Niall Horant nem változtatta meg a pénz
2013. augusztus 09. 22:49
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem egy bizonyos össze után egyik sztárt sem érdekli a pénz. Mármint én úgy lennék vele, hogy ha annyim lenne, hogy bármikor bármit megtudnék venni, akkor engem sem érdekelne. A tesója meg nyilván ezt fogja mondani. Ha mondjuk egy barátja mondaná ezt, az más. Persze ez nem jelenti azt, hogy én azt hiszem, hogy megváltozott.
2013. augusztus 09. 22:52
ez mind szép, jó és szerintem még igaz is, de Niall-nek még mindig bátyja van.... :DDDD
2013. augusztus 09. 23:06
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Niall szerintem mindig meg fog maradni annak a szerény, aranyos srácnak, mint amilyennek a rajongók és az emberek is egyaránt megismerték. Greg pedig Niall bátyja, nem pedig az öccse. De ez most ne lényeges.
2013. augusztus 09. 23:06
Mióta van öccse Niall-nek?? o.O Akartad mondani BÁTYJA!!
2013. augusztus 09. 23:16
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Megértem ha nem tetszik mindenkinek a zenéjük,hiszen mindnekinek más az ízlése.Nem fogom azt írni,hogyha nem tetszik ne kommentelj,mert szabad országban élünk,mindneki azt csinál amit akar.viszont egy dolgot rohadtul nem értek.Miért van az,hogy mindig akad olyan komment,akik azt írják hogy b*zik,meg idióták.Jó,ne szered a zenéjüket,de ilyet akkor se írjon már senki.Kíváncsi vagyok nektek hogy esne,ha egy ember,aki nem is ismer téged, ezt vágná hozzád.Szerintem rohadtul szarul esne.Aki szerint playback az egész,annak meg üzenem hogy vegye a fáradtságot,halgasson meg egy élő felvételt.Nem azt mondom,hogy ők a legjobbak,mert biztos van még hova fejlődni,de igen is tudnak énekelni,és náluk 1000-szer rosszabbak is vannak a szakmában.
2013. augusztus 09. 23:30
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hu át ez is egy elcseszett cikk..mert bátja van de mind1 nem öccse..
2013. augusztus 09. 23:31
|
|
Nialler0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 206690 offline
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. augusztus 09. 23:53
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Drága, Einsteinnek!
Nagyon szépen köszönöm a sok kritikát, legközelebb, ha cikket írok és az egyik családtag is szerepet kap, akkor az adot híresség családfáját feltérképezem, oksika? Egy ember leírta, és a sok majom meg ctrl+c és ctrl+v módra meg belinkelte, nagyon szuperek vagytok! Le ne harapjátok a fejem, csak mert egy rohadt szót elírtam..
Nagyon szépen köszönöm a sok kritikát, legközelebb, ha cikket írok és az egyik családtag is szerepet kap, akkor az adot híresség családfáját feltérképezem, oksika? Egy ember leírta, és a sok majom meg ctrl+c és ctrl+v módra meg belinkelte, nagyon szuperek vagytok! Le ne harapjátok a fejem, csak mert egy rohadt szót elírtam..
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 00:16
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Ennyi hülye pi*át egy helyen! (már bocsánat) mindenki nagyon jól tudja hogy Greg Niall bátyja ..de nem ez volt a cikk lényege emberek!! az az idióta, idegesitő tinipi**a-ság ami néhány emberből itt árad.. e miatt mondják a directionerek több mint felére hogy tiniribik....és akkor még egyen ketten itt csodálkoznak...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 10. 01:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Magunk között szólva, én valahogy sosem voltam oda a vándireksönnek elnevezett formációért, sőt, így osztom MadHatter véleményét, aki a kis fingli-lingi-ugri-bugri-cuki-muki csapatocskáról leírta azt, ami egyébként gondolatokként az én fejemben is cikáztak. Ám, azt kiemelném, hogy Niall sosem váltott ki belőlem ellenszenvet a többi hányinger taggal ellentétben. Persze, volt olyan, hogy cikiztem itt a fórumon a gyereket, de többször láttam nyilatkozni, és teljesen más a stílusa, a felfogása és úgy ublock mindene a többi szépfiúcskához mérve. Hogy hangja és tehetsége van e, az egy baromi jó kérdés, hiszen eddig nem igazán engedték szerencsétlent érvényesülni. Miért? Mert 10-15 éves r*banc kislányok herikére, lúiszkára meg a másik két hímlúvnyára élvez el. Most ez mijez má?
Tényleg, nem védeni akarom őket, mert messze álljon tőlem, de belegondolva a dologba, mekkora k*csögség az, hogy valakit a kinézete és a fogszabályzója miatt nem engednek érvényesülni? Ha már összerakták ezt az őt szépfiúcskát, akikre én is inkább a metroszexuális jelzőt tudnám aggatni, akkor ne kivételezzenek ennyire. Hányok attól, ami velük kapcsolatos: utálom a zenéjüket, utálom a másik négy majmot, sőt a hányinger fog el ettől az egész undorító menedzsmenteléstől is. Az egész arra van, hogy jól lehúzzák a kedves szülőket és megfogjanak egy adott manipulálható korosztályt. Mindezek ellenére még a bandán belül is vannak rangsorolások, kivételezések, és azt részesítik előnybe, aki a legtöbb pénzt hozza a konyhára. Undorító.
2013. augusztus 10. 07:26
Hát elég nagy a sikerük, jó lenne ha tényleg nem szállna el, de benne van a pakliban.
2013. augusztus 10. 08:18
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hát ennek örülök hogy nem bolondítja meg a pénz! :)De egy év alatt annyi pénz
végül is nagy a sikerük
<33
2013. augusztus 10. 08:37
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Mikor olvastam a kommenteket a legtöbb abból állt hogy milyen szar zenét csinálnak stb. Ezt a cikket nem azért írták hogy a sok utálkozó idejöjjön elolvassa és beleszóljon. Hanem azért hogy normális véleményt alkossanak arról hogy az adott cikkről mit gondolnak. De csak úgy megkérdem az utálkozókat: És amikor mi szóljuk le a ti kedvenceiteket akkor már összedől a világ? Mindenkinek lehet negatív meg pozitív véleménye de nehogymár ilyen gyerekes módon fogalmazza meg az utálatát! A sztárok adatlapjánál vajon miért tették ki azt a címkét hogy "Véleményt írok róla"? Azért hogy oda írd a véleményed és ne egy cikkbe rondíts bele! Na erről ennyit!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.