Niall Horant nem változtatta meg a pénz
2013. augusztus 11. 16:10
|
|
Bellarina4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 208900 offline
|
Hát jó dolog h nem érdekli a pénz.ezzel jobban megszerettem,de alapvetően nem szimpi a csávó...
2013. augusztus 11. 16:59
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Remélem a banda egyik tagja sem fog megváltozni a pénz miatt... Nem fogják elfelejteni hogy honnan is kedték...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2013. augusztus 11. 17:40
|
|
HeniiKeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 208221 offline
|
Cukii ♥
És kedves MaTeee....
Niall tehetségtelen?!!!! Jézusom.. Ilyet nem kellett volna mondani.
Moost kapni fogod a sok gyalázást a directionerektől.
Egyébként ha nem szereted komi sem kell..
És kedves MaTeee....
Niall tehetségtelen?!!!! Jézusom.. Ilyet nem kellett volna mondani.
Moost kapni fogod a sok gyalázást a directionerektől.
Egyébként ha nem szereted komi sem kell..
2013. augusztus 11. 17:43
|
|
HeniiKeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 208221 offline
|
Petrafranczia
Nem kellett volna megszólalni..
Épp az hogy az a te kis JB-d van annyira elszálva magától, hogy köpködi a rágóját a rajongóira, köpködi a DJ-t és mellesleg egy étteremben könnyít magán..
Miez?!! Harry a beképzelt. Persze.
Justin az.. Istenem..
Nem kellett volna megszólalni..
Épp az hogy az a te kis JB-d van annyira elszálva magától, hogy köpködi a rágóját a rajongóira, köpködi a DJ-t és mellesleg egy étteremben könnyít magán..
Miez?!! Harry a beképzelt. Persze.
Justin az.. Istenem..
2013. augusztus 11. 18:13
Hát remélem hogy nem fognak elszállni maguktól! Bár engem jobban érdekel a zenéjük de akkor se legyenek olyan bunkók mint Justin Bieber!!
2013. augusztus 11. 18:53
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
ÖCCSE???? jól titkolta h van neki.
2013. augusztus 11. 20:42
|
|
Vikkancs1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 201346 offline
|
Petrafranczia
előre kijelentem hogy NEM szeretem ezt a bandát, de azt tudom hogy nem Niall az akit a pénz megváltoztat hanem az az b*zi harry akinek már pénzből van a feje és annyira elvan szállva magától hogy az már nevetséges.
drágám, te nagyon el vagy tévedve! ahogy látom, JB fan vagy! szuper! DE mostanában Justinról hallani elég "csúnya" dolgokat, és nem Harryről! a fiúk tök sokszor adományoznak, és törődnek a rajongóikkal! nem ismerem túlságosan JB-t, mert nem akarom megismerni. DE, nem fikázom alaptalanul, mint te a fiúkat! és szidhatsz nyugodtan, DE Hazt, légy oly kedves, ne fikázd, ok? nincsenek egyáltalán elszállva maguktól. Harry nem buzi, akárhányan is állítják! erről ennyit. a cikkhez pedig: igaza van Niall tesójának! őket nem fogja megváltoztatni a pénz!
előre kijelentem hogy NEM szeretem ezt a bandát, de azt tudom hogy nem Niall az akit a pénz megváltoztat hanem az az b*zi harry akinek már pénzből van a feje és annyira elvan szállva magától hogy az már nevetséges.
drágám, te nagyon el vagy tévedve! ahogy látom, JB fan vagy! szuper! DE mostanában Justinról hallani elég "csúnya" dolgokat, és nem Harryről! a fiúk tök sokszor adományoznak, és törődnek a rajongóikkal! nem ismerem túlságosan JB-t, mert nem akarom megismerni. DE, nem fikázom alaptalanul, mint te a fiúkat! és szidhatsz nyugodtan, DE Hazt, légy oly kedves, ne fikázd, ok? nincsenek egyáltalán elszállva maguktól. Harry nem buzi, akárhányan is állítják! erről ennyit. a cikkhez pedig: igaza van Niall tesójának! őket nem fogja megváltoztatni a pénz!
2013. augusztus 11. 20:56
|
|
GirlyGirl89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 208255 offline
|
Vikkancs1D igazad van!!! Kedves Petrafranczia, tudom mindannyian különbözünk, nem mindenki szereti őket. DE, feltennék néhány kérdést! Mikor hallotad/láttad, hogy Harry vagy bármelyik tag leköpte a rajongóit? Hol hallottad vagy láttad, hogy bármelyikük is szórja a pénzt, dicsekszik? Tény, szupersztárok és sokat megengedhetnek, de ettől még nem szálltak el maguktól. Nem ócsárolni akarom JB-t, de kérlek akkor te se szóld le ŐKET!! Megértésedet köszönöm!!
A cikkhez annyit, hogy IGAZA van a tesójának!
A cikkhez annyit, hogy IGAZA van a tesójának!
2013. augusztus 11. 21:13
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Ngayon jó dolog ha nem szállnak el maguktól, ez a legcélravezetőbb!
Amúgy a cikk írójának Gratulálok, mert Niallnak nincs öccse csak bátyja! Ez lenne a helyes mondat: "Niall Horan bátyja váltig állítja, hogy öccsét nem változtatta meg se a hírnév, se a pénz."
2013. augusztus 12. 07:28
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Niall-ről nem is feltételeztem mást ő egy kedves visszafogott fiúnak tűnik.
2013. augusztus 12. 09:17
|
|
Directioner6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 204212 offline
|
Öccse?! Van öccse??
D
2013. augusztus 12. 09:27
Hát,ha valaki,akkor ő az aki nem annyira ki vagyok mi vagyok én. De a többi fiú is ilyen...Zayn is támogatja a családját,Louis is,mindenki! Ennek am. örülök!
2013. augusztus 12. 09:29
Én nem ismerem a One Direction-t, de ahol lakok rengeteg a Directioner és egész nap arról beszélnek. És Niallen látszik is, hogy visszafogottabb, ami azt jelenti hogy nem száll el a hirtelen jött sikertől.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: