Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 12. 14:19
|
|
KawaiiGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207780 offline
|
Timcsike, már a köpködős cikknél is gondoltam h te beteg vagy de ez most már biztos
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 12. 18:50
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
xdd Timcsike azt javaslom fordulj orvoshoz!
Bieber: -.- nem meglepő ez a viselkedés elég képet készítettem már rólad h kiismerjelek -.-
Bieber: -.- nem meglepő ez a viselkedés elég képet készítettem már rólad h kiismerjelek -.-
2013. augusztus 13. 17:50
Itt lett elegem ebből a gyerekből. A kukó még a hátsóján, és annyit képzel magáról, hogy még az agyam is nyaralni megy tőle. Valaki felvilágosíthatná: HÉ, öcsi, ettől nem vagy menő!
2013. augusztus 13. 21:45
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem Timcsike direkt akarja kivágni a biztosítékot nálunk, mert nem hiszem, legalább is remélem, hogy ilyen eszetlen emberek nem léteznek. Mert ha igen, akkor a földünkön már súlyos katasztrófa lenne.
Mindenesetre Justin anyukája és nagyszülei értelmes embereknek néznek ki, és valahogy nem fér a fejembe, hogy hogyan tudják elnézni azt, amit ez az idióta művel? Vagy talán őket is lefűzeti? Elképzelésem sincsen... Ha az én fiam ilyen lenne, biztos leadnék neki két jó nagy pofont vagy még többet is, hogy észhez térjen. De lehet nála a pofon se segítene, mert a végén még ő verne meg engem ha a rugdosásait és köpködéseit vesszük. Akkor inkább a pénzétől kéne megfosztani, és akkor észhez térne.
2013. augusztus 13. 21:48
nem akarom Justint védeni, de ezzel a fejszerkezettel ez a Wayne maximum valami wannabe modell lehet. szóval úgy gondolom, hogy inkább azért perel, hogy híres legyen.
2013. augusztus 14. 10:43
Komolyan hagyjátok már békén ezt a szerencsétlen Timcsikét!
Nem veszitek észre hogy direkt csinálja? Feltűnési viszketegségben szenved, mert a véleményei az alsó osztályos szintet se érik el és ezért muszáj volt ilyen hülyeségeket kitalálnia hogy észrevegyék. Mert nem hiszem el hogy létezik egy olyan pszichopata rajongó aki direkt szeretné hogy b@sztassák a véleménye miatt. De mi meg egyfolytában itt üzengetünk neki fórumon, ő meg jót röhög hogy a sok anti-fan hogy felhúzza az agyát az ő hülyeségein.
Szóval könyörgöm ne ezzel a szánalom alatti rajongóval foglalkozzatok hanem azzal az emberrel akiről a cikk szól, gyengébbek kedvéért a Justin Búzakalász.
Nem veszitek észre hogy direkt csinálja? Feltűnési viszketegségben szenved, mert a véleményei az alsó osztályos szintet se érik el és ezért muszáj volt ilyen hülyeségeket kitalálnia hogy észrevegyék. Mert nem hiszem el hogy létezik egy olyan pszichopata rajongó aki direkt szeretné hogy b@sztassák a véleménye miatt. De mi meg egyfolytában itt üzengetünk neki fórumon, ő meg jót röhög hogy a sok anti-fan hogy felhúzza az agyát az ő hülyeségein.
Szóval könyörgöm ne ezzel a szánalom alatti rajongóval foglalkozzatok hanem azzal az emberrel akiről a cikk szól, gyengébbek kedvéért a Justin Búzakalász.
2013. augusztus 14. 17:22
Timcsikében látam az elvetemedett 1D - fan és JB fan keverékét. THE CRAZY COMBO!
2013. augusztus 15. 12:01
SmileyZ
ő nem 19 éves. Lakhelyéhez és születési idejéhez is Bieber adatait írta be. Timcsike 14 éves (állítólag).
Ja, Timcsike. Menj orvoshoz!!
))
ő nem 19 éves. Lakhelyéhez és születési idejéhez is Bieber adatait írta be. Timcsike 14 éves (állítólag).
Ja, Timcsike. Menj orvoshoz!!
2013. augusztus 15. 12:20
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
ez azért már durva!!!!
2013. augusztus 18. 00:02
|
|
féfé vokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.29. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 166107 offline
|
Nem vagyok Belieber, de most Justin mellett állok..... a pasas sztem egy videót, képet, hangfelvételt nem tud felmutatni... nincs semmi bizonyítéka. Ha pedig van, és rajta van ahogy Justin rugdossa, akkor viszont igaza van.
2013. augusztus 19. 20:28
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
nagy a szája mint nekem is szokot lenni
2013. augusztus 23. 21:58
Timcsike
ÚRISTEN *0* <3 De kis cuki feje lehetett bunyó közben *0* <3 Imáádom <3 *0* életem szerelme *0* <3 HAJRÁ JUSTIN:) <3 IMÁDLAK ÉS SOSEM FORDULOK ELLENED SOHA:) <3
Hát ez nagyon nagy
Aztán egyszer kétszer beléd rugna, több füled lenne mint fogad, akkor is mellette állnál? Beperelnéd mint a sz**rt..már nem azért
De nem baj csak így tovább....nem juthatott mindenkinek agy....
ÚRISTEN *0* <3 De kis cuki feje lehetett bunyó közben *0* <3 Imáádom <3 *0* életem szerelme *0* <3 HAJRÁ JUSTIN:) <3 IMÁDLAK ÉS SOSEM FORDULOK ELLENED SOHA:) <3
Hát ez nagyon nagy
2013. augusztus 30. 18:12
Erről ennyit.És ha még Billie Joe Armstrong vagy pl.Bon Jovi elrontják egy mozdulatukat,megvan az év botránya,ha Justinka meg belerúg valakibe,még védeni is kell?Ez már a plafon.Bár nem a zeneipar legeslegalja,köztünk szólva egy nagy nulla.Olyan a stílusa,mint egy b××ié,és most nem az a bajom,hogy úgy néz ki,mint egy 8 éves kislány,mert az az ő dolga.Szokott segíteni,de minek rúgdos.Hogy menő legyen?Ez durva.Feltűnési viszketegségből ha csak annyi lenne benne,mint tehetségből,akkor máris jobb lenne.Néha tud meglepetést okozni,mint barát,de egy szégyen ez a figura legtöbbször.Gyerekes,hisztis.Oké,egyszer elszaladhat vele a ló,de nem ennyiszer.És most nem érdekel,hogy a belieberek mit mondanak,nincs különösebb bajom Bieberrel és a belieberekkel sem,de szálljatok magatokba!Nekünk is van véleményünk,és oké,hogy a sok 13 éves lány szerint olyan "cuki meg ari meg édes",de ne haragudjanak,kifordul a gyomrom.Elegem van,hogy ha nem szeretem,még én vagyok a hülye!Ez övön aluli,mindig is egy lúzernek tartottam,és ő tényleg botrányt csinál,és mikor egy másik ember,és most ne olyanra gondoljatok,mint Bieber,hanem egy átlag ember ha csinál valamit,és még tehetséges is,pl.Billie Joe vagy Bon Jovi,akkor meg vannak sértődve.A pofám leszakad,komolyan.Nem írogatok gyakran buburka témáiba,de ezt nem hagytam szó nélkül.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.