beképzelt kis p*nci...
elkélne neki egy-két tasli. rugdossa meg köpködje a haverjait, vagy azt aki erre tanitotta, ne pedig idegeneket..
Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 10. 18:48
Tényleg nem bír magával.. -.- Igazán azért kicsit állíthatna magán nem kéne minden héten egy újabb botrány..
Nem csodálom! Ő egy kis senkiházi. És ezt nem irigységből mondom. Elegem van már belőle beképzelt, önző és egyben csúnya is. Bármi oldalt nézek mindig Justin ilyen cuki Justin olyan cuki. NEM! Ez hazugság. Inkább Justin olyan buta!
Justin olyan csunya!
Ez annyira természetes. Ez után mi jön? Bieberke lánynak öltözve kritizál sztárokat vagy elmondja magáról, hogy ő egy angyal és a saját zenéi a legjobbak vagy kiengedi a fáradt gőzt a színpadon a rajongókra? Kíváncsi vagyok arra, hogy mit szólnak ehhez a rajongók. Mint egy baba nyáladzik és rugdalózik. Meglep, hogy még vannak rajongói! De ez nála természetes. Mije an ennek az embernek? Feltűnési viszketegsége??
2013. augusztus 10. 18:50
Idézet (NileyJemifan @ 2013.08.10. 18:38)
Hol van a bizonyítéka ennek a modellnek... pff ez modell. eddig az emberek azt sem tudták hogy létezik most Justinnal egy kis népszerűséget akar... Szánalmas. hagyjuk már ha ez lett volna már ott helyben kihívják a rendőrséget!! Stellaaa te meg tanulj meg írni... utána ócsárold justint...
Kiscsillag, nem kell ide bizonyíték tudjuk hogy milyen ez a hólyag. Ha bizonyítékot akarsz szivesen ráuszítanám a belieberekre hogy rugdossa őket, és akkor ki is derül hogy milyen is valójában. De ha téged rugdosott volna meg még azt is letagadnád annyira szereted.
2013. augusztus 10. 18:50
Valahogy őszintén meglepődtem. Egy ideje már nem volt cikk erről a senkiházi seggdugóról, erre most itt van, tessék. Kár, h nincs róla videó, szívesen megnéztem volna, h bénázik Jussy. Jobban tenné, ha visszatenné a valagát az iskolába, hátha művelődik kicsit. Látszik a nevelés hiánya, még mindig nem ártana neki egy baromi nagy pofon, hátha észhez tér.
A belieberek meg ismét bizonyítják, h vmi bajuk van. Kis erőszakos? Bizonyíték? A per nem elég? Szerintem vizsgáltassátok ki magatokat, minden rosszindulat nélkül javaslom ezt!
A belieberek meg ismét bizonyítják, h vmi bajuk van. Kis erőszakos? Bizonyíték? A per nem elég? Szerintem vizsgáltassátok ki magatokat, minden rosszindulat nélkül javaslom ezt!
2013. augusztus 10. 18:51
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Most már tényleg elegem van ebből a p*cs Biberből. Egy kis senki. Forduljon már egy kicsit magába! -.-"
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Már megint ez az idióta...
Csak köpködni tud, meg rugdosni, de hogy énekelni nem tud az már biztos. Nincs bizonyíték? Attól még igaz lehet. Sőt, biztos, hogy igaz! Ebből a kis nyikhajból mindent kinézek.
Csak köpködni tud, meg rugdosni, de hogy énekelni nem tud az már biztos. Nincs bizonyíték? Attól még igaz lehet. Sőt, biztos, hogy igaz! Ebből a kis nyikhajból mindent kinézek.
Lillaa98
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Komoly a gyerek,de nagyon. Azért azt nagyon megnézném, ha egy hústorony elé állna és jól pofán verné.
Kíváncsi lennék mit csinálna. Szerintem hazáig futna anyucihoz..
2013. augusztus 10. 18:52
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Kiskorában még aranyos kis izének lehetett mondani, de amióta "híres" lett azóta nagyon elszaladt vele a ló... Undorító féreg...
|
|
selena fan vagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 195277 offline
|
Hát én nem lepődtem meg.-..
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Amúgy hagyjuk már, nyilván volt előzménye is, csak úgy nem megyek oda idegenekhez és rugdosom
amúg igen, én már megszoktam ezt a sok h×lye verekedést, a velem egykorú 'nagyfiúk' is állandóan addig verik orrba szájba egymást, még valamelyik orrából el nem kezd dőlni a vér. Nem mondom, hogy normális, csak ez ilyen, na, nem túl meglepő ><
Beyla
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nyomorék degenerált szarcsimbók ez a gyerek. Igen,GYEREK. Rosszabb mint egy 10 hónapos baba aki amint meglát egy tiszt ruhát lehányja.
Eszti0305
2013. augusztus 10. 18:53
|
|
CsalafintaMangúzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 180411 offline
|
Undorító
Nem utálom de ezek a legújabb dolgai a köpködés meg ez... Szánalom ember, nem tud mást csak botrányt-botrányra halmozni. És sajnos ő a példaképe rendetek 11-12 évesnek. És még csodálkoznak hogy a mostani gyerekek ilyen lemaradott sznobok.
2013. augusztus 10. 18:54
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
panniBelieber panniBelieber
Igykell ezt rögtön perelni szánalmas biztos nem ok nélkül vesztek össze!!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/41376-justin-bieber-nemcsak-kopkod-rugdos-is/#comment#ixzz2baOb9AID
Jól van,biztos. De azért megérdemelni egy nagy atyai pofont a kis Bibeber vagy meg kéne tenni ugyanazt vele mint amit ő tett azzal a szerencsétlennel
Igykell ezt rögtön perelni szánalmas biztos nem ok nélkül vesztek össze!!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/41376-justin-bieber-nemcsak-kopkod-rugdos-is/#comment#ixzz2baOb9AID
Jól van,biztos. De azért megérdemelni egy nagy atyai pofont a kis Bibeber vagy meg kéne tenni ugyanazt vele mint amit ő tett azzal a szerencsétlennel
Bíborka még mindig nem bír magával? Remélem valaki úgy megpicsázza hogy az annya sem ismer rá! már nagyon meg érdemelné!
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Húúú de nagy gyerek!!!!Szánalmas p*cs...mit ér el ezzel most komolyan?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.