Még milyen jó, hogy bátyja van xD Azért ez durva fail
Niall Horant nem változtatta meg a pénz
2013. augusztus 10. 10:55
|
|
Berkesdoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208295 offline
|
"Niall Horan öccse váltig állítja, hogy bátyját nem változtatta meg se a hírnév, se a pénz."
2013. augusztus 10. 11:10
|
|
BoKissúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 208653 offline
|
Édesem.
Ő nem fog megváltozni sosem, a pénz sem tudja megrontani a mi kis ártatlan Niall-ünket. Persze még jó, hogy amúgy bátyja van.
De a lényeg az ugyanaz, tök mindegy mennyi pénze van ő mindig ilyen marad.
)
De a lényeg az ugyanaz, tök mindegy mennyi pénze van ő mindig ilyen marad.
2013. augusztus 10. 11:25
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Ja, ez igaz! Ugyan olyan tehetségtelen senki marad...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 11:28
|
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline
|
tök jó, hogy Greg a bátyja
és igaza van...
vida.veronika, inkább maradj csöndben... aki nem szereti az 1D-t mért olvassa el az ilyen cikkeket? nemtom megérteni őket
vida.veronika, inkább maradj csöndben... aki nem szereti az 1D-t mért olvassa el az ilyen cikkeket? nemtom megérteni őket
2013. augusztus 10. 11:37
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Áh, nem változtatta meg. Persze. A legtöbb sztáron igenis változtat a hírnév, főleg az ilyen felkapottabbakat (no de miért ennyire felkapottak, azt nem értem), na nehogy már ezt próbálja bemesélni.
Szandiiii
2013. augusztus 10. 11:42
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Niall :oooo Milyen ügyesen eltitkolta előlünk,hogy neki van egy öccse :oooo Én eddig úgy tudtam,hogy egy írtó szexi bátyja van
De no problem. És Niall tényleg ugyan olyan,mint ezelőtt 3 évvel
Cukorborsó <3
2013. augusztus 10. 12:23
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (T-Raw @ 2013.08.10. 09:40)
Csak úgy szólok hogy Niallnak bátyja van nem pedig öccse!
Idézet (annp @ 2013.08.10. 10:53)
Nos,én egyáltalán nem szeretem a vándájreksönt,de még én is tudom,hogy Niall-nak nem öccse van,hanem bátyja.
Még írjátok le ötször, és akkor visszamegyek az időbe, és nem öcsöt írok oda, ha nem bátyót, rendben van?
Szandiiii
2013. augusztus 10. 12:25
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
imádom, hogy itt most 4 felé oszlanak a vélemények:
- a sok kamu directioner örül, hogy kiderült, hogy Niallnek van egy öccse.
- a directionerek magyarázzák, hogy Niallnek egy bátyja van, és ki vannak bukva, amiért a cikk írója elkövette ezt a pici hibát.
- akik nem szeretik az 1Dt, azok itt is szidják a srácokat, pláne azért, mert úgy gondolják, hogy biztosan a fejébe szállt a pénz
- a directionerek másik fele pedig védi Niallt, és állítja, hogy sosem fog megváltozni.
nem tudom, hogy mire jó ez az egész cirkusz, mivel az egész csak egy cikk :'DD
- a sok kamu directioner örül, hogy kiderült, hogy Niallnek van egy öccse.
- a directionerek magyarázzák, hogy Niallnek egy bátyja van, és ki vannak bukva, amiért a cikk írója elkövette ezt a pici hibát.
- akik nem szeretik az 1Dt, azok itt is szidják a srácokat, pláne azért, mert úgy gondolják, hogy biztosan a fejébe szállt a pénz
- a directionerek másik fele pedig védi Niallt, és állítja, hogy sosem fog megváltozni.
nem tudom, hogy mire jó ez az egész cirkusz, mivel az egész csak egy cikk :'DD
2013. augusztus 10. 12:29
előre kijelentem hogy NEM szeretem ezt a bandát, de azt tudom hogy nem Niall az akit a pénz megváltoztat hanem az az b*zi harry akinek már pénzből van a feje és annyira elvan szállva magától hogy az már nevetséges.
2013. augusztus 10. 13:06
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2013.08.10. 12:29)
előre kijelentem hogy NEM szeretem ezt a bandát, de azt tudom hogy nem Niall az akit a pénz megváltoztat hanem az az b*zi harry akinek már pénzből van a feje és annyira elvan szállva magától hogy az már nevetséges.
Na, mert Justin Bieber nincs elszállva! Képes leköpni a saját rajongóit, miközben miattuk gazdagodott meg, Harry legalább ilyet nem csinál!
Szandiiii
2013. augusztus 10. 13:26
|
|
Bognár Bea1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 187970 offline
|
Ahoz képest h Greg a bátyja xD
2013. augusztus 10. 13:33
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Na, mert Justin Bieber nincs elszállva! Képes leköpni a saját rajongóit, miközben miattuk gazdagodott meg, Harry legalább ilyet nem csinál!
Még mindig nem a rajongóit köpte le.Attól h vki utálja az 1D-t nem kell ilyet írni.
Még mindig nem a rajongóit köpte le.Attól h vki utálja az 1D-t nem kell ilyet írni.
2013. augusztus 10. 13:43
|
|
Enikő10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 178626 offline
|
Először is: Greg Niall bátjya, nem pedig az öccse.
Másodszor: Niall tényleg nem az az ember, akit megváltoztatna a sok pénz, teljesen mind egy, hány milliót keres.
Harmadszor pedig: i love Nature - ral teljesen egyetértek! Justin nagyon mélyre süllyedt. Nálam ott lett vége, hogy leköpdösött mindenkit.
Másodszor: Niall tényleg nem az az ember, akit megváltoztatna a sok pénz, teljesen mind egy, hány milliót keres.
Harmadszor pedig: i love Nature - ral teljesen egyetértek! Justin nagyon mélyre süllyedt. Nálam ott lett vége, hogy leköpdösött mindenkit.
2013. augusztus 10. 13:49
|
|
Orsii19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 196780 offline
|
Egy Niall-nek nincs is öccse csak bátyja Greg Horan. Meg amúgy is ilyenhez semelyik Directionernek sincs köze. A(z) ONE DIRECTION UTÁLKOZÓK meg huzzanak Niall adatlapjáról mert nagyon nem szeretem azt hogy ugy mondanak róla olyan dolgokat hogy nem tudják hogy ki is ő is milyen ember ő valójában!!! I love you Niall!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.