődik jó irányba,hanem teljesen elzűllik,az bolond!Már bocs...
2.Ha őt nem érdekli ki mit gondol róla akkor téged miért is??
Mindenki ki van akadva hogy ,,jajj szegény Justint mindenki bántja" kiss2.gif
Na vajon miért??Ezt a kérdést komolyan fel kell tenni? rohog.gif Ez röhejes...ha néha kikukkantanátok a rózsaszín felhő mögül,meglepő dolgokra döbbennétek..úgy érzitek magatokat Justin világában,mint más Disneylandben..ez NEM NORMÁLIS!!Meg olvastam oolyan hozzászólásokat ezelőtt más cikkeknél,hogy -->,,Justin te vagy életem értelme!!Érted élek!!Meg hogy az életemet adnám érted!!Meg hogy jajj a nyála..szívesen leköphetett volna wub.gif megtisztelő lett volna!! heart.gif "
Most komolyan...normálisak az ilyen emberek??Nincs annyi orvos ebben az országban amennyien kezelésre szorulnának...Aztán lehet mondani hogy ,,nem is ismered...ne bántsd...stb..."
Nem érdekel!Ez a véleményem és kész!És mielőtt megkérdezi bármelyik belieber,hogy ha nem bírom miért írok ide,akkor elárulom..ez egy fórum...a szó jelentésével pedig szerintem mindenki tisztában van.. pardon.gif kiss2.gif
2013. augusztus 12. 14:15 #214
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

StátuszAz állatok védtelenek az emberrel szemben
Hozzászólás: 313
Azonosító: 203875
Szánalmasak vagytok mért ne költözetne oda?
2013. augusztus 12. 14:58 #215
dorii02
dorii02
új tag

Státusznever say never
s.z.i.l.v.i.a91: nem ő írta a szövegét, csak felénekelte, mert megkérték rá.wink.gif (még egy dolog, amiről nem tudtok semmit)

Nem élek rózsaszín felhőben, akármit hiszel. Tudom, hogy vannak hibái, de melyik embernek nincsenek?
És mint látod, én nem ilyen stílusban írok. Nem hangzott el egyik hozzászólásomban sem, hogy "jajj de imádom Justint, azt akarom, hogy pofán köpjön!!<33".
Én normálisnak tartom magam, semmiben sem különbözöm másoktól. Sőt...legalább nem törődök olyan dolgokkal, amik engem nem érdekelnek, vagy éppen utálok.smileeee.gif
2013. augusztus 12. 15:04 #216
nagy_kinga9
nagy_kinga9
új tag
Azonosító: 208960
s.z.i.l.v.i.a91: igen, vannak olyan fanok, akik azt írják, hogy életem értelme jb, meg, hogy mennyire imádom őt, meg ilyenek. igen, vannak. DE nem mindegyik rajongó ilyen. nem kéne egy kalap alá venni az összes rajongót. a másik dolog: és, ha ő így boldog? hogy neki Justin ilyen sokat jelent? téged miért zavar? minden ember más. ha neki jb fontos, legyen az. neked az miért fáj? ne edd figyelembe. ennyi az egész. én nem vitázni akarok, de néha azért kicsit el kéne gondolkodni. azért szorul orvosi ellátásra, mert neki nagyon fontos egy sztár? menjmár. ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam. biztos te is rajongtál már egy sztár után. biztos neked is fontos. ezért nem kell bántani senkit. abban igazat adok, hogy inkább rossz fele húz Justin mostanában, és sok balhéja van. de ezért kéne megutálni őt? akkor miért lenne rajongó, ha egy ilyenért elpártolna tőle? az az igaz rajongó, aki kiáll mellette és az utálók ellen. az utolsó dolog, amit mondani szeretnék, hogy nem kell mindenféle elcsépelt bulvárlapnak hinni. mert, amíg te nem vagy ott, és nem látod, hogy mi történt, hiába ítélkezel.
bocsánat a regényért, de ez kikívánkozott belőlem.
2013. augusztus 12. 15:17 #217
s.z.i.l.v.i.a91
s.z.i.l.v.i.a91
visszatérő vendég

Idézet (nagy_kinga9 @ 2013.08.12. 15:04)
s.z.i.l.v.i.a91: igen, vannak olyan fanok, akik azt írják, hogy életem értelme jb, meg, hogy mennyire imádom őt, meg ilyenek. igen, vannak. DE nem mindegyik rajongó ilyen. nem kéne egy kalap alá venni az összes rajongót. a másik dolog: és, ha ő így boldog? hogy neki Justin ilyen sokat jelent? téged miért zavar? minden ember más. ha neki jb fontos, legyen az. neked az miért fáj? ne edd figyelembe. ennyi az egész. én nem vitázni akarok, de néha azért kicsit el kéne gondolkodni. azért szorul orvosi ellátásra, mert neki nagyon fontos egy sztár? menjmár. ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam. biztos te is rajongtál már egy sztár után. biztos neked is fontos. ezért nem kell bántani senkit. abban igazat adok, hogy inkább rossz fele húz Justin mostanában, és sok balhéja van. de ezért kéne megutálni őt? akkor miért lenne rajongó, ha egy ilyenért elpártolna tőle? az az igaz rajongó, aki kiáll mellette és az utálók ellen. az utolsó dolog, amit mondani szeretnék, hogy nem kell mindenféle elcsépelt bulvárlapnak hinni. mert, amíg te nem vagy ott, és nem látod, hogy mi történt, hiába ítélkezel.
bocsánat a regényért, de ez kikívánkozott belőlem.

_nevet.gif Szerintem olvass el jó pár kommentet az előző cikkekhez aztán megtudod miről beszélek wink.gif
2013. augusztus 12. 15:19 #218
s.z.i.l.v.i.a91
s.z.i.l.v.i.a91
visszatérő vendég

Idézet (dorii02 @ 2013.08.12. 14:58)
s.z.i.l.v.i.a91: nem ő írta a szövegét, csak felénekelte, mert megkérték rá.wink.gif (még egy dolog, amiről nem tudtok semmit)
Nem élek rózsaszín felhőben, akármit hiszel. Tudom, hogy vannak hibái, de melyik embernek nincsenek?
És mint látod, én nem ilyen stílusban írok. Nem hangzott el egyik hozzászólásomban sem, hogy "jajj de imádom Justint, azt akarom, hogy pofán köpjön!!<33". 
Én normálisnak tartom magam, semmiben sem különbözöm másoktól. Sőt...legalább nem törődök olyan dolgokkal, amik engem nem érdekelnek, vagy éppen utálok.smileeee.gif

Ó... blush.gif Láttad,hogy megemlítettem a nevedet bárhol is a hozzászólásomban,hogy te kommentelsz? search.gif Nem hiszem dry.gif
Akinek nem inge nem veszi magára...ennyi pardon.gif ok.gif
2013. augusztus 12. 15:33 #219
dorii02
dorii02
új tag

Státusznever say never
s.z.i.l.v.i.a91: többes számban beszéltél, pedig nem túl sok ember kommentelt ide ilyen elfogultsággal...
2013. augusztus 12. 15:41 #220
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Azonosító: 204440
Chh, meg sem érdemli MJ házát! -.-"
dorii02 jót nevettem a kommenteden... ja persze, majd a kis Dzsásztin fogja megváltani a világot mi?! biggrin.gif Szégyen az egész srác (már ha már az), összevissza botrányokat csinál, drogozik... sleep.gif Remélem hamarosan a süllyesztőben végzi!
1 felhasználónak tetszik: s.z.i.l.v.i.a91
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok