A cikkhez hozzászólva: Persze, hogy Niall nem fog megváltozni a hírnév és a pénz miatt.
Niall Horant nem változtatta meg a pénz
2013. augusztus 10. 09:15
|
|
H_rawrrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 371 Csatolások: 20 Azonosító: 205236 offline
|
Itt most tényleg mindenki azon van fennakadva, hogy a cikk írója elírt egy szót? o.O Azt hiszem, hogy nem ez a lényeg! Baromi sokan írták, hogy milyen sz*r zenét játszanak meg stb... Akli így érez annak gratulálok, mivel sajnálatos módon sérült a hallása. Egyébként meg mit kell fikázni őket? Nem ártottak nektek akkor meg? Olyan szánalmas emberek vannak! -.-
A cikkhez hozzászólva: Persze, hogy Niall nem fog megváltozni a hírnév és a pénz miatt.
Ő nem olyan ember.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. augusztus 10. 09:19
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Fujj komolyan undorítóak vagytok!(tisztelet a kívételnek) Mit tudtok ezen is utálkozni?? Meg leszólni a zenéjüket?? EZ a cikk nem arról szólt! Igen is a rajongóknak fontos ilyen visszajelzést hallani,minket érdekel! Nem szereted őket? Minek fecsérled az idődet arra, hogy elolvasd utána meg utálkozó hozzászólást írj!? Vannak olyan utálkozók akiknek a hozzászólásukat minden ilyen 1D-s cikknél megtalálom! Szánalmasak vagytok...
2013. augusztus 10. 09:55
|
|
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 415 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline
|
A bandából szerintem Niall az utolsó ember akiről eltudnám képzelni h elszáll a pénztől :3 Megveszi ami nagyon szükséges(ha nem veszi meg neki más) és kész+ugye bár a KAJA :3 <3
De mindenkinek aki utolkozik felett üzenem h NICS RÁ OKOTOK,tett már olyat ami bántott Téged?Nem hiszem..Szval békén lehet hagyni,ő 1 nagyon édes,nagyon kedves és szerethető fiú!!!!!!!!!!!!! <3
De mindenkinek aki utolkozik felett üzenem h NICS RÁ OKOTOK,tett már olyat ami bántott Téged?Nem hiszem..Szval békén lehet hagyni,ő 1 nagyon édes,nagyon kedves és szerethető fiú!!!!!!!!!!!!! <3
2013. augusztus 10. 09:57
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Nagyon szeretem de már egy kicsit idegesit a milliárdosok problémái!!!
2013. augusztus 10. 10:01
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Barbara 98
Fujj komolyan undorítóak vagytok!(tisztelet a kívételnek) Mit tudtok ezen is utálkozni?? Meg leszólni a zenéjüket?? EZ a cikk nem arról szólt! Igen is a rajongóknak fontos ilyen visszajelzést hallani,minket érdekel! Nem szereted őket? Minek fecsérled az idődet arra, hogy elolvasd utána meg utálkozó hozzászólást írj!? Vannak olyan utálkozók akiknek a hozzászólásukat minden ilyen 1D-s cikknél megtalálom! Szánalmasak vagytok...
Ebben mi az undorító h csomóan azt írják h nem változtatja majd meg a pénz?Rajongó v nem?Jajj még sajnálni kell h 270 milliót keresnek.
Ebben mi az undorító h csomóan azt írják h nem változtatja majd meg a pénz?Rajongó v nem?Jajj még sajnálni kell h 270 milliót keresnek.
2013. augusztus 10. 10:02
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
persze hogy nem változik niall nem olyan<3
2013. augusztus 10. 10:39
|
|
kiss.julianna01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 206860 offline
|
Miért változna meg? Ő,mint remélem a többiek is CUKIK maradnak
Hallottam már olyat,hogy egy lány volt egy koncerten és mondta,hogy nem beképzeltek,mert...hogy is mondjam a közönséggel foglalkoztak,viccelődtek meg minden.
2013. augusztus 10. 10:44
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én ennek csak örülök
2013. augusztus 10. 10:53
Nos,én egyáltalán nem szeretem a vándájreksönt,de még én is tudom,hogy Niall-nak nem öccse van,hanem bátyja.
2013. augusztus 10. 10:55
|
|
lovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 202156 offline
|
Niall az egyetlen, akiben biztos vagyok hogy sosem fog megváltozni. Mindíg ugyanaz a szeretetteljes, imádnivaló fiú marad akit megismerhettünk <3
Remélem lassan talál magának egy olyan lányt, akivel még ennél is boldogabb lehet, és aki nem fogja kihasználni, és szeretni fogja.
Remélem lassan talál magának egy olyan lányt, akivel még ennél is boldogabb lehet, és aki nem fogja kihasználni, és szeretni fogja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.