Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 11. 14:31
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Madison-nak majdnem minden hónapban más színű a haja vége
Nick tetkója
2013. augusztus 11. 14:35
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nick: Nekem tetszik a tetkó.
Noah: Csak nézz magadra és a drágalátos nővérkédre, aztán majd megtudod miért is utálnak.
Majom: A majmot sajnálom. <3 De JB nevét mintha meg sem láttam vola!
Madison: Mégis kit érdekel ez a lánygyerek?
Emily: Jól teszed!
Noah: Csak nézz magadra és a drágalátos nővérkédre, aztán majd megtudod miért is utálnak.
Majom: A majmot sajnálom. <3 De JB nevét mintha meg sem láttam vola!
Madison: Mégis kit érdekel ez a lánygyerek?
Emily: Jól teszed!
2013. augusztus 11. 14:36
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Én meg azt nem értem, miért szeretné bárki is Noaht vagy ki a tökömet? Mit csinált ő? Lósz×rt se, Miley árnyékában éldegél, megpróbál némi rivaldafényhez jutni a nővére ügyein keresztül, valamint várja a sültgalambot az (ocsmány) képébe. Gratulálok a rajongóinak. Bár ezzel is csak májlinak akarnak benyalni a sleppje, hogy a húgát meg az unaköccsének a lányának a legjobb barátját is istenítik o.o
Justin majma *_* xd
Justin majma *_* xd
2013. augusztus 11. 14:36
Jo cikk
Nick tetkója nagyon kircsi lett
Mad haja isteni
Nekem sincs semmi bajom Noahval, csak hány éves 11??? és olyan "nagy"nak tetteti magát, közbe meg sehol semmi...
és örüljön, hogy egyáltalán vannak "rajongói"
Szegény Mally
A filmet pedig alig várom
Emilynek pedig szurkolok, hogy megtalálja az igazit ♥
Nick tetkója nagyon kircsi lett
Mad haja isteni
Nekem sincs semmi bajom Noahval, csak hány éves 11??? és olyan "nagy"nak tetteti magát, közbe meg sehol semmi...
és örüljön, hogy egyáltalán vannak "rajongói"
Szegény Mally
A filmet pedig alig várom
Emilynek pedig szurkolok, hogy megtalálja az igazit ♥
2013. augusztus 11. 14:39
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Emily, én megértem ezt a borzalmas helyzetet, sokáig én is szenvedtem ezzel a problémával. Érdekes, ha szingli az ember, olyan, mintha mindenhol csak szerelmesek lennének...
2013. augusztus 11. 14:42
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Noah-t szerintem azért nem szeretik sokan, mert sztárnak tekinti magát, és közben még nem csinált semmit! Semmi olyat, amire azt lehetne mondani, hogy "az igen, na ez már valami!". De nem! Szerintem próbálja utánozni nővérét, Miley-t, hisz a testvérei közül ő a leghíresebb. Mellesleg ahogy kinéz... Inkább nem mondok semmit.
2013. augusztus 11. 14:44
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
jo cikk!! Nick tetkója bejön!!! jee
Noah:igazuk van a követöidnek ne foglalkozz a utálokkal!!!!
justin:tök cuki a majmod!!!
Madison:te jo ég már 12 évesen festi a haját én vagyok 12 és nem szeretném tönkre tenni a hajam
Noah:igazuk van a követöidnek ne foglalkozz a utálokkal!!!!
justin:tök cuki a majmod!!!
Madison:te jo ég már 12 évesen festi a haját én vagyok 12 és nem szeretném tönkre tenni a hajam
2013. augusztus 11. 14:56
|
|
Deiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 205579 offline
|
Nick tetkója nagyon tetszik
Noah-t nem értem... Egyébként miért vannak rajongói? Tudtommal nem csinált semmi olyat, amiért "rajongani" lehetne érte...
Madison haja tényleg jó lett, bár nem értem, hogy miért kell 12 évesen hajat festeni...
Emily remélem hamarosan megtalálja az igazit
Noah-t nem értem... Egyébként miért vannak rajongói? Tudtommal nem csinált semmi olyat, amiért "rajongani" lehetne érte...
Madison haja tényleg jó lett, bár nem értem, hogy miért kell 12 évesen hajat festeni...
Emily remélem hamarosan megtalálja az igazit
2013. augusztus 11. 15:24
|
|
Ancsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 593 Csatolások: 998 Azonosító: 135804 offline
|
Nagyon jó lett Nick tetkója
Noah-t egyáltalán nem értem...azért mert ő is a Cyrus család tagja, attól még nem híres!
És Madison haja is nagyon jó, bár ennyi idősen még nem kéne festeni szerintem..
Noah-t egyáltalán nem értem...azért mert ő is a Cyrus család tagja, attól még nem híres!
És Madison haja is nagyon jó, bár ennyi idősen még nem kéne festeni szerintem..
2013. augusztus 11. 15:29
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
éljenek a szinglik :DDDD
2013. augusztus 11. 15:35
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Nekem tetszik Nick tetkója.
Noah gyűlölőit énsem értem.
Kit érdekel Justinka majma??
Noah gyűlölőit énsem értem.
Kit érdekel Justinka majma??
2013. augusztus 11. 15:40
Nick tetkója nagyon szép
Madison-nak jól áll ez a haj.
Madison-nak jól áll ez a haj.
2013. augusztus 11. 15:44
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nick tetkója nagyon tetszik. Noah szinte nem is számít annyira híresnek, csupán onnan ismerjük hogy Miley húga.. nem tudom mire fel kritizálják őt... Madison haja nagyon jó, nekem tetszik, de szerintem is fiatal még hozzá.
2013. augusztus 11. 15:57
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Azért Madison 12 évessen kicsit korán van.. de ő tudja.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: