Én a bieber gyereket rúgnám addig amíg mozog -.-
Focilabdának jobban elmenne ez a kis senki mint "énekesnek"
Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 10. 18:39
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez a gyerek nem normális az is biztos
2013. augusztus 10. 18:40
Édes Istenem! Térjen már észhez! Ja, nem is tud.
Na Belieberek, mit szóltok ahhoz, hogy a ti Justin-otokat ilyeneket művel??? Gyerünk Belieberek, válaszoljatok
2013. augusztus 10. 18:41
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Tényleg feljelentette azért, mert megrugdosta?! Ezek szerint Justin nem azért jár edzőterembe, hogy kiadja magából a dühét, hanem azért, hogy a hasát fotózgassa
Amúgy azoknak, akiknek ez a pasi szép modell, csak gratulálni akarok...
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szánalmas. És ő nevezi magát sztárnak? o.o Még embernek sem méltó. Amúgy Norah véleményével egyetértek, tömegben mindenki játssza a Janit, egyedül meg meg sem mer szólalni.
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Fhfh:
Megtapsolnálak, ha sikerülne, mert ugye ami nincs, azt nehéz...
Megtapsolnálak, ha sikerülne, mert ugye ami nincs, azt nehéz...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 18:42
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Én szeretem JB-t, de ez már tényleg sok egy kicsit. Remélem azért jó útra fog térni, mert így lassan nem tudok mit csinálni. Én mondjuk akkor is a rajongója vagyok, mert a rajongók jóban- rosszban összetartanak a kedvencükkel együtt
remélem most már érettebb lesz
2013. augusztus 10. 18:43
Idézet (Elody @ 2013.08.10. 18:39)
Ja, ez csak egy pasi..azt hittem csajt rugdosott.
Kis erőszakos
Kis erőszakos
Igaz, végülis normális, ha egy férfi megrúg egy másikat, mert neki éppen ahhoz van kedve. Nem tudom, te például mit szólnál, ha odamennék hozzád és beléd rúgnék. Elvégre te is lány vagy meg én is és ez így normális.
Én már kinézem a gyerekből, hogy tényleg igaz, és rugdosta. Igen, látom tényleg vannak akik azt mondják, hogy csak Justin hátán akar felkapaszkodni, de ha végig gondoljátok...mindegy én kinézem belőle, hogy tényleg ez történt, sőt! Eddig sem bírtam a Bieber gyereket, de ez(ek)után!
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Igykell ezt rögtön perelni szánalmas biztos nem ok nélkül vesztek össze!!!!
2013. augusztus 10. 18:45
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Na most már úgy istenigazából elegem van ebből a nyikhajból.Minek képzeli ez magát? Hogy gondolhatja,hogy joga van bárkit is rugdosni,meg köpködni? Már igazán kiérdemelne egy,sőt kapásból három atyai pofont,hátha az gatyába rázná végre ezt a szerencsétlent.Rohadtul elegem van az élősködő,buta,tiszteletlen,bunkó énjéből,ami nap mint nap felénk tárulkozik.Értem én,hogy minden azért van,hogy cikkezzen róla a sajtó,de az a saját szegénységi bizonyítványa kedves alanyunknak,hogy csak így képes figyelmet elérni.Mert ugyebár a tehetségével nem megy,hiszen nincs egy csepp olyanja' sem.Esküszöm,körbeszambázom az egész házat örömömben,ha eljön a leáldozónapja,és nem kell többet a hátsó fertályát bámulnunk.
2013. augusztus 10. 18:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Zsécii @ 2013.08.10. 18:43)
Igaz, végülis normális, ha egy férfi megrúg egy másikat, mert neki éppen ahhoz van kedve. Nem tudom, te például mit szólnál, ha odamennék hozzád és beléd rúgnék. Elvégre te is lány vagy meg én is és ez így normális.
Csajbunyó
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 10. 18:46
Idézet (Gina. @ 2013.08.10. 18:30)
Elmebeteg állat , őt kéne egyszer jól megrugdosni , de úgy , hogy napokig feküdjön az a szerencsétlen. Idióta barom.
Váo szép volt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.