Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 11. 19:56
|
|
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline
|
najó,amikor drogozott,féltettem,amikor senkivel sem törődve magát helyezte középpontba dühös voltam rá...igaz,Belieber vagyok,és tény h sok az elfogult Justinnal szemben.most mondanám h minden kamasz ilyen,de basszus,ő már 'felnőtt ember'!!nemtudom mivan vele,remélem helyre jön...így csak sajnálni tudom...szánalomból.
2013. augusztus 11. 20:20
Justin mit csinál ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné?? Vagy összetűzésbe kerül valakivel?? Na mit?? Köpköd és rugdos kihagyhatatlan dolog amit mindig csinál, káromkodik! És ez valószínű, hogy igaz, mert már volt több ilyen hülyesége is. Most emiatt a lökött JB miatt le kell fújnia a fotózást. És van bizonyíték. Én nem mosolyognék ha a fél fogam meg sem lenne, ahogy szerintem a beliberek sem és a rockerek sem szerintem szinte senki se a fogát mutogatná és vigyorogna.
,,Az egy rágó volt és ha a rajongó nem kérte volna h köpje le nem csinálta volna."- most komolyan. Ti a rágót az utcán egy ismeretlen emberre az iskolában meg egy osztálytársatokra köpitek? Vagy az az emberke a "kuka" ?
És gondolom, hogy ha verekedtek akkor azt mondjátok az ellenfélnek, hogy : "egy pillanat, előveszem a telómat! Felteszem a netre.
,,Az egy rágó volt és ha a rajongó nem kérte volna h köpje le nem csinálta volna."- most komolyan. Ti a rágót az utcán egy ismeretlen emberre az iskolában meg egy osztálytársatokra köpitek? Vagy az az emberke a "kuka" ?
És gondolom, hogy ha verekedtek akkor azt mondjátok az ellenfélnek, hogy : "egy pillanat, előveszem a telómat! Felteszem a netre.
2013. augusztus 11. 21:09
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Tényleg feljelentette azért, mert megrugdosta?! Ezek szerint Justin nem azért jár edzőterembe, hogy kiadja magából a dühét, hanem azért, hogy a hasát fotózgassa
Amúgy azoknak, akiknek ez a pasi szép modell, csak gratulálni akarok...
2013. augusztus 11. 22:28
|
|
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline
|
ÚRISTEN *0* <3 De kis cuki feje lehetett bunyó közben *0* <3 Imáádom <3 *0* életem szerelme *0* <3 HAJRÁ JUSTIN:) <3 IMÁDLAK ÉS SOSEM FORDULOK ELLENED SOHA:) <3
2013. augusztus 11. 22:31
Birom mikor mindenki egymást öli egy Bieber cikknél. Öröm olvasni. Sokan elmondták helyettem is a véleményem. Szánalmas egy kölyök, aki azt hiszi ő az USA fenegyereke
Haverokkal karöltve kinek nincsen nagy szája? Egyedül sehová se megy, mert nyilt utcán is letámadnák azt a girnyó fejét. Ráférne egy kiadós verés, mert amit leművelt az elmúlt 1 évben az több mint szánalom. Egyes iq harcosok miért ilyen szubjektivak Bieberrel szemben?? Nem láttok ki az erdő mögül? Ti is csak azért vagytok odáig érte, mert csak a felszinig láttok. Ha kicsit beljebb is néznétek talán meglátnátok, hogy nem egy őstehetség és egy ártatlan kis angyal. Azt hiszi ő sz*rta a spanyolviaszt. #f*ckyoubieber#
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 11. 23:43
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Meg se lepődöm...De kiváncsi lennék akkor is ekkora szája lenne,ha lecsuknák.
2013. augusztus 12. 01:01
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.08.11. 22:28)
ÚRISTEN *0* <3 De kis cuki feje lehetett bunyó közben *0* <3 Imáádom <3 *0* életem szerelme *0* <3 HAJRÁ JUSTIN:) <3 IMÁDLAK ÉS SOSEM FORDULOK ELLENED SOHA:) <3
Ne haragudj de ezen nagyon nevettem! Ez egyszerűen beteges. Egyébként ez a gyerek a legszánalmasabb a világon és, aki még a köpködés meg ezek után is rajong érte annak csak annyit tudok mondani, hogy valami nagyon nincs rendben vele. Erre már nem lehet logikus és normális magyarázatot adni, ami Justin oldalán áll. Egyszerűen egy erőszakos, nagyképű bunkó lett belőle, akit már csak az érdekli, hogy minél több pénze legyen és mindenki rá figyeljen.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 12. 07:45
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Timcsike...neked orvosi kezelésre van szükséged!!
Ezt a gyereket kéne szájba rúgni..aztán szotyizzon egy foggal..
Ezt a gyereket kéne szájba rúgni..aztán szotyizzon egy foggal..
2013. augusztus 12. 08:15
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
Jaaaaj ez a sok beképzelt Bieber fan -.-" nemtudom ha titeket rugna szájba örülnétek-e? Térjetek már magatokhoz, elkényeztetett hülyegyerek aki azt hiszi hogy kornyikál egy-kettőt akkor ő itt a Jani... Hát nem éppen-.-"" Ahhoz még egy kicsit tegyen le az asztalra!
2013. augusztus 12. 10:33
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.08.11. 22:28)
Az olyanoktól mint te szaladok a falnak.19 évesen ilyeneket írni..és gondolom büszke is vagy magadra
Justin gyerekes,buta és beképzelt.Egy FÉRFI ilyet nem csinál.Biztos azért csinálja mert tudja,hogy a "tehetségével" ami ugye nincs neki nem sokra menne így máshogy kell magára vonnia az emberek figyelmét és a sok kis buta rajongója még így is imádja..Szánalmas...
2013. augusztus 12. 11:06
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
justin egy szánalom itt egy újabb példa mégis hogy mer egy modellt megrúgni????????????
2013. augusztus 12. 11:07
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
mindig perrel fenyegetik justint de sosem kerül be a sittre pedig már nagyon megérdemelni ez a kis fasz szopó
2013. augusztus 12. 11:11
|
|
beatrixeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 192443 offline
|
NileyJemifan írta:
Hol van a bizonyítéka ennek a modellnek... pff ez modell. eddig az emberek azt sem tudták hogy létezik most Justinnal egy kis népszerűséget akar... Szánalmas. hagyjuk már ha ez lett volna már ott helyben kihívják a rendőrséget!! Stellaaa te meg tanulj meg írni... utána ócsárold justint...
Én is teljesen 1 értek veled
Hol van a bizonyítéka ennek a modellnek... pff ez modell. eddig az emberek azt sem tudták hogy létezik most Justinnal egy kis népszerűséget akar... Szánalmas. hagyjuk már ha ez lett volna már ott helyben kihívják a rendőrséget!! Stellaaa te meg tanulj meg írni... utána ócsárold justint...
Én is teljesen 1 értek veled
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.