Miley és Liam ismét együtt a vörös szőnyegen
2013. augusztus 10. 22:10
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nekem a képet nézegetve az esik le, hogy Miley boldog (vagy legalább is boldogabb mint a vőlegénye), de Liamnek egy csöpp mosoly sincs az arcán.
Nem értem Miley-t se, ha tudja, hogy a fékezhetetlen bulizással, drogozással, és önmaga mutogatásával elveszti az állítólagos szerelmét miért csinálja?!
Nem értem Miley-t se, ha tudja, hogy a fékezhetetlen bulizással, drogozással, és önmaga mutogatásával elveszti az állítólagos szerelmét miért csinálja?!
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. augusztus 10. 22:17
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
Liamtol fraszt kapok...hogy lehet valaki ilyen ronda? Utalom mindennel jobban. Lehet hogy gonosz vagyok de remelem szakitanak...ez az ize egyaltalan nem illik Mileyhoz....de tudnek neki ajanlani egy jobbat
sot..csak azt tudok xd
2013. augusztus 10. 22:18
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Itt deszépek Miley szemei *-* és ahogy elnézem Miley mot boldog..
2013. augusztus 10. 22:23
Én őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy eltávolodnak/tak egymástól...amilyen Miley stílusa mostanság...pedig régebben jól mutattak egymás mellett meg minden, de ennek hamarosan vége lesz szerintem...:/de legalább most jól nézett ki (Miley), tetszik a ruhája is, a haja is (kivételesen xD) meg mindene, szóval ezt most eltalálta
2013. augusztus 10. 22:25
Idézet (Beyla @ 2013.08.10. 21:41)
Szerintem meg tönkrement az, ami volt köztük. Sok sztárpárt láttam, akiknél tombolt a szerelem, ám annyira dejavu érzésem van. Mintha ez az egész már lejátszódott volna bíbőrnél és szalonnánál. Valóban az a csúf igazság, amit itt írtak néhányan: Liam felnőtt férfi, hiszen bőven elég ránézni a képekre, és sugárzik róla a férfias, érett elegancia, ami képes bármely női szemet odavonzani. Ám mellette áll egy hölgyemény, aki még csak a lázadó tinédzser korszakát éli - piál, szív és mindenkivel lefekszik. (bár fura, mert én ilyeneket sosem csináltam tinédzser koromban, de mindegy) Két ennyire eltérő személyiség, két ennyire eltérő egyéniség nem tud megférni egy fedél alatt, s ebben biztos vagyok. Az a sanda gyanúm, hogy valami papír kötheti össze őket, mert nincs olyan férfi a földön, aki így eltűrné azt a szintű k*rválkodást, mint amit májluska kezdett el mívelni az utóbbi hónapokban. Liamet sokkal inkább el tudnám képzelni Jennifer Lawrence-szel, mint ezzel az eszkort kislánykával. Anno nagyon sokat drukkoltam, amikor azt pletyizték, hogy több van köztük, ám Liam leragadt ennél sz*jhánál. Sajnálom.
Egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 10. 22:28
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Miley csodaszép, és szerintem minden rendben van a kapcsolatukban, hacsak nincs valami kisebb viszály
2013. augusztus 10. 22:52
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Mindketten változtak és mindketten ellenkező irányba. Azért a túlzottan erős ellentétek nem igazán vonzzák egymást. Nem akarok vészmadár lenni, de nem sok jövőt jósolok nekik :|
(Miley, ez a ruha rémes..)
(Miley, ez a ruha rémes..)
2013. augusztus 10. 23:44
Én Mileyt már nem szeretem, Liamet viszont imádom, ő az egyik kedvenc színészem!!
Nem illenek össze, remélem, így vagy úgy boldogak lesznek
2013. augusztus 10. 23:58
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Ennek a kapcsolatnak most már nem adok sok jövőt, bár bízom benne, hogy újra fellángol közöttük az a bizonyos láng amit az elején éreztek egymás iránt... nagyon aranyosak együtt.
2013. augusztus 11. 01:32
Nagyon örülnék ha végül mégis megtalálnák egymás mellett a boldogságot
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.