Nickjek jó a tetkója.
Noaht még mindig nem értem mért sztár.
Mallyit sajnálom,.
Madison haján szerintem nem kell fennakadni, valszeg színező, de nagyon jó lett.
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 11. 16:21
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Nick tetkója nagyon jó!
Noah hát..egy röpke kérdés.Te mitől is vagy sztár?Attól,hogy van egy nővéred aki játssza a fejét rendesen?
2013. augusztus 11. 16:22
Nick tetkója tetszik
.. Én se értem miért utáljk Noaht.. Remélem Mallynek sikerül beilleszkednie.. És szerintem Madison haja nagyon jó lett *-*
2013. augusztus 11. 16:44
Nick tetoválása jól néz ki
szerintem aért utálják Noaht: én se értem, hogy miért szeretik. Az apja híres, a nővére is híres, de az nem azt jelenti, hogy ez a híresség dolog ÖRÖKLŐDIK! eddig még semmit nem csinált, csak hajszínt váltott..... ezért nem kell utálni...de szeretni se kell a nagy semmiért.
szerintem aért utálják Noaht: én se értem, hogy miért szeretik. Az apja híres, a nővére is híres, de az nem azt jelenti, hogy ez a híresség dolog ÖRÖKLŐDIK! eddig még semmit nem csinált, csak hajszínt váltott..... ezért nem kell utálni...de szeretni se kell a nagy semmiért.
2013. augusztus 11. 17:07
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Én is szeretnék ombre hajat!
nekem nem engedik még.Pedig én 3 évvel idősebb vagyok nála. És az enyém nem lenne ilyen feltűnő na jó a szőke elégé feltűnő lenne a barna hajamban:
2013. augusztus 11. 17:23
Madison haja nagyon tetszik, bár kicsit fiatal de nem az én dolgom
.. *__* Nick tetkóje is jó
2013. augusztus 11. 17:24
|
|
Julinalinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 178748 offline
|
Mallí annyira cuki, kár h elvették Jujutól:(
Tök jó Madison hajaa:)
Noaht én bírom, csak azt utálom benne, hogy mindent megkap, meg hogy azután lett csak Directioner, hogy találkozott a srácokkal, sztem nem igazi Directioner.
Szerintem Kimék esküvője Kanye-verzió lesz
Tök jó Madison hajaa:)
Noaht én bírom, csak azt utálom benne, hogy mindent megkap, meg hogy azután lett csak Directioner, hogy találkozott a srácokkal, sztem nem igazi Directioner.
Szerintem Kimék esküvője Kanye-verzió lesz
2013. augusztus 11. 17:36
|
|
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline
|
Nick tetkója jól néz ki!
2013. augusztus 11. 18:01
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Noah komolyan ilyen hülye, vagy csak tetteti?
Az emberek azért utálják őt, mert az ég egy adta világon semmit nem csinál, mégis mindenhol az ő fejét kell bambulni, mert olyan menő és bulis csaj akar lenni, mint a drágalátos nővére. Fejezze be a hisztit, és gondolkodjon el inkább.
2013. augusztus 11. 18:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nick tetkója nem valami érdekes.
A fiatal Cyrus ne csodálkozzon,hogy utálják.
A fiatal Cyrus ne csodálkozzon,hogy utálják.
2013. augusztus 11. 18:35
|
|
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline
|
Jól néz ki Nick tetkója!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: