Chris Brown agyvérzést kapott a stúdiójában
2013. augusztus 10. 12:57
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Rapper?
Semmi köze nincs a szakmához. Azért jobbulást neki. Kicsit meglepett.
2013. augusztus 10. 13:01
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ne haragudjon meg senki, hogy ezt mondom, de ez a csávó hülye. Egy agyvérzés nem játék, főleg ilyen fiatalon. Akár le is bénulhatott volna, meg had ne soroljam. Erre, még azt sem engedi, hogy egy rendes vizsgálatra bevigyék?! Persze, ha baja lett volna utána, akkor meg szerencsétlen mentősöket veszik elő, hogy nem voltak képesek bevinni. Nem kedvelem, de azért jobbulást neki...
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. augusztus 10. 13:02
Idézet (Ayame.01 @ 2013.08.10. 11:11)
Egy régi hiba miatt, amit azóta számtalanszor megbánt, nem kell azt mondani hogy megérdemelte az agyvérzést... nem hittem volna hogy ilyen mélyre süllyednek az emberek... Remélem hamar rendbe jön! 
2013. augusztus 10. 13:24
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
örülök hogy már jobban van:) én nem örülnék ha abba hagyná az éneklést:/
2013. augusztus 10. 13:52
Ha tényleg agyvérzése volt, akkor az meglátszik, akár bénulás akár memóriazavar akár beszédprobléma is keletkezhet illetve ezeknek a kombinációja.
Sok sikert hülyegyerek, agyvérzés gyanújával visszautasítani a segítséget, amikor akár órákon múlhat az élete. Zseniális
Sok sikert hülyegyerek, agyvérzés gyanújával visszautasítani a segítséget, amikor akár órákon múlhat az élete. Zseniális
2013. augusztus 10. 13:53
"Menő vagyok és ennyi!” El ne borulj már magadtól Chris rihannaverő Brown!
Törpemókus
2013. augusztus 10. 13:54
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
JadeB teljesen egyetértek!
2013. augusztus 10. 14:18
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Ayame.01-gyel kell hogy egyetértsek, és jobbulást neki!
2013. augusztus 10. 14:27
Jobbulást bár nem kellett volna elutasítani a kezelést..
2013. augusztus 10. 14:30
|
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline
|
agy nélkül az ember elég nehezen kaphat agyvérzést.
2013. augusztus 10. 14:39
Jobbulást, bár tényleg nem kellett volna elutasítania a kezelést
2013. augusztus 10. 14:42
Jóbulást neki
Megijedtem mikkor láttam a cimet
:/
2013. augusztus 10. 14:46
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
"egy hiba miatt lettem híres..."
Az nem hiba volt, te büdös gyökér, hanem egy súlyos bűncselekmény, ami miatt életed végéig a börtönben kéne rohadnod. Örülj neki, hogy Rihanna visszavonta a feljelentést, mert ezzel mentette meg az undorító, nőverő, szánalmas seggedet.
"Menő vagyok, és ennyi."
Tényleg rohadt menő, ahogy próbálja játszani a swag gengsztert, miközben még életében igazi gettó közelében sem volt, aztán mégis azoknak a stílusát koppintja. Bezzeg, ha oda kerülne, ki se merné nyitni a nagy pofáját, Bieberrel együtt. Két szerencsétlen nyomorult...
"talán ez lesz az utolsó lemeze"
Na az nagyon jó lenne. Élete legjobb döntése lenne, ha eltakarodna...
Az nem hiba volt, te büdös gyökér, hanem egy súlyos bűncselekmény, ami miatt életed végéig a börtönben kéne rohadnod. Örülj neki, hogy Rihanna visszavonta a feljelentést, mert ezzel mentette meg az undorító, nőverő, szánalmas seggedet.
"Menő vagyok, és ennyi."
Tényleg rohadt menő, ahogy próbálja játszani a swag gengsztert, miközben még életében igazi gettó közelében sem volt, aztán mégis azoknak a stílusát koppintja. Bezzeg, ha oda kerülne, ki se merné nyitni a nagy pofáját, Bieberrel együtt. Két szerencsétlen nyomorult...
"talán ez lesz az utolsó lemeze"
Na az nagyon jó lenne. Élete legjobb döntése lenne, ha eltakarodna...
Szandiiii
2013. augusztus 10. 14:55
|
kovacsevike99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 186755 offline
|
Először amikor megláttam a címét a cikknek azt hittem , hogy nyekk neki. De szerencsére nincs semmi baja. Jobbulást kívánok neki. És Candy_attack nem jó annak örülni ha valaki a halálhoz közeledik.
2013. augusztus 10. 14:56
Sejtettem, hogy előbb-utóbb utoléri a karma. És még ekkor is inkább elutasítja a kezelést büszkeségből és egóból. Kanye 2.0, jobb is ha eltűnik a zenei életből...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.