Miért nem leődök meg? o.O
Ennyire képes, másra nem..!
Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 10. 18:57
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
2013. augusztus 10. 18:59
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (panniBelieber @ 2013.08.10. 18:43)
Igykell ezt rögtön perelni szánalmas biztos nem ok nélkül vesztek össze!!
Ja, mert egy konfliktust így kell elintézni, hogy játszod a nagy legényt a haverok és a gorillák előtt, akik természetesen mindenhová kísérik. Egyedül már mutatkozni sem mer. Ajnározzátok nyugodtan, ha nektek ez kell. Utolsó senki, vlki elkaphatná már a grabancát.
2013. augusztus 10. 19:04
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Hm ha ez igaz akkor Justinnal vannak problémák! Mostanában mindig valamilyen botrányával kerül a címlapra!Úgy tűnik Selena jó hatással volt rá mert most, hogy már nincs vele...nem egy szimpatikus fiatal ember és akkor még finoman fogalmaztam!
2013. augusztus 10. 19:07
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
ÉS még mindig vannak olyan elvetemült kis "belíbörök" akik ezt a csodálatos énekest (szarkazmus) védik.... Miért? Azon vagytok fennakadva, hogy "nincs bizonyíték". Ennek a modellnek a szava már nem elég? Nézzétek már meg, ott van a jobb szeme alatt a monokli. Ja, hogy akkor az biztos nem bíbör volt? Áhh, dehogyis, ő nem csinál ilyet, enm köpköd, nem rugdos, nem üt, sőt, keze meg lába sincs, amivel ezeket megtehetné... Ő jófiú, ő kedves, ő egy félisten; ah, mit félisten, balga leány, miket beszélsz, ő maga a megtestesült TÖKÉLETESSÉG... (Ismét szarkazmus) Emberek, lássatok már át rajta, nézzétek már meg, hogy miket csinál...
2013. augusztus 10. 19:13
|
|
belieber990304új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 197273 offline
|
miért kell folyton szidni? istenem hány másik ember verekszik rajta kívűl a világban, az bezzeg senkit sem érdekel az nem szánalmas, de ha más Justin akkor már húha. Nincs is bizonyítéka, és amugyis Bieber se az a gyerek akitől annyira félni kéne, persze hogy perel, mivel ezzel felhívja magára a média figyelmét,és a pletykalapok pénzelik h kiadja az infókat. ha nem Justinról lenne szó tuti leszarná mindenki h egy kicsit megrugdosták.
2013. augusztus 10. 19:18
|
|
katdirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191575 offline
|
egyre fogyatékosabb ez a gyerek.eddig nem értettem,miért kell szidni,én sem szeretem mégsem szólom le..de ez a "leköptem a rajongókat" eset után..elbújhat a büdös picsába..!
2013. augusztus 10. 19:19
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
A helyzet az, hogy a kis rajongók úgyis csak védeni fogják ezt a piszok Bíbert. MIKOR NYISSÁTOK KI VÉGRE A SZEMETEKET? De tudjátok mit? Védjétek csak. Pontosan ezért csinálja Bíber a botrányokat... Tudja, hogy az uncsi Belieberek megvédik Őt, ezért bármit csinálhat, mert MINDIG lesznek Belieberek. xD
Én most már személyesen is úgy felrúgnám, hogy Japánig repülne. (Kis sz*mét d*g ez a kislány)
Én most már személyesen is úgy felrúgnám, hogy Japánig repülne. (Kis sz*mét d*g ez a kislány)
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 19:21
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
sokaknak az a baja hogy nincs bizonyíték. És? Miért hazudna ez az ember ilyenről? Amúgy meg a letört foga és a monoklija igazi amit bárki láthat, szerintem az elég bizonyíték. Nem értem miért kell még mindig védenie egyes embereknek. Ez nem olyan dolog hogy valaki azt mondja rá hogy meleg vagy hogy sz@r az albuma mert akkor megérteném hogy vannak akik védik. De ez már túl sok. Először leköpi a rajongóit, elveszi más ember vizét és beleköp most meg ez...Nem szoktam ilyet mondani de ez egy utolsó senkiházi kis kölyök aki játssza a nagy fiút. Rá kéne már jönnie hogy milyen szánalmas. Fel nem foghatom hogy vannak egyáltalán rajongói még, főleg a köpdösős eset után. Miért akarnál vele találkozni kedves belibör, azért hogy szembeköpjön?
2013. augusztus 10. 19:22
|
|
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline
|
Ez már még szánalmasabb. Ez a senkiházi idióta barom azt hiszi milyen menő ,hogy szinte minden héten van valami botránya. Hát rohadtul nem lesz ettől menő csak egy senkiházi csira. A sok rajongója meg még mindig ezt a gyíkfejűt védi. A köpős esetnél is , a DJ-s-nél is szinte minden botrányánál. Agyatokra ment a rajongás? bíbör egy barom állat... ez mondjuk az állatokra nézve sértés
Egyszer valaki már igazán összeverhetné,mert ezt érdemli. Én személy szerint fognék egy pisztolyt és fejbe lőném
Szánalmas b*zi..
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 19:24
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Annyira szánalmas ez az ember. (Justin) Soha nem szerettem, most se szeretem, és soha nem is fogom. A zenéje elve rossz, és manapság ezek a botrányai... Nem is szabad Őt sztárnak nevezni! Nem tudom, hogy hogy lehetnek még mindig rajongói.
2013. augusztus 10. 19:24
Annyira felfoghatatlan számomra ,hogy az elvetemült "belíbörök" ,hogy tudják védeni még mindig.
Nem értem,hogy miért mondjátok azt ,hogy nincs bizonyíték ,amikor nem elég,hogy jobb szeme alatt a monokli van.Az nem elég bizonyíték?Ja.Akkor meg nem Justinka volt.Áhh nem ő nem szokott ilyet csinálni ő megtestesült jóság,aki nem köpködi a rajongóit,És,ha valakinek alap dolog,hogy valaki verekszik akkor annak nincs meg mind a négy kereke.Főleg,ha valaki sztár annak főleg nem szabadna verekedni.Ohh,ja Justinkának mindent szabad.
2013. augusztus 10. 19:27
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Egyetértek Blaxtarral.
De abban is van igazság, amit belieber990304 mondott.
Na de mindegy. Ennek a Bieber gyereknek igazán észre kéne vennie magát.
De abban is van igazság, amit belieber990304 mondott.
Na de mindegy. Ennek a Bieber gyereknek igazán észre kéne vennie magát.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.