Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 10. 20:28
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Meg se lepödök a beszólásaitokon.Szánalmas.Nem biztos h Justin kezdte sőt a barátai kezdték és védeni akarta őket.
2013. augusztus 10. 20:34
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Már meg se lepődök rajta, azt hiszi, hogy ettől most menő, pedig nagyon téved. Ha egyedül lett volna, és nincsenek ott a "haverjai", akkor úgy szétverik, hogy csak na.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 20:35
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Nem is értem hogy miért szeretik őt a fiatalok.. Ez lenne számukra a példa? Oké, mondjuk hogy van egy kis hangja, de ezt akkor is elnyomja a viselkedése. Szerintem Justin Bieber leginkább a botrányairól híres. Remélem sikerült ezt szépen megfogalmaznom
|
|
Flóra98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 207435 offline
|
Mért nem tud normálisan viselkedni végre? ha a híreknél meglátom a képét akkor az a cikk vagy arról szól hogy már megint valami hülyeséget csinált, vagy pedig arról hogy valamelyik híresség jó tanácsal látná el őt....
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
i love Nature
Meg se lepödök a beszólásaitokon.Szánalmas.Nem biztos h Justin kezdte sőt a barátai kezdték és védeni akarta őket.
jah végül is tök logikus ... a barátai beszólnak a csávónak és őket védi úgy h belerúg ?? végül is ... ez olyan egyszerű mint 1 szeg basszus ... hogy lehetünk ilyen vakok ( szarkazmus lvl:10000)
jah végül is tök logikus ... a barátai beszólnak a csávónak és őket védi úgy h belerúg ?? végül is ... ez olyan egyszerű mint 1 szeg basszus ... hogy lehetünk ilyen vakok ( szarkazmus lvl:10000)
2013. augusztus 10. 20:36
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
directioner29
Ohh istenem...ez a gyerek olyan szánalmas.
Megunta a kislány szerepét és most azzal próbál kitörni, hogy köpdös/rugdos/drogozik/verekszik, csak nem veszi észre, hogy így csak még jobban közutálat tárgyává teszi magát, de most nem csak a b*zis hangja és megjelenése miatt, hanem a viselkedése miatt is. glare.gif
Ui: bocsi belieber-ek
És ha ezt a Onedirection csinálná?
Ohh istenem...ez a gyerek olyan szánalmas.
Megunta a kislány szerepét és most azzal próbál kitörni, hogy köpdös/rugdos/drogozik/verekszik, csak nem veszi észre, hogy így csak még jobban közutálat tárgyává teszi magát, de most nem csak a b*zis hangja és megjelenése miatt, hanem a viselkedése miatt is. glare.gif
Ui: bocsi belieber-ek
És ha ezt a Onedirection csinálná?
2013. augusztus 10. 20:40
|
|
vking99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 170920 offline
|
i love Nature úristen még véded???? -.-" egyébként EGY SZTÁR SE CSINÁL ILYET mint ez a kis buzi...talán másoknak van némi kis esze hogy nem áll emellett a "felnőtt" mellett!!! nagyon gáz amit mostanában csinál,TE JÓ ÉG!! hogy lehet ilyen balhék után ezt a senkit szeretni??
Szandiiii
|
|
BelieberSzinti6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206159 offline
|
Szerintem mindannyian így reagáltunk volna, ha a barátainkat bántották volna.
sajnálom, hogy a hírnév és a stressz az őrületbe kergette.
2013. augusztus 10. 20:41
|
|
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline
|
Talán csodálkozni kellene?
Egy nagyképű,sokat képzelő ember lett belőle..
Egy nagyképű,sokat képzelő ember lett belőle..
Szandiiii
2013. augusztus 10. 20:42
|
|
Effy.01original vampire ♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 0 Azonosító: 208769 offline
|
Ez a gyerek kezd egyre unszimpatikusabbá válni, pedig eddig nem volt vele különösebb bajom, de ahogy mostanában viselkedik az egyszerűen szánalmas. Jó lenne, ha végre észhez térne és úgy viselkedne, mint egy normális ember, nem pedig mint egy elkényeztetett kiskölyök.
Szandiiii
2013. augusztus 10. 20:44
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
BelieberSzinti6
te úgy reagálnál h oda mész te is és hogy védd a barátaidat belerúgsz a másikba ??
hát nagyon tudok gratulálni az ilyenhez ...
te úgy reagálnál h oda mész te is és hogy védd a barátaidat belerúgsz a másikba ??
hát nagyon tudok gratulálni az ilyenhez ...
2013. augusztus 10. 20:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Most komolyan..nem lehet tudni, hoy mi történt, legalábbis kár, h nincs video. De ha titeket vagy a barátaitokat csesztetne egy béna idegen, csak úgy szó nélkül hagynátok?
Engem személy szerint anyukám mindig arra tanított, hogy ha csesztetnének és úgy látom jónak, nyugodtan tépjem meg az illetőt..erre mondjukmég nem került sor (csak szemenköpésre. De a srác nem haragudott meg:) ) mindegy, asszem ebből a cikkből is offolom magam mára
Én inkább azt mondtam volna, h menjünk máshova, nem pedig nekiugrok, és megrugdosom azt, aki belénk kötött, szóval ne általánosíts, kedves Jussy rajongó. Bezzeg ha mondjuk Louise Tomlinson, vagy M. Shadows csinálta volna ezt, akkor egy agresszív állat lenne, igaz?
Idézet (BelieberSzinti6 @ 2013.08.10. 20:40)
Szandiiii
|
|
|
vking99
i love Nature úristen még véded???? -.-" egyébként EGY SZTÁR SE CSINÁL ILYET mint ez a kis buzi...talán másoknak van némi kis esze hogy nem áll emellett a "felnőtt" mellett!!! nagyon gáz amit mostanában csinál,TE JÓ ÉG!! hogy lehet ilyen balhék után ezt a senkit szeretni??
Szeretem.Am nem köpte le a rajongóit csak egy rajongó kérte h köpje le a rágóját és leköpte a rágót.
Szeretem.Am nem köpte le a rajongóit csak egy rajongó kérte h köpje le a rágóját és leköpte a rágót.
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Komolyan most már betelt nálam az a bizonyos pohár. Mi az istent képzel magáról? Mért nem tud viselkedni? Szánalmas, és visszataszító. Hányingert lehet kapni ennek a kis senkinek a modorától. Undorító komolyan. Nagyon elhiszi, hogy ő itt valaki. Igazán állíthatna már magát, mert ha nem, valaki úgy is jól meg fogja verni egyszer ebben biztos vagyok.
Szandiiii
2013. augusztus 10. 20:46
|
|
justin imádásúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208060 offline
|
már nem azért de ti nem védtéttek volna meg a barátaitokat?? szerintem de..ő is megvédte a barátait..de mint tudjuk a cimlapon a bolhábol elefánott csinálnak...gondolom ez is tul lett reagálva....
2013. augusztus 10. 20:48
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (liptakanna21 @ 2013.08.10. 20:13)
uristeeen..belerugott egy b*zi lababaaa..jajj neee Justin!!
es most jon a per -.- xdd am lehet nem kellett volna
Ti nyugodtan megítélhetitek egy modell nemi identitását(amihez senkinek semmi köze, egyébként), de hogyha Bieberrel teszik ezt, akkor már nyílik a zsebetekben a bicska.
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.