A Kardashian lányokra rájár a rúd... Kim még mindig szülési szabadságát tölti, Khloe férje állítólag többször is megcsalta őt, most pedig egy modell állítja, hogy ő Kourtney fiának apja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kourtney Kardashian kisfiának egy titokzatos modell az apja?
2013. augusztus 11. 09:23
meglepődtem.. de tényleg hasonlít ez az ember Masonra
2013. augusztus 11. 09:36
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát szerintem ez nem is igaz
2013. augusztus 11. 09:53
Ez könnyen lehet hírverés is. A Kárdáshián famíliától nem lenne meglepő... ezek bármire képesek azért, h róluk beszéljenek, pedig Kourtneyt elég normálisnak tartottam. Úgy látszik, ő se különb Kimnél. De ha igaz is, nem csodálom, h a srác most már a nyilvánossághoz fordul. Ki tudja, mi az igazság. Bárhogy is, unalmas ez az egész família, meg a szánalmas kis életük.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. augusztus 11. 10:08
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Ez sem egy mai ügy már, Kourtney tagadott, sztem ez a titokzatos modell csak pénzt akar és nem akar titokzatos lenni többé. Ha valaki megnézi Penelopét láthatja, hogy pont ugyanúgy néz ki mint Mason kis korában, szóval eléggé kétlem, hogy nem Scott lenne mind2 gyerek apja...
2013. augusztus 11. 10:29
Szerintem Mason csak jobban járna ha kiderülne, hogy nem Scott az apja mert az egy seggfej. Bár esélyes, hogy csak a hírverés miatt csinálja, meg a Kardashianok lejáratása miatt...
2013. augusztus 11. 10:32
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kourtney nem érdekel,a gyerek meg nagyon helyes lesz felnőtt korában,már előre látom. :33
2013. augusztus 11. 11:32
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A gyereknek elég latinos beütése van, Scott viszont hófehér, kék szemű.Inkább a modellre ütött a gyerek...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.