Liam Hemsworth nemrég csatlakozott a mikrobloghoz, de állítása szerint, személyes dolgok megosztására nem fogja használni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Hemsworth frászt kap a Twittertől
2013. augusztus 10. 13:13
Nekem is van Twitterem. De én sem arra használom.
2013. augusztus 10. 13:15
Nekem is van, de én meg egyáltalán nem is használom..Ha csak esetleg szavazni kell ott valamire, vagy valakire, akkor lépek be..
2013. augusztus 10. 13:19
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (linna @ 2013.08.10. 13:16)
Akkor minek lépett be?
Semmi értelme az ilynnek. 
Elolvastad a cikket? Mert, ha elolvastad volna, tudnád, hogy miért regisztrált.
2013. augusztus 10. 13:27
Én már úgy ahogy van meguntam a Twitter-t. Nem azért, mert tényleg jó megtudni pár dolgot a kedvenceinkről, meg akiről akarunk stb., de engem már valahogy nem vonz az az oldal. Liam-nek teljesen igaza van, nem hiába szimpi.
2013. augusztus 10. 13:28
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem az elég közönséges, ha valaki az élete minden másodpercét megosztja a rajongóival. Jó, ez nem mintha Liam-re igaz lenne, de néhány híresség már túllő a célon. Ha elutazott valahova, vagy valami érdekes történt vele akkor megértem, de hogy éppen a klotyón volt és hasonlók... ez nem csak a sztárokra vonatkozik, hanem a hétköznapi emberekre (lsd. Facebook libák, kacsacsőrű emlős pózt vágva), akiknek jobb dolguk nincsen.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 10. 13:35
|
|
PrettyyLilyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 206022 offline
|
Egyetértek Liam-mel! Valóban, néhány sztár úgy csinál, mintha a rajongói az élete minden percére kíváncsiak... És lehet, hogy néhány fanatikus rajongónál tényleg így van, na de azért ne essünk már túlzásokba! Ha valaki konkrétan kiírja a Twitterre az életét, arról eléggé lesüt az egoizmus. Ugyanez a helyzet a Facebook-kal is: néha-néha úgy kiírnám, hogy "fáradt vagyok", és hogy "jaj, végem van" meg blablabla, de aztán eszembe jut, hogy nem osztom meg az állapotom mindenkivel, csak azokkal, akik kérdezik tőlem, és tényéeg érdekli őket. Márpedig vannak ilyen emberek.
2013. augusztus 10. 13:40
Aha szóval az intim jelenetek és a twitter a frászt hozza rá de Miley nem?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.