Dalpremier: Katy Perry — Roar
2013. augusztus 10. 21:27
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
A közepe felé leállítottam, mert nagyon idegesített. Szerintem ezzel el is mondtam mindent. Ez még az átlagosabbnál is átlagosabb dal. Nem érzek késztetést rá, hogy meghallgassam mégegyszer, vagy legalább végig, ez a 2:16 is sok volt belőle.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 10. 21:37
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Hol máshol, mint az instragramon? Annyi közösségi oldal van, hogy lassan árammal fogunk táplálkozni...
Ezzel a számmal Katy nagyon akar, nekem mégse jön be. Sőt, számomra már a california gurls és a last friday night is nagyon gagyi volt. Nem értem, hogy merre tart, ettől az új számtól megfájdult a fejem.
Ezzel a számmal Katy nagyon akar, nekem mégse jön be. Sőt, számomra már a california gurls és a last friday night is nagyon gagyi volt. Nem értem, hogy merre tart, ettől az új számtól megfájdult a fejem.
2013. augusztus 10. 21:47
Nem lett rossz, de eddig ez a leggyengébb dala.
2013. augusztus 10. 21:48
Őszintén szólva ez a dal nem nyerte el a tetszésemet
2013. augusztus 10. 21:56
|
|
Allknown Annyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 205864 offline
|
Szuperr
szerintem
2013. augusztus 10. 22:15
Ó Katy , Katy
Csodálatos lett a dal , bevallom , nem számítottam ennyire jóra. De nagyon tetszik , benne van Katy legjobb dalai között.
Ezután már tényleg nagyon várom a lemezt !
Ezután már tényleg nagyon várom a lemezt !
2013. augusztus 11. 01:07
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem rossz, de azért ennél többet vártam. Gaga Applause száma tuti sokkal jobb lesz!
2013. augusztus 11. 08:17
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ezt komolyan gondolta?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.