Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 11. 19:07
az tényleg nagyon nagy szám, ha a Szájrusz családban tweetel valaki, hiszen ez se mindennapi.. -.-"
2013. augusztus 11. 19:11
Nagyon bejön Nick tetkója, én is akarok hasonlót. ^^
Miley tesóját csak azért utálják, mert nem alkotott semmit, se színésznek, se semminek nem mondható, mégis agyon van sztárolva Mileyval együtt.
Sajnálom a majmot, majd be fog illeszkedni.
Nagyon tetszik Demi tesójának a haja. ^^ Én is akarok hasonlót, csak kékben.
Nem is tudtam, hogy több fiúval is összehozták Emilyt.
Kíváncsi vagyok Vanessa filmjére. ^^
Miley tesóját csak azért utálják, mert nem alkotott semmit, se színésznek, se semminek nem mondható, mégis agyon van sztárolva Mileyval együtt.
Sajnálom a majmot, majd be fog illeszkedni.
Nagyon tetszik Demi tesójának a haja. ^^ Én is akarok hasonlót, csak kékben.
Nem is tudtam, hogy több fiúval is összehozták Emilyt.
Kíváncsi vagyok Vanessa filmjére. ^^
2013. augusztus 11. 20:27
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
12 évesen nagyon fontos az a lila haj, de tényleg... a csámpásfogú húgának meg üzenem, hogy nem, nem ártott senkinek, hanem egy idióta kis csitri, aki a semmiből lett híres.
2013. augusztus 11. 21:14
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Tok jo Madison haja,nagyon tetszik.
Sajnos egyutterzek Emily-vel,en is pont igy ereztem,amikor az eskuvoben voltam,es lattam hogy mindenkinek van baratja/baratnoje,kiveve engem.
Sajnos egyutterzek Emily-vel,en is pont igy ereztem,amikor az eskuvoben voltam,es lattam hogy mindenkinek van baratja/baratnoje,kiveve engem.
2013. augusztus 11. 23:29
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
tény h nem kell nyilvánosan utálkozni...de könyörgöm nekem is hányingerem van miley húgától...tök beképzelt, pedig én ha így néznék ki zacskót húznék a fejemre..és hány éves??? legyen már gyerek...mutogatja magát minden eseményen kb azóta h két jegyű számú se volt a kora-.-
2013. augusztus 12. 00:06
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Nos Noah. Tény, hogy ő nem a nővére. Sosem lesz olyan tehetséges, nem lesz olyan szép se híres sem. Ezért sem értem miért vn sztáradatlapja itt a Starity-n. Na mindegy.
De utálni nem kell. Azért mert nem szimpi nem kell gyűlölködni. Az, hogy mit vesz fel, hogy néz ki, nem a mi bajunk. Majd a szülei elintézik vele.
De most nézem. Ez a lány még nálam is fitalabb. Ez egy 13 éves kislány. S mégis hogy eshet neki az, hogy sok ember, akik nem is ismerik, névtelenül piszkálják egy közösségi oldalon.
Ezt természetesen magának köszönheti, de az idősebbeknek lehetne ennyi eszük!
De utálni nem kell. Azért mert nem szimpi nem kell gyűlölködni. Az, hogy mit vesz fel, hogy néz ki, nem a mi bajunk. Majd a szülei elintézik vele.
De most nézem. Ez a lány még nálam is fitalabb. Ez egy 13 éves kislány. S mégis hogy eshet neki az, hogy sok ember, akik nem is ismerik, névtelenül piszkálják egy közösségi oldalon.
Ezt természetesen magának köszönheti, de az idősebbeknek lehetne ennyi eszük!
2013. augusztus 12. 00:26
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Egesz jo tetko, Nick!
Noaht tenyleg sokan nem szeretik
miota ismerem Mileyt azota vannak utaloi. Amikor elkezdte festeni a hajat, meg magassarkukba jart es ugy pozolt..sztem az miatt lett sok utaloja. Neha eleg unszimpi kepek szulettek rola.
Biztos nagyon cuki lehet Justin exmajma
Emily gyonyoru
szoval neki nem kell aggodnia haha
Kivi vagyok Vanessa uj filmjere
foleg h horroros
Noaht tenyleg sokan nem szeretik
Biztos nagyon cuki lehet Justin exmajma
Emily gyonyoru
Kivi vagyok Vanessa uj filmjere
2013. augusztus 12. 10:28
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Szégyen hogy manapásg a 12 évesek a Twitteren mutogatják magukat és azért nyávognak mert utálják őket.. (elképzelésem sincs hogy lehet ennek a lánynak egyáltalán "rajongója" amikor az égvilágon semmit nem csinált..
)
Én ennyi idősen az udvaron játszottam a barátaimmal és nem a neten sírtam.. ennyit erről.
Én ennyi idősen az udvaron játszottam a barátaimmal és nem a neten sírtam.. ennyit erről.
2013. augusztus 12. 10:56
|
|
lajlaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 202314 offline
|
Ez olyan édin hangzik: a kismackójával törődik csak.
<3 Justin annyira szerette hogy sok időt töltött vel és ezért az emberekhez vonzódik.jaaaj.<3 Adják már vissza Justinnak.
Nála a helye!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: